Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 said: benzeri geçen yaz bana oldu. Sanki kolumu kırdım dedim, geçen bana da oldu muhabbetleri dönüyor. Amma sorunlu aile varmış patide arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ahaha ben de onu diycektim. Ne lan bu herkesin bi aile draması var ne biçim insanlarız biz. Kayıp internet gençliğiymişiz meğersem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 valla hem sonradan kardeşin olduğunu öğrenmek olsun. hem ingiltere olsun tutuyo. benzeri oluyo bu durumda benzeri banada oldu diyince onu okuyup gerisini sallamamışın galiba xhun umursamaz bi dille yazdım ama üzerinden 1 sene geçtiği için. o sıra neler hissettiğimi hatırlıyorum yani sen daha iyi karşılamışsın burdan okunduğuna göre kendi içinde neler düşünüyosundur farklı tabide. uysal davranıyosun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konusu açılmışken sorayım. Benim böyle bir durumda söz konusu şahsı nüfus kaydımdan sildirme şansım var mı? Vukuatlı nüfus kayıt örneği aldığımda çıkmasın mesela. Bir yere başvururken benim tek kardeşim var diyorum, kayıt örneğinde 2 görünüyor. Bu ne lam diyorlar sonra. (konsoloslukta başıma geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 http://bp0.blogger.com/_DC_WvCGCWQ8/Ro1ZnhJT9wI/AAAAAAAADIk/bBXzKMxg3NI/s400/0706-detector.jpg lazım sana Ving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sly-One said: Alexi_Septimus said: Hit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 nip tuck olmuş buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eisenheim said: benim öz abim var bizim evde yaşıyo.. evet. bende de var o dediğinden hergün yüzünü görmek zorunda kalıyorum anlatamam ne kadar sinir bozucu bi durum olduğunu. buarada hep bi ablam veya kız kardeşim olsun istemişimdir. olurda bi gün babamında bi başkasından çocuğu olursa "kız" olduğu sürece sorun etmem yeterki erkek olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 keşke "kız kardeşim varmış" yerine "kız kardeşim oldu lolz" olsaymış, neyse herşeyde bi hayır vardır, kader, alnımızda ne yazıyosa o, kadercilikle ilgili başka bi laf bilmediğim için burada kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 e resim yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Gelicek ya, koyucam bir ara. Pc'de yok şu an bende de. Ama ne bu arzu, bütün pati pedo olmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şu arkada ayı vardı. o aynın önündeki değil mi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 27ye kitlendik, 3.5 değil '_' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ya biri fede'ye pedobearin ne olduğunu anlatsın, acayip üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ahaha ne alaka abi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Xhunarion said: ps: Üvey annem taş. pedo deilik, bunu bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bugün anca görebildim kardeşimi. İnanılmaz tatlı bir velet, 4 yaşında ve türkçe hiç bilmiyor gibi birşey. Çok sevdi beni, ben de aynı şekilde. Yarın da beraberiz, çok acayip bir duygu ya. Geliyor foto yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 forgiver said: Xhunarion said: ps: Üvey annem taş. pedo deilik, bunu bekliyoz zuhzuhaskjdaslkjd :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 vay be, çok az insanın başına gelebilecek olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 xunn said: Bugün anca görebildim kardeşimi. İnanılmaz tatlı bir velet, 4 yaşında ve türkçe hiç bilmiyor gibi birşey. Çok sevdi beni, ben de aynı şekilde. Yarın da beraberiz, çok acayip bir duygu ya. Geliyor foto yarın. beklioruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 beyler ne yazik ki anne bulusmaya gelmemis, dagilin dava dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 İyi bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aquila said: beyler ne yazik ki anne bulusmaya gelmemis, dagilin dava dustu. Harbi taşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Vingthor said: valla hem sonradan kardeşin olduğunu öğrenmek olsun. hem ingiltere olsun tutuyo. benzeri oluyo bu durumda benzeri banada oldu diyince onu okuyup gerisini sallamamışın galiba xhun umursamaz bi dille yazdım ama üzerinden 1 sene geçtiği için. o sıra neler hissettiğimi hatırlıyorum yani sen daha iyi karşılamışsın burdan okunduğuna göre kendi içinde neler düşünüyosundur farklı tabide. uysal davranıyosun en azından Bunu kaçırmışım şimdi bakarken gördüm. Çocuğun olayda hiçbir rolünün olmadığını düşünürsen kalmaz öfke falan. Ben de hiç olmadı öğrendiğimde bile ama eğer sende varsa böyle bir sorun, üstesinden gelmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o kız şimdi benim neyim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar