Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bende ortaokulda ogrendiydim ablam oldugunu.pek umursamadım.aradan seneler geçti hala gorusmedim.bence olabilir.sonuçta babamın annemden onceki karısından olan bi cocuk ha tabi 2 eve bakmak zordur.babama şaşırıyorum bzn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 türk filmi gibi ahaha -nayır bu nikah kıyılamas!!! -nie loo -siz kardeşsiniz!! -adfgdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dasaaa said: valla ben hâlâ baba adı verilen o canlının sırtında bi çeki odun kırılmasından yanayım. epic fail gelmiş amca (no offence) sen git çocuk yap ilgilenme, boşanmadan başkasından çocuk peydahla.. allah bilir onunla da adam gibi ilgilenmiyordur. şahsi yaklaşımımı daha net belirtmem gerekirse pek bi adam olduğunu da düşünmüyorum gerçi.. bu ve benzeri her olaya tepkim sert, net ve biraz katı olmuştur, olacaktır. en azından tepkimin de arkasında adam gibi dururum.. benim babam (ve benzerleri) çocukları adam olsun diye senelerdir kendi paralarken bu gibi canlıların otomatik olarak baba ünvanını hakkettiklerini sanması bile komik geliyor. ancak babalık ünvanını sökmek gibi bi olay yok sanırım.. papucumun biyolojik babaları, sende.. Eğer babamla yakın olsaydım sorun çıkarırdım, ama zaten sorumsuz, iş kolik bir adamdı. Ne benimle ne kardeşimle bir ilişkisi olmadı. O yüzden ne halt yediğini ailede gerçekten kimse umursamıyor. Annem asla kırılmaz bu arada. Mantıklı kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Da, adı üstünde kadın. Güçlü olabilir, tek başına ayakta durabilir ama boşanmadan 3 sene önce kocasının bi ilişkiye girip bide çocuk sahibi olmadığını öğrendiğinde.. Ne kadar mantıklı olursa olsun bi kadın buna üzülür. Annen olduğu için öldürseler sana belli etmez, ama üzülür. Bence. Ha bu yine de söyleme demek değil, ne biliyim eğer arada bir de olsa konuşuyorlarsa baban söylese daha iyi sanki. Zaten kızkardeşini ilerde görmeyi düşünüyorsan annenin bilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 İyi davran cocuga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Çok, çok iyi davranacağım... *kinky winky* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben benzer bir durum yaşamıştım ama söz konusu çocuğa kardeşim demedim hiç, hatta görmedim de kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 en azından görüp tanıman gerek bence sonuta kardeşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 3.5 yaşında cocuk zaten nekadar kötü davranılabilir ki gelcek yanına böle utana sıkıla melaba diyecek ama ingiliz dedin hillo der ozaman:D kardeşin olarka görmesende kötü davranma istemezsen bidaha görmezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Abi gördüm, çok tatlı böcek gibi birşey işte ya. Babamın gerzekliğinden daha tatlı birşey çıkamazdı yani. Oynarım ben bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim öz abim var bizim evde yaşıyo.. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Xhun, soğukkanlılığını takdir ettim. Benim de babam hakkında vukuatlı nüfus kağıdı çıkarmam lazım. Zaten 4 senedir görmedim kendisini (aldatma, boşanma mevzuları vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Xhunarion said: Abi gördüm, çok tatlı böcek gibi birşey işte ya. Babamın gerzekliğinden daha tatlı birşey çıkamazdı yani. Oynarım ben bunla. anneye çekmiştir taş diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 abi ben daha eklicek bişey bulamadım pek burdan. bence tavrında iyi düşünme şeklinde, kıza bakış açında. zorla duygu oluşmaz şeyine katılıyorum zaten içinden geldiği gibi davran, davranman gerektiğini düşündüğün şekilde değilde. bu arada annen öğrenmeli bence. çünkü sen kızla iletişim içinde olcaksan eninde sonunda öğrenicektir. sonra değilde şimdi öğrenmesi çok daha iyi olur. babana söyletmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bir arkadaşım hiç görmediği babasına dava açmıştı 18 yaşına bastığı anda... garip mevzular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ne aileler var yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Kardeşin de bıçakla evden kovalamasın lan? o.O İlginç durum, ama normal karşılamışsın. Hayret. Hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yine ogrenmissin gecen ingilterede oldu ya abi kardes evlendiler sonra ogrendiler kardes olduklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 İngiltere'de bi problem var demek ki. Bizlik bişey yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 batının ahlaksızlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bizde daha ziyade 85 lik dinci adam 14 lük kızla birlikte olur. ünzile diye şarkı yapılır. o daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Xhunarion said: Abi gördüm, çok tatlı böcek gibi birşey işte ya. Babamın gerzekliğinden daha tatlı birşey çıkamazdı yani. Oynarım ben bunla. nasıl böyle sakin olabiliyorsun anlamadım, mal varlığına ortak geldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benzeri geçen yaz bana oldu. 6 senedir falan babamla küstüm. lan büyüdüm artık barışiym baba lan falan dedim. gittim işyerine nerde falan? gitti dediler ne zaman gelir dedim gelmez dediler nası yani? londraya taşınmış davar. bi şekilde kontak kurduk adam 2 senedir ordaymış falan bide 5 yaşında kardeş summonlamış bana.kalktım gittim londraya 5 yaşında böle koydu önüme al buda kardeeeeş diye. bakıyorum çocuk falan vurucam ağzına salağın. geçenlerde döndüler geri türkiyeye. allahtan izmirdeyim istanbulda olsam kırırım ağzını o çocuun. gıcıkta bişi ps: babamın hatun taş falan diil. çocuk ilerde bişi üstünde başka bişi iteler diyim ama yakışıklı olcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Alexi_Septimus said: Hit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar