Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: belçikaya gidicem ben. Dod - the mandaL says: git git - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ne gitcem lan - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: artis - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: öldürtcen di mi beni orda Dod - the mandaL says: alkfdsj Dod - the mandaL says: ne öldürçem la seni Dod - the mandaL says: 5 kuruş etmessin olm sen Dod - the mandaL says: - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: siktir asıl sen etmezsin Dod - the mandaL says: 5 para etmessin olm Dod - the mandaL says: herkes biliyor bunu - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ahahah - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: la yörü git Dod - the mandaL says: sor olm sor istediğini Dod - the mandaL says: 5 para etmessin - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: neyi sorayım? Dod - the mandaL says: kaç para ederim ben de Dod - the mandaL says: istediğine sor - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: sırf seline sorsam üzülürsün - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: sdfsdf - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: adama bak Dod - the mandaL says: sor lan Dod - the mandaL says: sor - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ne sorcam amk - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: manyağa bak Dod - the mandaL says: kaç para ederim ben dicen Dod - the mandaL says: git sor Dod - the mandaL says: 5 para etmezsin olm - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: bak şu listemde - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: baştan aşa sorarım - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: baluu mu ben mi diye - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: göt olursun sdfkjh Dod - the mandaL says: hyr olm Dod - the mandaL says: kaç para ederim ben diye soracaksın Dod - the mandaL says: ben 5 para etmiyeceğini iddaa ediyorum Dod - the mandaL says: o kadar - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: olm seni sorsak - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: çok mu para vercekler - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: ne diyon? Dod - the mandaL says: Dod - the mandaL says: 5 para etmezsin olm - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: küfür mü ettircen illa kendine Dod - the mandaL says: kufrun de para etmez snn - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: gizem bana değer biç kaç para ederim gizem says: sayamıcağım kadar çok edersin (: - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: bu 1 Dod - the mandaL says: ya bırak - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dur da - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dur - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: Dod - the mandaL says: dürüst bi şekilde yaz kim ne diyorsa - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: vallaha billaha - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: aynen böyle yazdı - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: orçun çarpsın Dod - the mandaL says: tmm bu bir Dod - the mandaL says: sor tüm listeye Dod - the mandaL says: orçun da 5 para etmez - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: buğra kaç para ederim ben değer biçsen? be. 3 says: biçemem benim arkadaşlarım satılık değil diyebilirim ancak Dod - the mandaL says: askjfhk - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: ışıl ben kaç para ederim mallory says: paha biçilmez... - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: fırat bana insan olarak değer biçsen kaç para ederim says: Hacı şimdi dur düşnüyorum 500.000 ytl veririm sana sdf - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: çokakıllıadam bu sdfkjs - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: says: Yok lan dur dur 500.000 ytl az aslında Ev olarak hesapıyım 5 tane ev veririm bak cidden - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dfgdljgf Dod - the mandaL says: olm sor sen devam et - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: soruyom - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: olm - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: cevap beliom - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: dur - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: Dod - the mandaL says: 5 para etmediğin için cevap bile vermiyorlar demek ki - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: aytunç orda mısın Kinyas | tüm gece kabuslar... dido miğun guis derdi meraği... si domçvi do domgxali gyuli çkimi... says: brdaym abi - Meğersem burası benim evimmiş says: bana insan olarak değer biç ne adar ederim Kinyas | tüm gece kabuslar... dido miğun guis derdi meraği... si domçvi do domgxali gyuli çkimi... says: insanlara değer biçmem - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: fgldfk - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: idris bana değer biç ne kadar ederim - www.obica.com U says: para? hmm senin değerin parayla değil yaşanılarak anlanır Dod - the mandaL says: olm çekinip diyemiyorlar demekki Dod - the mandaL says: 5 para etmezsin diye Dod - the mandaL says: daha dürüst arkadaşlar arasından seç Dod - the mandaL says: - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: en sorulabilceklere - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: soruyom - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: amk Dod - the mandaL says: yok olm sor herkese Dod - the mandaL says: kim varsa - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: bana insan olarak değer biç ne kadar ederim sfd Orçun says: ahhahahaha - Meğersem burası benim evimmiş says: söyle Orçun says: abi ortalama bi insan ne kadar ediyto ona göre bişey diyim - Meğersem burası benim evimmiş says: 500.000ytl Orçun says: 750 bin - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: melike ben ne kadar ederim değer biç ' νєℓє∂ вנк.. says: haaaa manyak yaa eh bi 1.5 milyar dolar - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: cansu bana insan olarak değer biç kaç para ederim Cansuu says: 1,500ytl yada 1,750 - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: - Meğersem burası benim evimmiş says: şevki bana insan olarak değer biç kaç para ederim ' Shewky - says: 750.000 veririm çok eğlendim yaa :D
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben daa çok eğlendim olm :D edit var çaktırmayın
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hahahahahahaahahahahahahahhaaha ooof pru oooof ahhaahhahaHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 5 para etmezsin olm sen !
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 banada sordu 5 para etmezsin dedim niye yazmamış onu demek seçip seçip yazıyor vay hain
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 - Meğersem burası benim evimmiş says: yeter mi daha göt olcan mı sfdkhdf Dod - the mandaL says: affet abi
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Jandor said: banada sordu 5 para etmezsin dedim niye yazmamış onu demek seçip seçip yazıyor vay hain sana sormadım lan niye yalan söylüyosun kendin gelip yazdın demin 5ytl edersin diye
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 - çok eğlendim yaa :D - ben daa çok eğlendim olm :D gözlerinin içine bakarlar ve sessizlik olur...
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 agaahhahdksjfhsaf bu da bana neden ben kaç para ederim diye soruyo diyorum
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aga ben 5 etmezsem sen -5000 falan edersin
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sor lan sor, baluu kaç para eder de :D :P
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahah bundan mı soruomuş lan, prudent: aga tanımadığın bi insan 500.000ytl ediyosa ben ne kadar ederim ginaly: 5 para etmezsin lan sen prudent: aa prudent: baluu ruhu.
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 baluuyu satsak türkiyenin tüm dış borçları ödenirmiş
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Orçun says: abi ortalama bi insan ne kadar ediyto ona göre bişey diyim - Meğersem burası benim evimmiş says: 500.000ytl Orçun says: 750 bin orjinali Orçun says: abi ortalama bi insan ne kadar ediyto ona göre bişey diyim - Meğersem burası benim evimmiş says: 500.000ytl Orçun says: 5ykr
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ulan orçun ne yalancı herifsin jandoru da geçtin
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: senin değerin parayla değil yaşanılarak anlanır en harbicisi buymuş sdfs
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Oha lan İdris senden hoşlanıyor. Bir ara tek para olarak değer biçen ben olucam sandım sdf
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 pru benim kayıp kardeşim. paha biçilemez.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 merak etme kardeşin senden önce yetiştirdi.. - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: asdasd - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: yettim - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: utopia Üye medal 1k yeni § 25 May 2008, 23:34 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] pru benim kayıp kardeşim. paha biçilemez. - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: abla strike! - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: selin says: baluunun ne haddine sana değer biçmek - [c=2]Meğersem burası benim evimmiş[/c] says: i win.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 zaten iki gündür selin sana kıl oluyor diip duruyor.
Öne çıkan mesajlar