Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tesadüftü o lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bala aldık işte penaltılarla zaten sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Aiko said: stada büyü yaptırmaktan iyidir sen cidden allahin bize yolladigi bir lutufsun. bir meleksin. Basarili ve alakali yorumlarinla zhinimizi acip bizi aydinlatiyorsun. COK YASA AIKO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 haber doğru kombine alırken çoğunluk bağış gibi gözüküyo ama bu durum kombine alan biri dava açmadığı sürece bişi olmaz gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bu sene FB sampiyon oldu sayiyorum ben hadi dagilin. Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 TRA_GS said: haber doğru kombine alırken çoğunluk bağış gibi gözüküyo ama bu durum kombine alan biri dava açmadığı sürece bişi olmaz gibime geliyo bunu dedin. fenerlinin biri kombine alıp şikayet eder. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zep said: futboldan kaçarılan veriginin haddi hesabı yok milyon dolarlık oyuncular maliyeye karın tokluğuna oynuyo gösteriliyo adamın biride çıkmış galatasarayın 10 bin biletinin peşine düşmüş hey allam Benim kıl olduğum yorumlar da bu tarz yorumlar. "Herkes kaçırıyor, biz de kaçırmışız ne olacak canım?" tadındakiler. Yani tamam, adım gibi eminim ki şu haberin ortaya atılması bir noktada provokatif bir durum, zira futbolda dönen milyon tane pis iş var, ama yani "Onlar da yapıyor, biz de yapıyoruz, sorun yok" demek de biraz komik kaçıyor. Bir yerden başlanması lazım temizliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 buna da fenerli kalemşörlerin yaynınlarıyla, galataraydan başlayarak yapmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bence de kesinlikle oradan baslamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 cimbom kümeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Azmodai said: Aiko said: stada büyü yaptırmaktan iyidir sen cidden allahin bize yolladigi bir lutufsun. bir meleksin. Basarili ve alakali yorumlarinla zhinimizi acip bizi aydinlatiyorsun. COK YASA AIKO! sen bu mesajımı ciddiye mi aldın şimdi? ok kib by gg gl hf şahink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o kadar ciddiye aldim ki super ciddi mesajla karsilik verdim bi de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Asteroth said: Zep said: futboldan kaçarılan veriginin haddi hesabı yok milyon dolarlık oyuncular maliyeye karın tokluğuna oynuyo gösteriliyo adamın biride çıkmış galatasarayın 10 bin biletinin peşine düşmüş hey allam Benim kıl olduğum yorumlar da bu tarz yorumlar. "Herkes kaçırıyor, biz de kaçırmışız ne olacak canım?" tadındakiler. Yani tamam, adım gibi eminim ki şu haberin ortaya atılması bir noktada provokatif bir durum, zira futbolda dönen milyon tane pis iş var, ama yani "Onlar da yapıyor, biz de yapıyoruz, sorun yok" demek de biraz komik kaçıyor. Bir yerden başlanması lazım temizliğe. Sus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yazık yahu şükrü efendi de gs nin şampiyonluğunu çekemeyip kalamışta öküzlük turuna çıkmış fenerliler arasındaydı büyük ihtimal. gitsin fenerbahçenin beşiktaşın yasa dışı vukuatlarını da yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 abi galatasaraylılar şampiyonluklarını kutlayacak yer olarak fenerbahçe'deki galatasaray tesislerini seçmişlerse olur o kadar :P ps: evet gönderme var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kıyak geçmişiz işte, yalandan fenerliler de gelip meşale yakarak kutlamışlar bizim şampiyonluğu eheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 e katılmamak olmazdı ama bu kadar yakınımızdayken, ebedi dostluk yalanı çerçevesinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Şu forumda bu habere "herkez yapıyo ne var ulan" şeklinde yaklaşılıyorsa burda bi sorun var. Kıraatanemi birader burası ayıp yani. Şu zihniyette insanları burda görmek hoş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 DoruK said: yazık yahu şükrü efendi de gs nin şampiyonluğunu çekemeyip kalamışta öküzlük turuna çıkmış fenerliler arasındaydı büyük ihtimal. gitsin fenerbahçenin beşiktaşın yasa dışı vukuatlarını da yazsın. allah askına şükrü kızılok un kim oldugunu biliyor musunuzda laf ediyorsunuz onu bi anlasam http://www.ba.metu.edu.tr/~manclub/yayinlar/glokal/glokalarsivi/sayi10/kizilot1.htm benim aldıgım asgari ücretten vergi kesilsin ilgili takım 1,5 milyara sattıgı kombineyi bagıs olarak gösterip vergi kacırsın ha kacırmasa sanki ödeyecek o vergiyi oda ayrı bi sey ya takım savunmaktan cıkıp birazda kendinizi dusunseniz acaba bu takımlar gs-fb-bjk bana ne getirisi var bana paramı veriyorlar daha benden vergi kesilirken bunlar iç ediyorlar sanırım fransız kültürü almak böyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Şükrü Kızılot kimse kim, Türkiye'de ilk defa vergi kaçırıldığını görmüş galiba, sokakta alışveriş ederken bile fiş kesilmiyor. Tabi ki bu konuda yazma hakkı var ama yok biri görmüş yok takımla vicdanı arasında kalmışmış; kıçından senaryo üretmeye gerek yok, açık açık söylesin Ben GSK derneğini ihbar ediyorum. Bu konunun futbolla hiç alakası yok, zaten futbol konulu topiclerde bile az tartışıyoruz futbolu, bu konu buradan taşınmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 iyide ilk defa olan bisi mi bu eskiden biletlerde boleydi ya ben hatirliyorum bi iki macta bagis + vilet ucreti diye yazdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 2001 yılında o vardı hatırlıyorum küçük ticket veriyorlarda bağış kuponu bıletlerın yanında, bunlar gündem değiştirmek için boş haberler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benim 5 sene önce aldığım FB bileti de böyle, bursaspor bileti de böyle. Bu adam parasız kalmış kaşınıyor bes belli. Ayrıca dün izledim TV de diyorki bu takımlar kurumlar vergisi gelir vergisi vermiyor. Hiç bişeyden anlamadığını bir kere daha kanıtlıyor bu. Zaten GS 100m dolar borcun içinde ne gelir vergisi. Gazetecilerimiz bile kolpacı. Rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 di mi yane eskiden beri olan bi olay bu ilk defa olmuyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mendoza said: Benim 5 sene önce aldığım FB bileti de böyle, bursaspor bileti de böyle. Bu adam parasız kalmış kaşınıyor bes belli. Ayrıca dün izledim TV de diyorki bu takımlar kurumlar vergisi gelir vergisi vermiyor. Hiç bişeyden anlamadığını bir kere daha kanıtlıyor bu. Zaten GS 100m dolar borcun içinde ne gelir vergisi. Gazetecilerimiz bile kolpacı. Rezillik. Şükrü Kızılot'un hiçbişeyden anlamadığını iddia etmek.. Hem de bir daha kanıtlamak? daha önce nerde kanıtlanmış? Bi boktan haberi olmadan, bi boktan anlamadan gelip işin ustalarına bok atıp iz bırakmaya çalışmak ne kadar kolay ya.. Yemin ederim bu ülke adam olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar