Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek (2009)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

nasil bir yalandir nemesis i ben sinemada izledim

Sovereign said:
bizim türk milleti fragmanı görmeden uzay yolu diyince direk eski kimsenin izlemediği filmler akıllarına gelir.

nemesis first contact insurrection falan gibi

Kaldı ki bu yukarda saydığım hiçbir film İstanbul'da gösterime girmemişti bile..
Sosyal ağlarda paylaş

oturup adam akilli once next generation i izle arkasindan ds9 voyager izle eger gercekten begenmedim dersen saygim buyuk.

ben okullarda zorunlu izletilmesinden yanayim yeni nesil star trek in , gercekten insanin toplumlara insanlara bakisini degistiriyor.

LathspeLL said:
Ben kucukken eski seri Star Trek'i izlerdim, severdimde. Ama ne zaman modern seriye gectiler o zaman biraktim. Hic sevemedim o seri Star Trek'i.

Fakat J.J. yapmis abicim. Harika duruyor, bayildim. Hele son trailer beni benden aldi. Icinde de Eric Bana, Simon Pegg gibi sevdigim adamlar mevcut. Harika harika.

Bu sene blockbuster filmlerde bos yok. Terminator: Salvation, Star Trek, Transformers: Revenge of the Fallen, X-Men Origins: Wolverine, HP: Half-Blood Prince falan hepsi sahane duruyor.

Umarim hepsi IMAX'te gosterime girerde doya doya izlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

trekkie değilim ama bu filmi her geçen gün artan heyecanla bekliyorum.
şu borg'lu (ikinci nesil) filmi izlemiştim sinemada, çok hoşuma gitmişti.
bir de körkün spakinin felan geçmişe gidip balina kurtardığı bölüm vardı, onu da çok severim.
bir ara cine 5'te wrath of khan izlemiştim, çok sevmiştim ama sanırım onun tamamını izleyememiştim. klingonlular süperdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
trekkie değilim ama bu filmi her geçen gün artan heyecanla bekliyorum.
şu borg'lu (ikinci nesil) filmi izlemiştim sinemada, çok hoşuma gitmişti.
bir de körkün spakinin felan geçmişe gidip balina kurtardığı bölüm vardı, onu da çok severim.
bir ara cine 5'te wrath of khan izlemiştim, çok sevmiştim ama sanırım onun tamamını izleyememiştim. klingonlular süperdi.

e olm izlediğin her star trek'i sevmişsin niye izlemiosun? İndir hemen the next generation bölümlerini hastası olursun..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
evet bitti sonunda enterprise da bitti

son 2.5 senedir bos zamanlarimda izleyip izleyip sonunda butun dizileri bitirdim :) tam 5 dizi 300e yakin bolum, bugunun gelecegine inanmiyordum ama geldi bitti

These are the voyages of the starship Enterprise...

hayatimda buyuk bir bosluk olusta ya ne izleyecem simdi
Sosyal ağlarda paylaş

Dün izledim filmi, star trek in filmleri dışında pek takipçisi olmadığım için konu hakkında pek fikrim yok ama gayet başarılıydı bence.
Konu gayet akışkan ilerliyordu ve aynı zamanda tutarlıydı; aksiyon sahneleri baya iyi ve dozundaydı. Karakterler olması gerektiği gibimiydi bilmiyorum ama benim hoşuma gitti, biraz fazla sulu sahneler vardı gerçi, filmin bütününe bakınca onlarıda görmezden gelebiliyorsunuz.

Film beni tatmin etti ve sci-fi eksikliğini giderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Beklediğimden de iyi bir film çıktı,2009'un filmi yorumlarını yapanlara sonuna kadar katılıyorum hatta.

Diziyi seyretmedim 2-3 bölüm dışında,filmlerinden de birkaç tanesini izleyebilmiştim fakat şunu diyebilirim ki herşeyin yanında çok farklı bir film olmuş.Ha bazı şeyleri çok merak ediyorum çünkü önceki seriyi izlemeyenlerin anlayamayacağı şeyler dolu :)

Ayrıca JJ abim Lost'tan beri uzay-zaman olayına kafayı takmış ve gayet layığıyla yerine getiriyor.İzleyiniz anlarsınız ne demek istediğimi

Bunun yanında Zachary Quinto gerçekten harika oynamış,Heroes'la parladı ve büyük bir yıldız adayıdır benim gözümde bunu rahatlıkla söyleyebiirim.Eric Bana her ne kadar olağanüstü karizmatik bir rolde oynamış olsa da karakterine rağmen bence az gözüktü perde de,bunun da yanında Winona Ryder'i filme koymasalar daha iyiymiş ... 2 sahnede gözüktü sadece üzdü bizi yapımcılar.Bununda yanında Simon Pegg,Karl Urban vs. rollerine cuk oturmuş ve harika iş çıkarmışlar :) Leonard Nimoy'un girişi de çok iyiydi.

Neyse böyle işte,

asdasasdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...