Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sir said: yahu yine incir çekirdeğini doldurmıcak bi mesele.. step gösterisinde step kıyafeti giyilir, step kıyafeti dediğin de aha böyle olur. bülent arınç tıynetindeki bi adam tabii ki bunu anlamaz ve "höyt, bu ne ahlaksızlık" der belediye başkanına. bunun karşısında boynu kıldan ince belediye başkanımız da ayar vercek yer arar, cbü rektörüne çatar. rektör de haklı olarak "size ne lan" der. ve seneye de eminim ki, geçen senelerde de olduğu gibi bu gösteri aynı kıyafetlerle yapılcaktır. ıncık cıncık, magazinsel şeyler bunlar, hiç kendinizi yorup 3 sayfa tartıştığınıza değmez ayriyeten muhafazakar kesimi bülent arınçtan ibaret sanmayın, manisada kaç kişi akpye oy vermiş ama kaç kişi o gösteriden rahatsız olmuş, bi de ona bakın. Katılıyorum ve quoteluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kabuk said: Scheriff said: Lopeth said: bir bunlara bakıyorlar bi de yanlarındaki alien bozması boza böceklerine bakıyorlar kafayı yiyorlar +rep bütün dert bu bence de katılıyorum kesinlikle. ayrıca görünen sadece bacakları. insanlar bacaktan tahrik olmamayı öğrendikleri zaman böyle şeyler kalmayacak. tamam bi kadında en güzel yerlerden biridir bacak. ama her bacak görünce ohş diyen insanlar olarak kalmamamız lazım bence. neyse öyle işte sanki booty show da oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bugün bacaktan tahrik olmamayı öğrenmek zor beah ! Hele güzel bir bacaktan tahrik olmamak imkansız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 konu bence tahrik olup olmamak degil insan herhangi birşeyden de tahrik olabilir ama belden aşagısını tamamen açık bırakan bir kıyafet yani. celal bayarın kızları böyle istemişlerdir hoş olsunlar güzel gözüksünler diyede heryerin herşeyin bir adabı var yani, oraya bikiniylede çıkılmaz türbanlada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oraya çıkmakla çıkmamakla alakalı değil durum.. Üstteki mesajda dendiği gibi, step gösterisi ise, step kıyafeti giyersin. Step yaparken, pantolon giyersen, ya rezil olursun ya da razien ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool said: belden aşagısını tamamen açık bırakan bir kıyafet yani. oha. sizin gözlerinizde x ray mi var ? her sporun kıyafeti vardır yukardaki arkadaş demiş.ben sutopu oynarken slip giyiyrdum HOCA BENİM ALET EDEVAT MEYDANDA BANA Bİ ŞORT VERSENE demedim hiçbizaman.yazık gerçekten yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kukuları gözükmüyo lan işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 onlar görüyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 super islamic x-ray eyes. we see everything and beyond. super islamic xray eyes. a superpower for mumins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 allah çarpar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 "Ve kalblerinin üzerine, Kur'ân'ı anlamalarına engel perdeler geçiririz ve kulaklarına bir ağırlık veririz.Rabbini Kur'ân'da bir tek olarak andığın zaman da, ürkerek arkalarına döner kaçarlar. (isra suresi)" demek buymuş perde. kalkınca kukuları görüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tamam işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cons saçmalamıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool said: cemad said: işin komiği bence kıyafetler açık değil kapalı bile sayılır :P eeeh yani. bencede kıyafetler gayet güzel,modern,böylede olmalı ama. kıyafetlerin gerçekten açık olmadıgını söyleyen yalan söyler. heyt beee. demek ki göğüs üstü açık olsa, göbekte de biraz açıklık olsa neler olacaktı... dediğimin arkasındayım kıyafetler açık filan değil. annelerimiz 30 yıl önce giyiyordu mini etek filan be. bu mu rahatsızlık verecek açıklık. ya siz açık kıyafet görmemişsiniz ya da kafa buluyorsunuz bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ulen kör demiş adam bide şaka gibi.ya aç bak birinci sayfayı, belden aşagısı ful gözükmüyor mu? gerçekten açılmayi çagdaşlama sanan tipler var burda. ayrıca biri demiş step kıyafeti falan filan diye. birincisi o kızlar orda step yapmıyor. 