Sovereign Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Smoke said: Commander William Riker'ın olmadığı enterprise'a enterprise demem ben... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Sovereign said: Smoke said: Commander William Riker'ın olmadığı enterprise'a enterprise demem ben... +1gonusma lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bizim zamanimizda riker yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 helal olsun bitirmisler sonunda :) ben bitireni 1.5 sene oldu diziyi izlemeyi ama olsun en azindan genclik izler moriQ said: Star Trek Voyager 7. sezonunda çevirileri bitti. http://sinema.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 nasil bir yalandir nemesis i ben sinemada izledim Sovereign said: bizim türk milleti fragmanı görmeden uzay yolu diyince direk eski kimsenin izlemediği filmler akıllarına gelir. nemesis first contact insurrection falan gibi Kaldı ki bu yukarda saydığım hiçbir film İstanbul'da gösterime girmemişti bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 oturup adam akilli once next generation i izle arkasindan ds9 voyager izle eger gercekten begenmedim dersen saygim buyuk. ben okullarda zorunlu izletilmesinden yanayim yeni nesil star trek in , gercekten insanin toplumlara insanlara bakisini degistiriyor. LathspeLL said: Ben kucukken eski seri Star Trek'i izlerdim, severdimde. Ama ne zaman modern seriye gectiler o zaman biraktim. Hic sevemedim o seri Star Trek'i. Fakat J.J. yapmis abicim. Harika duruyor, bayildim. Hele son trailer beni benden aldi. Icinde de Eric Bana, Simon Pegg gibi sevdigim adamlar mevcut. Harika harika. Bu sene blockbuster filmlerde bos yok. Terminator: Salvation, Star Trek, Transformers: Revenge of the Fallen, X-Men Origins: Wolverine, HP: Half-Blood Prince falan hepsi sahane duruyor. Umarim hepsi IMAX'te gosterime girerde doya doya izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 trekkie değilim ama bu filmi her geçen gün artan heyecanla bekliyorum. şu borg'lu (ikinci nesil) filmi izlemiştim sinemada, çok hoşuma gitmişti. bir de körkün spakinin felan geçmişe gidip balina kurtardığı bölüm vardı, onu da çok severim. bir ara cine 5'te wrath of khan izlemiştim, çok sevmiştim ama sanırım onun tamamını izleyememiştim. klingonlular süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu arada star trek türk enterprise çevirilerine başladı. 7 bölüm çevrilmiş. http://sinema.yedincigemi.com/7g-5772-Enterprise.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 afişler harika ya çok güzel film olacak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bone said: trekkie değilim ama bu filmi her geçen gün artan heyecanla bekliyorum. şu borg'lu (ikinci nesil) filmi izlemiştim sinemada, çok hoşuma gitmişti. bir de körkün spakinin felan geçmişe gidip balina kurtardığı bölüm vardı, onu da çok severim. bir ara cine 5'te wrath of khan izlemiştim, çok sevmiştim ama sanırım onun tamamını izleyememiştim. klingonlular süperdi. e olm izlediğin her star trek'i sevmişsin niye izlemiosun? İndir hemen the next generation bölümlerini hastası olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 üşendiğimden izlemiyorum. yollasana bana. bak sevaba girmiş olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oldu ya amerikadan hemen msn'den mi yapalım transferi? maildan mı istersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 amerikadan neler neler gönderiyorlar bana ebay yüzünden. sen bir star trek mi yollayamıycaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 7 Mayis'a BFI IMAX'e aldim biletimi hahaayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 evet bitti sonunda enterprise da bitti son 2.5 senedir bos zamanlarimda izleyip izleyip sonunda butun dizileri bitirdim :) tam 5 dizi 300e yakin bolum, bugunun gelecegine inanmiyordum ama geldi bitti These are the voyages of the starship Enterprise... hayatimda buyuk bir bosluk olusta ya ne izleyecem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Uk premiere'i yapıldı ve yavaş yavaş review'ler düşmeye başladı. Times - 5/5 (revenge of sith'e 1 veren times) /entertainment.timesonline.co.uk/ Dailymail - 5/5 www.dailymail.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ilk bakışların çoğunda aşırı derece övülüyor zaten,2009'un en iyi filmi yorumları bile yapılmış,daha iyisi de gelmez vs. diye bakalım feci derecede merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ooooooooooooooooffffffffffff ama bekleyemicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sovereign said: kim seçtiyse kirk spock ve mccoy'un genç hallerini HELAL olsun. katılıyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 afyona gideceğim kardeşimin yanına. bu film orada gösterime girmezse çok feci olacağım. filmin ilk söylentileri çıktığından beri takip ediyorum bekliyorum fln gelir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sovereign said: o zaman first contact en son gösterime girendi.. diğerlerini çıkarmadıklarına adım gibi eminim nemesis bakırkoy carreousel de oynamıştı =) çaktırmadan da bump olsun başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Dün izledim filmi, star trek in filmleri dışında pek takipçisi olmadığım için konu hakkında pek fikrim yok ama gayet başarılıydı bence. Konu gayet akışkan ilerliyordu ve aynı zamanda tutarlıydı; aksiyon sahneleri baya iyi ve dozundaydı. Karakterler olması gerektiği gibimiydi bilmiyorum ama benim hoşuma gitti, biraz fazla sulu sahneler vardı gerçi, filmin bütününe bakınca onlarıda görmezden gelebiliyorsunuz. Film beni tatmin etti ve sci-fi eksikliğini giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Beklediğimden de iyi bir film çıktı,2009'un filmi yorumlarını yapanlara sonuna kadar katılıyorum hatta. Diziyi seyretmedim 2-3 bölüm dışında,filmlerinden de birkaç tanesini izleyebilmiştim fakat şunu diyebilirim ki herşeyin yanında çok farklı bir film olmuş.Ha bazı şeyleri çok merak ediyorum çünkü önceki seriyi izlemeyenlerin anlayamayacağı şeyler dolu :) Ayrıca JJ abim Lost'tan beri uzay-zaman olayına kafayı takmış ve gayet layığıyla yerine getiriyor.İzleyiniz anlarsınız ne demek istediğimi Bunun yanında Zachary Quinto gerçekten harika oynamış,Heroes'la parladı ve büyük bir yıldız adayıdır benim gözümde bunu rahatlıkla söyleyebiirim.Eric Bana her ne kadar olağanüstü karizmatik bir rolde oynamış olsa da karakterine rağmen bence az gözüktü perde de,bunun da yanında Winona Ryder'i filme koymasalar daha iyiymiş ... 2 sahnede gözüktü sadece üzdü bizi yapımcılar.Bununda yanında Simon Pegg,Karl Urban vs. rollerine cuk oturmuş ve harika iş çıkarmışlar :) Leonard Nimoy'un girişi de çok iyiydi. Neyse böyle işte, asdasasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 eskileri izlememenin bi etkisi olucagini zannetmiyorum, hepsinden once olan olaylar cunku filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar