Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demeyin ya bne dedicated healer oliim dedim bu oyunda POM açtım, ama pom imba pvp classı çıktı herkes pom olmuş. Nerflesinler sırf heal edelim azalsın sayımız. ! ben istemiorum etrafta çok pom, aranan adam olmak istiyorum =)
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:
Mirage, Hocam hani sen birleşme falan için konuşmuştun. Ne oldu sonucu? Kaç gündür oyunada girmiyorsun. İşin kötü kısmı bizim guilddan kimsede girmiyor, bayıldım tek başıma..

Ben arada girip bakıyorum. Girdiğimde Invadoria yetkililerinden kimseyi göremiyorum ve çıkıyorum. :)
Mesaj tarihi:
herkesin hevesini kırdı oyun

resmen çol çocuğun ortada çete gibi gezip önüne geleni laf olsun diye kestiği bir oyun halinde şu an.

75 lvl oldu barbarim ve neredeyse 2 haftadir 1 lvl filan aldim khesta da 10 mob grindliyorum birileri 5 kişi gelip kesiyor yada bir 80 gleip kesiyor , res pointte bile kesiyorlar, instance değiştiriyorum gene aynı.

ağır hayal kırıklığı olmaya başladı oyun bu şekilde devam ederse.
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Milletin o ilk heyecanı gidince patır patır dökülmeye başladı =)

bu bir ay dondurulabilirdi aslında hesaplar, ama ben oyundan oldukça ümitliyim, dondurmadım, ama end game adına şu an pek bir şey olmadığı için alt karakterler açtım bir kaç tane şu bir ay onlarla takılacağım (kimbilir belki onlar "main" olur), baktım ki hala gelişme yok o zaman ara vereceğim.

Tortage'i özlemişim beeee :)
Mesaj tarihi:
Forme said:

resmen çol çocuğun ortada çete gibi gezip önüne geleni laf olsun diye kestiği bir oyun halinde şu an.

75 lvl oldu barbarim ve neredeyse 2 haftadir 1 lvl filan aldim khesta da 10 mob grindliyorum birileri 5 kişi gelip kesiyor yada bir 80 gleip kesiyor , res pointte bile kesiyorlar, instance değiştiriyorum gene aynı.

abi çoluk çocuk diyosun da değil aslında, ben bugün gündüz girdim, ooooooh o grind zone senin bu grind zone senin gezdim durdum, taaa ki akşam prime-time oldu, millet işten çıkıp eve geldi, hoooop 18:00 gibi doldu buralar..

Napsın adamlar, end-game şu an yetersiz olunca sıkıntıdan onlar da saçmalıyorlar, ya da kendi guild üyeleri grind yapsın diye ortamdakileri kesiyorlar. Her instance'ı da bir guild tapulamış SUN KOS RUScorp Anathema Axeman ve adını hatırlayamadım bir ton lavuk guild :)
Mesaj tarihi:
ya kesmeleri birşey değil, pvp server sonuçta tabiki kesiceklerde, şu oyunda bir kere kendi lvl im 1 vs 1 adama kesilsem gam yemiycem, sürekli ya 5-10 lvl üstüm ya 2-3-5 kişi ve ya şehirde keserler, ya res point kamplarlar, ya sen quest yapiyorsundur moblar tependeyken arkadan gelip dalarlar vs.

pvp xp henuz açılmadan durum böyle, o açılınca bunun 10 misli olur. hayatım boyunca böyle adam kesmekten zevk almadım alanıda anlamıyorum. 80 lvl 3 kişi 50 lvl bir adama ölesiye saldirip kesip keyif aliyor. eskiden frp türü oyunlarda azda olsa bir adap vardı wow bu kadar populer olup oyuncu yaş ortalaması CS seviyesine düşünce sanırım frp lerinde tadı kaçıcak bundan sonra. açıkcası ben eskiden single player oyun oynamaktan zevk almayıp illa multiplayer oynamak isteyen biriydim, şimdi aoc de night questleri oldugunda keyif alip oh be diyorum.

sun, rus corp, vs gibi bir sürü saçma sapan playerlari oyunu doğru dürüst oynayamayıp ama kalabalık ve birlik oldukları için heryerde görünen tipler, biz 70-80 arasını 1 ayda geçirirken nerdeyse adamlar 5 günde 80 lvl yapiyor guild arkadaşlarını, oyunun saçma sapan zaafları yüzünden.

bu işinde bir çözümü yok, adam 1 vs 1 geliyor kesiyorsun, 2 kişi çağırıp 3 vs 1 gelip seni kamplıyor, sen 2 kişi çağirip 3 vs 3 gene kesiyorsun o zaman 6 kişi daha çağiriyorlar böyle devam ediyor. bu oyunlarda kendinden düşük lvl adama dalmaya ve 2 vs 1 3 vs 1 gibi ganglere ağır cezalar verne bir sistem koymadıkça bundan sonra pvp serverinda oynanmaz sanırım.
Mesaj tarihi:
Forme said:

tarantida villa farmla lvl 70 civarında saatte 200-250binxp artı 80bine yakında quest xp veriyorsanırım yuvarlak 300binde 4 tanesini alsan herbirini komple temizlemek 1 saat sürüyor 4 saatte 1.2milyon xp gayet başarılı bir farm olur :)

şuan lvl60 da saatte 125bin xp (questle 150bin) alıyorum villalardan 500binlede lvl atlıyorum
Mesaj tarihi:
Bende 79 un büyük bölümünü villalarda almıstım.
Ama durum çok ümütsiz degil genelde 80 olanlar yeterli adam olmadıgı icin alt char kasıyo yada kendini dinlenmeye aldı ondan az kişi online gözüküyor.
Mesaj tarihi:
Malesef online kişi sayısı çok az kaldı. Acayip sıkıyor bu durum. Yabancı bir guilda gireyim diyorum ondada adam akıllı guildlara girmek baya kastırıyor. Malesef accountu bir kaç aylığına dondurucağım. Zaten ağustosta bütler var, temmuz ayında yurtdışındayım vs.vs....
Mesaj tarihi:
ya bildiginiz hevesimi kirdiniz ya..

amerikalara gelmisim 1 aydir oyun oynamamisim, o kadar para biriktirdim kopek gibi calistim alienware aldim... tam aoc alirim test ederim diyodum kiiii bu basligi okudum :p. herkes birakti, gank almis basini gitmis, level kasmilmiyor izin vermiyolar fln. sirf eu alicaktim sizinle oynamak icin :/. hatta healerlari cok begenmistim healer acicaktim ondan bile cok varmis, her konuda hevesim kirildi :<

yok mudur simdi guzel bi turk ortami aoc'da? hic eu almasam mi? zaten her girdigimde server zamanina gore gece olucak :/ guild ortami olmazsa single nereye kadar geceleri..
Mesaj tarihi:
Biri bana deneve'ye ulaşabileceğim bir mail yada msn adresi verebilir mi özel mesajdan? 4-5 gün önce uyun içinde guild hakkında konuşmuştuk. Ondan sonra hiç online göremedim.
Mesaj tarihi:
Oyundan / forumdan özel mesaj atan arkadaşların hepsinden, çok çok özür dilerim. Malum, yaz ayları insanın bilgisayar başına oturası gelmiyor. Bir de sonu gelmez buglar, gankler falan derken insanlar oyundan soğumaya başladı.

Şu an bir çok arkadaş ara vermiş durumda. Funcom bazı düzeltmeler yapana kadar da böyle sürecek gözüküyor. Sizlerden ricam, forumlarımızdan/paticik forumlarından kontağı kesmemeniz.

Tekrar özür dilerim.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar biri bana kesin bir sey soyleyebilir mi? Guild disband mi oldu, yoksa sadece insanlar patch gelene kadar inaktif falan mi? Yalan olcak gibiyse lutfen paylasin bosu bosuna amerikalardan avrupa severina girmiyim mal gibi 20 ms le oynamak varken.
Mesaj tarihi:
bingildak said:
Arkadaslar biri bana kesin bir sey soyleyebilir mi? Guild disband mi oldu, yoksa sadece insanlar patch gelene kadar inaktif falan mi? Yalan olcak gibiyse lutfen paylasin bosu bosuna amerikalardan avrupa severina girmiyim mal gibi 20 ms le oynamak varken.

"yalan" olmadı tabi ki, çalışan insanlar tatile çıktı, buglar baydı, end-game şu an tatmin edici değil vs gibi sebeplerden ötülü biraz "fetret devri"ne girdik, ama oyunun geleceği çok parlak, onun için tabi ki devam edeceğiz.
  • Yeni Oluştur...