2.si step kıyafeti olarak istersen "call on me " şarkısındaki mayolar giyinsin asıl step kıyafeti onlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool said: bu giysilerin, cheerleader giysilerinden bir farkı yok. usa dede cheerleaderların ne kadar filmlere konu edildigi,fantazi ögesi oldugu falan da bilinir. ülkemizde çok açık bir ülke degil tabiki. doguda bunu görseler insanıma en az 2 aylık malzeme çıkar., muhafazakarların buna itiraz etmesini anlayışla karşılaması lazım herkesin. ben muhafazakar degilim.böyle giysilere karşı degilim. "faşizm konuşamama degil konuşma mecburiyetidir." sen ne yaparsan yap, ne kadar kapatırsan kapat o adam en açık bulduğu şeyi zaten kendine malzeme yapacak?? yani bütün kadınların kafası kapalı olsa adam gördüğü ilk saçı malzeme yapacak. kollar kapalıysa kolları malzeme yapar. hem niye anlayışla karşılıyorum yau? niye yani? daha doğrusu anlayışla karşılamak ne demek? yermeyelim mi? eleştirmeyelim mi? ne yapmamız gerekiyor anlayışlı olduğumuzu sana belirtmek için?? hem böyle giysilere karşı değilsen, bırak böyle giysilere karşı olanlar fikirlerini ifade etsin sora bu aslında "benim fikrim değil" diye saçmalamak zorunda kalmazsın ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 çagdaş karizma cool takılıcam diyen alternatif gençlik doluşmuş gene, paintle yuvarlak içine alarak gösteremiycem kalçaları ugraşamıcam.hadi takılın gene siz körler sagırlar birbirini agırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool da kalçalara bakıp tuvalette sıvazlar kusura bakma şiirin sonu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gördüğümüz gibi kuku belden aşağıda. nasıl görebiliyorsun onu anlamadım ben. http://img299.imageshack.us/img299/6373/bikini2aor6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yapma abi şöyle adamlar tahrik olcak pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dövmesi hoşuma gitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aeuhufhdfşlg epic thread oldu bu yahu step yapmıyolar da modern dans yapıyolar, ona göre kıyafet giyiyolar işte, becool neyin peşinde olduğunu anlayabilmiş değilim gerçekten, bülent arınç her zamanki densizliğini göstermiş işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dediklerine sonuna kadar katılabilirdim, şayet AKP iktidar olmasa ve her geçen gün "yasaklayın layn" diyenler daha bir güçlenmese idi. Şu an Cumhurbaşkanı'da kendilerinden, CBÜ rektörünün süresi dolduğunda uzatılacağını mı düşünüyorsunuz. Teker teker her yeri ele geçiyorlar, yargının bunca bağırmasının nedeni de zaten bu. sir said: yahu yine incir çekirdeğini doldurmıcak bi mesele.. step gösterisinde step kıyafeti giyilir, step kıyafeti dediğin de aha böyle olur. bülent arınç tıynetindeki bi adam tabii ki bunu anlamaz ve "höyt, bu ne ahlaksızlık" der belediye başkanına. bunun karşısında boynu kıldan ince belediye başkanımız da ayar vercek yer arar, cbü rektörüne çatar. rektör de haklı olarak "size ne lan" der. ve seneye de eminim ki, geçen senelerde de olduğu gibi bu gösteri aynı kıyafetlerle yapılcaktır. ıncık cıncık, magazinsel şeyler bunlar, hiç kendinizi yorup 3 sayfa tartıştığınıza değmez ayriyeten muhafazakar kesimi bülent arınçtan ibaret sanmayın, manisada kaç kişi akpye oy vermiş ama kaç kişi o gösteriden rahatsız olmuş, bi de ona bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cons said: "Ve kalblerinin üzerine, Kur'ân'ı anlamalarına engel perdeler geçiririz ve kulaklarına bir ağırlık veririz.Rabbini Kur'ân'da bir tek olarak andığın zaman da, ürkerek arkalarına döner kaçarlar. (isra suresi)" demek buymuş perde. kalkınca kukuları görüyosun. Tamam alternatifsin çağdaşsın godoşsun falan, anladık da, saygısızlık yapmaya hakkın yok birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hor ve hakir domuzlar ve maymunlar ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar