Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kardeşim varmış.

Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
valla ben hâlâ baba adı verilen o canlının sırtında bi çeki odun kırılmasından yanayım. epic fail gelmiş amca (no offence) sen git çocuk yap ilgilenme, boşanmadan başkasından çocuk peydahla.. allah bilir onunla da adam gibi ilgilenmiyordur. şahsi yaklaşımımı daha net belirtmem gerekirse pek bi adam olduğunu da düşünmüyorum gerçi..

bu ve benzeri her olaya tepkim sert, net ve biraz katı olmuştur, olacaktır. en azından tepkimin de arkasında adam gibi dururum.. benim babam (ve benzerleri) çocukları adam olsun diye senelerdir kendi paralarken bu gibi canlıların otomatik olarak baba ünvanını hakkettiklerini sanması bile komik geliyor. ancak babalık ünvanını sökmek gibi bi olay yok sanırım..

papucumun biyolojik babaları, sende..

Eğer babamla yakın olsaydım sorun çıkarırdım, ama zaten sorumsuz, iş kolik bir adamdı. Ne benimle ne kardeşimle bir ilişkisi olmadı. O yüzden ne halt yediğini ailede gerçekten kimse umursamıyor.

Annem asla kırılmaz bu arada. Mantıklı kadındır.
Sosyal ağlarda paylaş

Da, adı üstünde kadın. Güçlü olabilir, tek başına ayakta durabilir ama boşanmadan 3 sene önce kocasının bi ilişkiye girip bide çocuk sahibi olmadığını öğrendiğinde.. Ne kadar mantıklı olursa olsun bi kadın buna üzülür. Annen olduğu için öldürseler sana belli etmez, ama üzülür. Bence.

Ha bu yine de söyleme demek değil, ne biliyim eğer arada bir de olsa konuşuyorlarsa baban söylese daha iyi sanki. Zaten kızkardeşini ilerde görmeyi düşünüyorsan annenin bilmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben daha eklicek bişey bulamadım pek burdan. bence tavrında iyi düşünme şeklinde, kıza bakış açında.

zorla duygu oluşmaz şeyine katılıyorum zaten içinden geldiği gibi davran, davranman gerektiğini düşündüğün şekilde değilde.

bu arada annen öğrenmeli bence. çünkü sen kızla iletişim içinde olcaksan eninde sonunda öğrenicektir. sonra değilde şimdi öğrenmesi çok daha iyi olur. babana söyletmeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

benzeri geçen yaz bana oldu. 6 senedir falan babamla küstüm. lan büyüdüm artık barışiym baba lan falan dedim. gittim işyerine nerde falan? gitti dediler ne zaman gelir dedim gelmez dediler nası yani? londraya taşınmış davar. bi şekilde kontak kurduk adam 2 senedir ordaymış falan bide 5 yaşında kardeş summonlamış bana.kalktım gittim londraya 5 yaşında böle koydu önüme al buda kardeeeeş diye. bakıyorum çocuk falan vurucam ağzına salağın.

geçenlerde döndüler geri türkiyeye. allahtan izmirdeyim istanbulda olsam kırırım ağzını o çocuun. gıcıkta bişi

ps: babamın hatun taş falan diil. çocuk ilerde bişi üstünde başka bişi iteler diyim ama yakışıklı olcak yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...