Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: belçikaya gidicem ben. Dod - the mandaL says: git git - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ne gitcem lan - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: artis - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: öldürtcen di mi beni orda Dod - the mandaL says: alkfdsj Dod - the mandaL says: ne öldürçem la seni Dod - the mandaL says: 5 kuruş etmessin olm sen Dod - the mandaL says: - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: siktir asıl sen etmezsin Dod - the mandaL says: 5 para etmessin olm Dod - the mandaL says: herkes biliyor bunu - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ahahah - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: la yörü git Dod - the mandaL says: sor olm sor istediğini Dod - the mandaL says: 5 para etmessin - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: neyi sorayım? Dod - the mandaL says: kaç para ederim ben de Dod - the mandaL says: istediğine sor - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: sırf seline sorsam üzülürsün - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: sdfsdf - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: adama bak Dod - the mandaL says: sor lan Dod - the mandaL says: sor - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ne sorcam amk - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: manyağa bak Dod - the mandaL says: kaç para ederim ben dicen Dod - the mandaL says: git sor Dod - the mandaL says: 5 para etmezsin olm - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: bak şu listemde - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: baştan aşa sorarım - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: baluu mu ben mi diye - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: göt olursun sdfkjh Dod - the mandaL says: hyr olm Dod - the mandaL says: kaç para ederim ben diye soracaksın Dod - the mandaL says: ben 5 para etmiyeceğini iddaa ediyorum Dod - the mandaL says: o kadar - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: olm seni sorsak - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: çok mu para vercekler - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ne diyon? Dod - the mandaL says: Dod - the mandaL says: 5 para etmezsin olm - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: küfür mü ettircen illa kendine Dod - the mandaL says: kufrun de para etmez snn - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: gizem bana değer biç kaç para ederim gizem says: sayamıcağım kadar çok edersin (: - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: bu 1 Dod - the mandaL says: ya bırak - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dur da - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dur - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: Dod - the mandaL says: dürüst bi şekilde yaz kim ne diyorsa - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: vallaha billaha - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: aynen böyle yazdı - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: orçun çarpsın Dod - the mandaL says: tmm bu bir Dod - the mandaL says: sor tüm listeye Dod - the mandaL says: orçun da 5 para etmez - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: buğra kaç para ederim ben değer biçsen? be. 3 says: biçemem benim arkadaşlarım satılık değil diyebilirim ancak Dod - the mandaL says: askjfhk - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: ışıl ben kaç para ederim mallory says: paha biçilmez... - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: fırat bana insan olarak değer biçsen kaç para ederim says: Hacı şimdi dur düşnüyorum 500.000 ytl veririm sana sdf - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: çokakıllıadam bu sdfkjs - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: says: Yok lan dur dur 500.000 ytl az aslında Ev olarak hesapıyım 5 tane ev veririm bak cidden - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dfgdljgf Dod - the mandaL says: olm sor sen devam et - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: soruyom - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: olm - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: cevap beliom - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dur - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: Dod - the mandaL says: 5 para etmediğin için cevap bile vermiyorlar demek ki - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: aytunç orda mısın Kinyas | tüm gece kabuslar... dido miğun guis derdi meraği... si domçvi do domgxali gyuli çkimi... says: brdaym abi - Meğersem burası benim evimmiş says: bana insan olarak değer biç ne adar ederim Kinyas | tüm gece kabuslar... dido miğun guis derdi meraği... si domçvi do domgxali gyuli çkimi... says: insanlara değer biçmem - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: fgldfk - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: idris bana değer biç ne kadar ederim - www.obica.com U says: para? hmm senin değerin parayla değil yaşanılarak anlanır Dod - the mandaL says: olm çekinip diyemiyorlar demekki Dod - the mandaL says: 5 para etmezsin diye Dod - the mandaL says: daha dürüst arkadaşlar arasından seç Dod - the mandaL says: - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: en sorulabilceklere - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: soruyom - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: amk Dod - the mandaL says: yok olm sor herkese Dod - the mandaL says: kim varsa - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: bana insan olarak değer biç ne kadar ederim sfd Orçun says: ahhahahaha - Meğersem burası benim evimmiş says: söyle Orçun says: abi ortalama bi insan ne kadar ediyto ona göre bişey diyim - Meğersem burası benim evimmiş says: 500.000ytl Orçun says: 750 bin - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: melike ben ne kadar ederim değer biç ' νєℓє∂ вנк.. says: haaaa manyak yaa eh bi 1.5 milyar dolar - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: cansu bana insan olarak değer biç kaç para ederim Cansuu says: 1,500ytl yada 1,750 - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: şevki bana insan olarak değer biç kaç para ederim ' Shewky - says: 750.000 veririm çok eğlendim yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben daa çok eğlendim olm :D edit var çaktırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hahahahahahaahahahahahahahhaaha ooof pru oooof ahhaahhahaHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 5 para etmezsin olm sen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 banada sordu 5 para etmezsin dedim niye yazmamış onu demek seçip seçip yazıyor vay hain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 - Meğersem burası benim evimmiş says: yeter mi daha göt olcan mı sfdkhdf Dod - the mandaL says: affet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Jandor said: banada sordu 5 para etmezsin dedim niye yazmamış onu demek seçip seçip yazıyor vay hain sana sormadım lan niye yalan söylüyosun kendin gelip yazdın demin 5ytl edersin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahhaah yalana gel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 - çok eğlendim yaa :D - ben daa çok eğlendim olm :D gözlerinin içine bakarlar ve sessizlik olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 agaahhahdksjfhsaf bu da bana neden ben kaç para ederim diye soruyo diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 5 para etmez işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aga ben 5 etmezsem sen -5000 falan edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sor lan sor, baluu kaç para eder de :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahah bundan mı soruomuş lan, prudent: aga tanımadığın bi insan 500.000ytl ediyosa ben ne kadar ederim ginaly: 5 para etmezsin lan sen prudent: aa prudent: baluu ruhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 baluuyu satsak türkiyenin tüm dış borçları ödenirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Orçun says: abi ortalama bi insan ne kadar ediyto ona göre bişey diyim - Meğersem burası benim evimmiş says: 500.000ytl Orçun says: 750 bin orjinali Orçun says: abi ortalama bi insan ne kadar ediyto ona göre bişey diyim - Meğersem burası benim evimmiş says: 500.000ytl Orçun says: 5ykr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ulan orçun ne yalancı herifsin jandoru da geçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: senin değerin parayla değil yaşanılarak anlanır en harbicisi buymuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Oha lan İdris senden hoşlanıyor. Bir ara tek para olarak değer biçen ben olucam sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 pru benim kayıp kardeşim. paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 merak etme kardeşin senden önce yetiştirdi.. - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: asdasd - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: yettim - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: utopia Üye medal 1k yeni § 25 May 2008, 23:34 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] pru benim kayıp kardeşim. paha biçilemez. - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: abla strike! - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: selin says: baluunun ne haddine sana değer biçmek - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: i win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kara haber tez duyulur asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 zaten iki gündür selin sana kıl oluyor diip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oha götünden attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar