Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oha açılmış sdfaf silebilirmisiniz acep rezilliğim görülmesin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahaha başlık bile aynı, öeyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cık cık cık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 milliyette geziniyodum bakalım akla yaraşır haber varmı diye, gördüm girdim paticiğe bakmadan açtım son dakika yazıyodu haberde açılmamıştır heralde dedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kuzenim oldugun için utanıyorum ve noob diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bidk kurtarırız belki , buyrun rahatsızlık verici bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yedek topik?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahah öteki kilitlenmiş bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Becool devreleri yakmadan önce son ona postu ben atmıştım galiba. Bir feyki daha kaybettirdiğim için pati ahalisinden özür diliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 burda haberi yaziyim tartışmadan kilitsiz olarak dursun madem bu topic, diğer topicten aynen kopyalıyorum: http://forum.paticik.com/thumbnails/a91/52c/b78/f4d/329/2dc/d12/fd0/f1c/b5c/37_450xNULL.jpg MANİSA'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) kız öğrencilerinin yaptığı step gösterisi ortalığı karıştırdı. Manisa Belediye Başkanı AKP'li Bülent Kar, gösterilerin ardından Ankara'da Manisa AKP Milletvekilleri Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi ile görüştüğünü belirterek, “Öğrencilerin kıyafetlerinin Ankara’da huzursuzluk yarattığını gördük. Step gösterisinde böyle kıyafetlerin uygun olmadığı söylendi” dedi. CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ise “Bunda yadırganacak bir şey yok. Kıyafetler son derece moderndi” karşılığını verdi. Haberin devamı:Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 başlık keşke içimizdeki sapıklar olsaymış bunda :) hürriyetteki yorumları okuyorumda orda böyle yazılıyorsa milletçe toptan sapığız. ülkeye gelen yabancıyıda zaten ırzına geçip mezara yollayanda bizim ülkeden,var bişiler demekki. /kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 off gene koymuşsunuz resmi çok tahrik oldum hemen tuvalete gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ne biçim step gösterisi bu tahtaları nerde bunların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar