Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin 19 Mayıs rahatsızlığı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

bu giysilerin, cheerleader giysilerinden bir farkı yok.
usa dede cheerleaderların ne kadar filmlere konu edildigi,fantazi ögesi oldugu falan da bilinir.

ülkemizde çok açık bir ülke degil tabiki.
doguda bunu görseler insanıma en az 2 aylık malzeme çıkar.,
muhafazakarların buna itiraz etmesini anlayışla karşılaması lazım herkesin.

ben muhafazakar degilim.böyle giysilere karşı degilim.

"faşizm konuşamama degil konuşma mecburiyetidir."
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
bu giysilerin, cheerleader giysilerinden bir farkı yok.
usa dede cheerleaderların ne kadar filmlere konu edildigi,fantazi ögesi oldugu falan da bilinir.

Amerikalıların dalga geçmediği birşey varmı ? Rahiplede geçerler kendi başkanlarıylada. Adını hatirlamiyorum şimdi bir erkek şarkıcı animasyon klip çekmişti şarkısına.Bush'la dalga geçmek için karısıyla yatağa giriyordu klibinde.Ha türkiyede olsa yersin ömür boyu cezayı ama.Biz onlar kadar özgür değiliz amerika ile kıyaslama türkiye'yi.
Öyle güzelde örneklendirmissin ki Hemşirede,hosteste,ögretmende fantezi ediliyor napıcaz peki şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

tmm da cheerleader hakkaten ayrı birşeydir.bilgin varsa cheerleader yarışmaları,azıcık usa kültürü bilgin varsa biraz american pie falan filan türevleri bilirsen ne dedigimi anlarsın.
tekrar ediyorum
ben rahatsız degilim hatta böyle olması daha modernleştirecektir insanları.ama muhafazakarlarada saygı duyulması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Spacecake said:
tek tip giyincek herkes kimse tahrik olmayacak.

becool

herkes senin ne olduğunu biliyorken gelip de ben bu giysilere karşı değilim ben muhafazakar değilim bıkbık konuşmanla anca çocuk kandırırsın.hepiniz böylesiniz zaten hedefe ulaşana kadar kaypaklık yalancılık diz boyu.

git çay koy hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Becool'a biraz haksızlık yapıyosunuz gibime geliyo. Bence pek muhafazakar değil kendisi. Ama tartışmak istiyo. Nedense anlamadığım sebeplerden yok yere katılmasa da diğerlerinin haklarını savunmaya çalışıyo ve bunu fanatik biçimde yapıyo, bu sefer de dinci muhafazakar gibi gözüküyo.

seviyo muyum? hayır. dediklerinin bir kelimesine bile katılıyo muyum? hayır. ama benim gözlemlerim bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
Becool'a biraz haksızlık yapıyosunuz gibime geliyo. Bence pek muhafazakar değil kendisi. Ama tartışmak istiyo. Nedense anlamadığım sebeplerden yok yere katılmasa da diğerlerinin haklarını savunmaya çalışıyo ve bunu fanatik biçimde yapıyo, bu sefer de dinci muhafazakar gibi gözüküyo.

seviyo muyum? hayır. dediklerinin bir kelimesine bile katılıyo muyum? hayır. ama benim gözlemlerim bunlar.

beni forumdan tanıyan insan da var.
Tartışmak istedigim evet.
digerlerinin haklarını savunmaya çalışıyorum evet.
fanatik bir şekilde yapmıyorum.bana fanatikçe cevap verenlere sert cevap verdigim dogru.anladıkları dilden yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhafazakar dediğin kesim kendisi önce bu insanların giyim tarzına ve zevkine saygı duyar, ondan sonra kendisi saygı bekler.

Kimse kimsenin namus bekçisi değil, kimsenin de haddi değil bu.

İsteyen mini eteğini de giyer, şortunu da giyer, böyle dans kıyafetini de giyer. Buna da kimse karışamaz. Kişisel tercihtir, zevktir bu.

"Giymeyeceksin bu kıyafeti" demek nedir yahu? Sen kim oluyosun? Ayı mısın, maganda mısın diye sorarlar adama. Sonra da bu şartlarına saygı mı gösterelim yani? O kadar faşizm falan bir şeyler saymışsın (ki konuyla alakalı da değil pek) al sana faşizmin kralı işte, "Bu kıyafeti giyemezsiniz".

Doğuda malzeme olurmuş konuşurmuş falan hikaye, bu kıyafeti giyenin sorunudur. (Ha o insana ne, o insanın ne haddine bu da var tabii) Milletin çenesini çekecekse de yine onun derdidir, bunu göze alıp da giyiyorsa da başkası karışamaz.

Neyine saygı duyucam bu kesimin yahu? Benim kıyafetime karışma haddine mi?
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
senin kıyafetin degil yanlız o.

19 mayıs resmi devletin töreni.

özel bir gösteri degil.

anlamıyorum böyle konuşanları
bunları bile bilemi yazıyorlar,yoksa 2 saniye düşünmeden aklına geleni mi yazıyorlar.

Özrü kabahatinden beter.

Devlet töreni bu, sen kendi dini inancın yüzünden kalkıp bunu eleştirme hakkını nereden buluyorsun be adam? Hükümetsin bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
19 mayıs resmi töreninde o tür bir kıyafetle çıkılamayacağına dair en ufak bir kural ya da kanun göstermeni rica ediyorum madem öyle. Evet lütfen göster bekliyorum.

19 mayıstaki resmi törene kafana göre istedigin kıyafeti giyip çıkabileceginimi söylüyorsun yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır 19 mayıs törenlerinin kıyafet yönetmeliğine aykırı herhangi bir durum olmadığını söylüyorum. Aksini söylüyorsan lütfen göster hangi maddeye hangi kurala karşı. Eğer öyle bir şey bulamazsan "19 mayıs töreninde giyiyolar" şeklinde anlamsız bir savunma yapma hakkın yok ama.

Dip Not: Merak etme eğer sözkonusu kıyafetler kurallara aykırı olsaydı o kızlar daha stada çıkamadan çoktan ya kıyafetleri ya da kendileri değiştirilirdi. Bu işler o kadar gevşek değil. Ama sen yine de bi aramaya devam et istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu yine incir çekirdeğini doldurmıcak bi mesele..

step gösterisinde step kıyafeti giyilir, step kıyafeti dediğin de aha böyle olur.

bülent arınç tıynetindeki bi adam tabii ki bunu anlamaz ve "höyt, bu ne ahlaksızlık" der belediye başkanına.

bunun karşısında boynu kıldan ince belediye başkanımız da ayar vercek yer arar, cbü rektörüne çatar.

rektör de haklı olarak "size ne lan" der. ve seneye de eminim ki, geçen senelerde de olduğu gibi bu gösteri aynı kıyafetlerle yapılcaktır.

ıncık cıncık, magazinsel şeyler bunlar, hiç kendinizi yorup 3 sayfa tartıştığınıza değmez

ayriyeten muhafazakar kesimi bülent arınçtan ibaret sanmayın, manisada kaç kişi akpye oy vermiş ama kaç kişi o gösteriden rahatsız olmuş, bi de ona bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
Lopeth said:
bir bunlara bakıyorlar bi de yanlarındaki alien bozması boza böceklerine bakıyorlar kafayı yiyorlar

+rep
bütün dert bu bence de

katılıyorum kesinlikle. ayrıca görünen sadece bacakları. insanlar bacaktan tahrik olmamayı öğrendikleri zaman böyle şeyler kalmayacak. tamam bi kadında en güzel yerlerden biridir bacak. ama her bacak görünce ohş diyen insanlar olarak kalmamamız lazım bence. neyse öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...