jungle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 şuan oyun wow daki tarzda add-onlara izin vermiyor,sadece UserInterface değişiklikleri mümkün,dps meter istıyorsanız bir sürü mevcut ama ne yazıkki oyun dışından çalışıyor full ekran oynuyorsanız alt-tab la bakabilirsiniz,yada window mode da oynarsanız sürekli gözünüzün onünde olabilir bir kaç örnek KTT KOS & Combat Stats Conan Stats AOC-Tools/DPS birde webden yayınlamak için group ve raid dmg lerini http://www.aocdps.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 jungle saolasın, şimdi KTT dps meter indiriyorum deniyecem bakalım.. 2.monitöre oturtacam alt-tab falan boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Abov acaba bu dpsmeter falan G15 klavye gösterir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 http://www.conanmods.com/?p=mod&m=6 bu dps meter oyun içinde de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 KTT vista64te göstermedi.. AOC-Tools/DPS gayet çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 change the $Change: 49995 to $Change: 50752, should look like that after it: Geçen seferki patch için mirage Uİde bu değişiklik yetmişti. Bu patch için 50752 olan numarayı kaç yapmak lazım bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 51691 Kendin pişir kendin ye oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hangi dosyayı değiştiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 öyle eski yöntemleri geride kaldı... siz hala versiyon numaralarını ellemi değiştiriyorsunuz :D http://www.conanmods.com/?p=mod&m=24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu patch calısmadı o autopatcher addonu dediler o yuzden manuele gittim :P Customized folderına gidip orda dosya içlerinde 50752 rakamını arayın ve her buldu dosyada o rakam yerine 51691 yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Curse güncellenmiyor sanırım. Nereden indiriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Wow'un auctioneer addon una benzer Trade le para kasmamıza yarayıcak bir addon varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 otomatik path güncellemeleri için ByCrom AutoPathcer her yeni gelen patchı kurduktan sonra oyuna geçmeden bu programı bir kere çalıştırmanız yeterli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Autopatcherın yenisini falan bulan varmı? Mirage yukledim calısmıyor tek tek 84556 yazmak 50 dosyaya bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Stonerune ui yi kullanın arkadaslar. Gayet başarılı. Cogu ui de sorun çıkaran perk barlar bu yode sorunSuz çalışıyor. Update geldimi oyuna aoc updater yukarıda arkadasın vermiş olduğu programla update etmek sadece tek tusa basarak oluyor. Stonerune ui son versiyonu Google yazın bulursunuz kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Evet stonerune ui çok iyi,sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Yahu ben bu stonerune'u yükleyemedim. Nasıl yükleniyor bu zımbırtı. help plx plx, lordum 100 gold plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ÜSTAD mini tutorial istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Standart UI fena değil aslında, scaling olsaydı harika olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu UI kurmasını becermekte tarkanın kırılan 307 kemiğini geri kaynatmaktan daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Gangren said: Standart UI fena değil aslında, scaling olsaydı harika olurdu. ayrıca ui yüklemeye gerek görmedim ben de, ama tek derdim oyundaki font type, o da ui ile düzelicek gibi değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 SAYIN ÜSTATLAR BULDUM!!!! önce curse.com dan istediğiniz ui yi indirin, sonra aoc ui installer programını indirin. Programı kurduktan sonra sizden oyunun directorysini ve zip halindeki uinin yerini soruyor. Onları belirttikten sonra kendisi kuruyor. Stonerune iyi güzel ama simplicity daha göze hitap ediyor gibi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ui kurmakta bir sorun yokda eskiden ben bir şekilde bunların barların boyutlarını falan degiştiriyordum dosyalarını editleyip. Bunu hatırlayan bilen varmı nerden barları resize edebiliyoruz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Gene mini patch çıkmış ve butun uiye ayar gerekiyor. otomatik ui ayarı yapan bi programı olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar