Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şuan oyun wow daki tarzda add-onlara izin vermiyor,sadece UserInterface değişiklikleri mümkün,dps meter istıyorsanız bir sürü mevcut ama ne yazıkki oyun dışından çalışıyor full ekran oynuyorsanız alt-tab la bakabilirsiniz,yada window mode da oynarsanız sürekli gözünüzün onünde olabilir
bir kaç örnek

KTT KOS & Combat Stats

Conan Stats

AOC-Tools/DPS

birde webden yayınlamak için group ve raid dmg lerini

http://www.aocdps.com/
Mesaj tarihi:

change the $Change: 49995 to $Change: 50752, should look like that after it:

Geçen seferki patch için mirage Uİde bu değişiklik yetmişti. Bu patch için 50752 olan numarayı kaç yapmak lazım bilgisi olan varmı?
Mesaj tarihi:
Bu patch calısmadı o autopatcher addonu dediler o yuzden manuele gittim :P
Customized folderına gidip orda dosya içlerinde 50752 rakamını arayın ve her buldu dosyada o rakam yerine 51691 yazın.
  • 4 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Stonerune ui yi kullanın arkadaslar. Gayet başarılı. Cogu ui de sorun çıkaran perk barlar bu yode sorunSuz çalışıyor. Update geldimi oyuna aoc updater yukarıda arkadasın vermiş olduğu programla update etmek sadece tek tusa basarak oluyor. Stonerune ui son versiyonu Google yazın bulursunuz kolayca
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Standart UI fena değil aslında, scaling olsaydı harika olurdu.

ayrıca ui yüklemeye gerek görmedim ben de, ama tek derdim oyundaki font type, o da ui ile düzelicek gibi değil :p
Mesaj tarihi:
SAYIN ÜSTATLAR BULDUM!!!! önce curse.com dan istediğiniz ui yi indirin, sonra aoc ui installer programını indirin. Programı kurduktan sonra sizden oyunun directorysini ve zip halindeki uinin yerini soruyor. Onları belirttikten sonra kendisi kuruyor. Stonerune iyi güzel ama simplicity daha göze hitap ediyor gibi bilemedim.
Mesaj tarihi:
Ui kurmakta bir sorun yokda eskiden ben bir şekilde bunların barların boyutlarını falan degiştiriyordum dosyalarını editleyip. Bunu hatırlayan bilen varmı nerden barları resize edebiliyoruz acaba?
  • Yeni Oluştur...