ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sabah saat 11 telfon çalıyor arayan 535li bi numara e ben tabiki uyuyorum ben- efendim? adam- ya ben gazetedeki elektrik işi için aradım yanlış mı oldu acaba? ben- ne için aradınız anlamadım? (uyuyorum hala) adam- iş ilanı için. (ses nerden baksan en az 35 yaşında biri gibi) ben- ne işi ya? adam- yanlış aradım sanırım ben pardon ben- hıı? (hala uyuyorum) adam- pardon diyorum. iyi günler aradan 1saat geçiyor adam yine arıyor ben- efendim? adam- ya rahatsız ediyorum pardon ben- yanlış numarayı arıyorsunuz benim işle alakam yok adam- tekrar kusura bakmayın hede höde bilmemne aradan yarım saat geçiyor msj geliyor ''belki kızıcaksınız ama söylemek istiyorum sizin sesinizi duyunca iyikide işsiz kalmışım dedim lütfen yalnış anlamayın bunu ben deyil kalbim istedi'' hö? ben cvp atmadım sonra tekrar msj geldi ''karşılık yazmaya bile tenezzul etmediniz tşk'' cvp atmadım ama amcam saolsun yılmadı hala çaldırıyor! az önce baya uzun çaldırdı ya da aradı anlamadım yaş 35e gelmiş hala telfondan umut arıyor üzüldüm be ayrıca sesim de gayet sıradan bi ses adama da bolca ha? hı? ne? falan dedim siz düşünün hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 asduhaushd normalde çok geliyo bu kızların başına yanlış aradım diyip sonradan yok çok beğendim falan diyolar..ama bu adam hakkaten beğenmiş galiba ya :D:D yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ona da yazık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ''karşılık yazmaya bile tenezzul etmediniz tşk'' AHAAHAHHHHA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahahha yalnız, Adam ne geymiş diecektim mesajı okuduktan sonra baktım Ivy atmış postu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya ne enteresan bi olay bu. belki sana yazan başka biri olabilir benden söylemesi. adam yanlış numara çeviriyor sonra sesini çok beğendim diyor ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla çevremde 35yaşında biri yok olsa tanırım sesinden ses tanımada çok iddaalıyım sdasdasd sesi de kibardı gayet aslında belki de bu benim kısmetim çok mutlu olabilirim adamla ilerde sorarlar nası tanıştınız? 'telefonda' asadsd hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 peki ben DEYİL mi yazdı Değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bence cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 numarayı versene arıyalım biz. ıvyi arayan sapık : aloo ben : elektirik işi için aradım ıvyi arayan sapık : ne işi yok öle bişe ben : sakın bana beni özlemediğini söyleme ıvyi arayan sapık : neiyy ben : bunu ben deyil kalbim istedi ıvyi arayan sapık : ne diyon lean ibnea ben : adam gibi karşılık vermeye tenezzül etmediğiniz için tşk ıvyi arayan sapık :&/(==+%/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 deyil yazdı. aynen yazdım oraya msjını dilbilgisi bilmemesi kibarlığını engellemez di mi? isimsiz kahramanım benim asdasd @telloş: sdadas bu sölediklerini yapcaksan veriyim numarayı yapmıcaksan da veriyim farketmez sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nerden biliyosun ki 35 yaşında olduğunu. 20 yaşında belki. sesi kalındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 işsiz adama vermeyiz seni zaten! burda mühendiZ sly varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 buraya forum açman beni üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 olabilir. belki de 45tir sesi incedir aradı insan bi tşk eder falan dedi ben de evli barklı kadınım sana mı teşekkür edicem dedim sadsda öyle misin gerçekten falan dedi işten çıkıp eve gitmemi bekle sen dedim eneeemm tırstım azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 offf paso arar durur o şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nie muhabbet ediosun ki öle adamla sen ona küfür etsen bile o zevk alır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Uyuz olduğun bi kızın evinin adresini ver. Bu aksam kahveye bekliyorum de ascxscaszd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aramasın ala ala her telfon çaldığında heycanlanıyorum başkası sanıyorum belki adaada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hmmm. mission complete :d adamı arayıp "eşimi rahatsız etme" dedim, "abi çok özür dilerim kusura bakma abi" falan dedi kapattı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o sesi bizde dinliye bilirmiyiz sonra karar versek bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sesini kaydet koy, anlayalım adam haklı mı değil mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adam ameleymiş bu arada ben inşaatta çalışıyom falan dedi sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dasdasd saol pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar