PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: davidoff cool water. yada 212
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Davidoff Cool water kullandım güzeldi baya. Ona benzer Gant-Adventure var baya fresh güzel bir koku. Hele ağır parfümden değiştiğimde kendi kokumu alıp alıp "oha lan yazgeldi ehehe" demeye başlamıştım. Güzel baya :)
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 asla tavsiye yada revaçta sık kullanılan parfüm kullanmam. git tekin acara yada başka bir yere. değişik birşeyler bul.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sly-One said: söylemem. ben de söylemem. yayılıyo sonra. parfümümü beğendiklerinden tanımadıım kızlar benden tişört hediye etmemi falan istemişlerdi o zamandan beri kimseye söylemiyorum
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla diyom. tanımadığım derken çok az tanıdığım kapsamı içine de girsin yalnız.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 veştitsa said: arap sabunu kullanayom :D sen kendini banlamamışmıydın?
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 roket adam said: Sly-One said: söylemem. ben de söylemem. yayılıyo sonra. parfümümü beğendiklerinden tanımadıım kızlar benden tişört hediye etmemi falan istemişlerdi o zamandan beri kimseye söylemiyorum benim boynumu yalayanlar mı dersin say say bitmez. o yüzden söylemem asla parfümümü. gerçi parfümden kaynaklanmıyor ama olsun.
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: veştitsa said: arap sabunu kullanayom :D sen kendini banlamamışmıydın? banlamamışım demekki :P
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 fede said: hafta bir yeşil sabunu yediriyom ben koltukaltlarına, hiç kokmuyo kosla daha güzel oluyor diyorlar. hatta vernel ya da yumoş.. süper kokuyomuş.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kartan said: Mr_Hand said: dior higherevet dior- higher energy.Oldukça fresh (taze? sdfs) higher ve higher energy ayrı iki parfüm. higher energyyi denemedim ama higher güzel :D
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 roket adam said: Sly-One said: söylemem. ben de söylemem. yayılıyo sonra. parfümümü beğendiklerinden tanımadıım kızlar benden tişört hediye etmemi falan istemişlerdi o zamandan beri kimseye söylemiyorum SENİN PARFÜMÜN BENİM. İŞTE KANIT http://forum.paticik.com/read.php?62,3241338
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 O Xo ların extraordinary charismatic i fena kokmuyo aslında.Baya kalıcı da. Onun dışında "Crave" ve Davidoff-Echo hoş parfümler. Burberry nin de güzel erkek kokuları var. Kaynak:Erkek arkadaşlar&Baba
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oper said: hacı yağı yönetir. heralde yönetir nefes bile alamazsın onunla. :/
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 burberry london dkny men [prizma gibi şişesi olan] armani black code
Öne çıkan mesajlar