Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kardeşim varmış.

Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

valla hem sonradan kardeşin olduğunu öğrenmek olsun. hem ingiltere olsun tutuyo. benzeri oluyo bu durumda

benzeri banada oldu diyince onu okuyup gerisini sallamamışın galiba xhun

umursamaz bi dille yazdım ama üzerinden 1 sene geçtiği için. o sıra neler hissettiğimi hatırlıyorum yani

sen daha iyi karşılamışsın burdan okunduğuna göre kendi içinde neler düşünüyosundur farklı tabide. uysal davranıyosun en azından
Sosyal ağlarda paylaş

Konusu açılmışken sorayım. Benim böyle bir durumda söz konusu şahsı nüfus kaydımdan sildirme şansım var mı? Vukuatlı nüfus kayıt örneği aldığımda çıkmasın mesela. Bir yere başvururken benim tek kardeşim var diyorum, kayıt örneğinde 2 görünüyor. Bu ne lam diyorlar sonra. (konsoloslukta başıma geldi)
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
benim öz abim var bizim evde yaşıyo..
evet.

bende de var o dediğinden hergün yüzünü görmek zorunda kalıyorum anlatamam ne kadar sinir bozucu bi durum olduğunu.

buarada hep bi ablam veya kız kardeşim olsun istemişimdir. olurda bi gün babamında bi başkasından çocuğu olursa "kız" olduğu sürece sorun etmem yeterki erkek olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Vingthor said:
valla hem sonradan kardeşin olduğunu öğrenmek olsun. hem ingiltere olsun tutuyo. benzeri oluyo bu durumda

benzeri banada oldu diyince onu okuyup gerisini sallamamışın galiba xhun

umursamaz bi dille yazdım ama üzerinden 1 sene geçtiği için. o sıra neler hissettiğimi hatırlıyorum yani

sen daha iyi karşılamışsın burdan okunduğuna göre kendi içinde neler düşünüyosundur farklı tabide. uysal davranıyosun en azından

Bunu kaçırmışım şimdi bakarken gördüm.

Çocuğun olayda hiçbir rolünün olmadığını düşünürsen kalmaz öfke falan. Ben de hiç olmadı öğrendiğimde bile ama eğer sende varsa böyle bir sorun, üstesinden gelmeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...