PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: davidoff cool water. yada 212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Davidoff Cool water kullandım güzeldi baya. Ona benzer Gant-Adventure var baya fresh güzel bir koku. Hele ağır parfümden değiştiğimde kendi kokumu alıp alıp "oha lan yazgeldi ehehe" demeye başlamıştım. Güzel baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Burberry-London (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 asla tavsiye yada revaçta sık kullanılan parfüm kullanmam. git tekin acara yada başka bir yere. değişik birşeyler bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sly-One said: söylemem. ben de söylemem. yayılıyo sonra. parfümümü beğendiklerinden tanımadıım kızlar benden tişört hediye etmemi falan istemişlerdi o zamandan beri kimseye söylemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyi yazdın iki dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 belki daha uzun sürmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 arap sabunu kullanayom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 söylenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla diyom. tanımadığım derken çok az tanıdığım kapsamı içine de girsin yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 veştitsa said: arap sabunu kullanayom :D sen kendini banlamamışmıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 roket adam said: Sly-One said: söylemem. ben de söylemem. yayılıyo sonra. parfümümü beğendiklerinden tanımadıım kızlar benden tişört hediye etmemi falan istemişlerdi o zamandan beri kimseye söylemiyorum benim boynumu yalayanlar mı dersin say say bitmez. o yüzden söylemem asla parfümümü. gerçi parfümden kaynaklanmıyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: veştitsa said: arap sabunu kullanayom :D sen kendini banlamamışmıydın? banlamamışım demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 fede said: hafta bir yeşil sabunu yediriyom ben koltukaltlarına, hiç kokmuyo kosla daha güzel oluyor diyorlar. hatta vernel ya da yumoş.. süper kokuyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kartan said: Mr_Hand said: dior higherevet dior- higher energy.Oldukça fresh (taze? sdfs) higher ve higher energy ayrı iki parfüm. higher energyyi denemedim ama higher güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 limon kolonyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 roket adam said: Sly-One said: söylemem. ben de söylemem. yayılıyo sonra. parfümümü beğendiklerinden tanımadıım kızlar benden tişört hediye etmemi falan istemişlerdi o zamandan beri kimseye söylemiyorum SENİN PARFÜMÜN BENİM. İŞTE KANIT http://forum.paticik.com/read.php?62,3241338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o topic ne öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 O Xo ların extraordinary charismatic i fena kokmuyo aslında.Baya kalıcı da. Onun dışında "Crave" ve Davidoff-Echo hoş parfümler. Burberry nin de güzel erkek kokuları var. Kaynak:Erkek arkadaşlar&Baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hacı yağı yönetir. kesif koku rullaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 little black dress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oper said: hacı yağı yönetir. heralde yönetir nefes bile alamazsın onunla. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yaşasın diktatörlük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 burberry london dkny men [prizma gibi şişesi olan] armani black code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar