dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dreagloth said: Her ırkta 4 er, toplamda 12 order, 12 dest. var. lan sen benim mesajlarımı okumuyo musun..
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 madem bi şeylere benzetme ihtiyacı bu kadar fazla, bari doğru bir şeylere benzetin.. klass, ırk, quest, leveling, skill vb. kavramlar WoW'la dünyaya gelmedi. WoW'da kendinden önce ki oyunlardan,kitaplardan ve masa üstlerinden çaldı.. demiyorum ki orjinalliği hiç yok ama hepsi hepsine benziyor, sonuçta belli bir tür ve yapabiliceklerin belli yapamıycakların belli. bu türe o zaman artık MMO demiyelim WoW diyelim böyle biline. ne bekliyosunuz anlamadım ki? mob olmasın, quest yapmayalım, pvp olmasın, interface mousedan kaçsın, eğer bunlar olursa oo direk wow yahu :'( ayrıca oyunda bir sürü güzel ve orjinal konsept var, bi şeylere benzetmeye çalışcağınıza onların altını çizmeyi deneyin.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 wow a benzetilme tamamen grafiksel bakış açısı yüzünden, ve doğru yani grafik konsepti aynı ki bu kötü birşey değil. Dünyanın lore vs. konseptlerini ise kim kimden almıştır herkes bilir, gereksiz yani o tartışmaya girmek, çok defa girdik burda.
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Wowa benzetilmesi iyi zira aoc gibi igrenc bir interface'i olmayacagından eminiz.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 squig herder çok eğlenceli şuraya ss koymak cok isterdim ama olmuyor mlsf... :)
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 wow a benziyo gayet ayrica anamadim ki ne war bunda wowun interfacei bence mukemmeldi cok da iyi olmus benzemesi cok rahat oynamasi abidik gubidik oklar felan yok hotbarda questin sistemi wowa gore cokd aha basarili kesinlikle map sistmeide ole quest log yerine gecen kitapcik cok elenceli felan lag disinda bi sikintim yok yane
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kitapçık deme olm şunu Tome Of Knowledge o, karizmatik bişe yani.
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bir screenshot iyi olurdu oyunun durmunu gorurduk :)
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 leakler var zaten arkadaşlar, illa burda belli bi kişiden isteyip onu zor durumda bırakmayın. google > WAR beta leak yazarsanız bulursunuz böylece kimsenin başı yanmaz, sizde istediğinizi görürsünüz :)
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Beta ss ine bakıp ne görceksiniz onu merak ediyorum ben?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bende anlamadım da, heves etmişler ^_^
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Karakterleri, büyüleri, mobları, textureları, scenery, talent-feat-skilleri, UI'yi.. Görülecek şey çok.
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ss ten? O saydıklarının hepsi placeholder farkında mısın?
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Olabilir? Merak sonuçta, insanlar görmek isteyebilirler.
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Gangren said: Olabilir? Merak sonuçta, insanlar görmek isteyebilirler. neden boyle sakin yaklaşamıyorsnz illa agresif bir tavır :) ben okumuyorum okumuyucamda newsletter, benim onume sunmadığı takdirde okumam bknz. age of conan mis gibi :)-D
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kayit olunca maile geliyo newsletter? baska turlusu mu var?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kapıya getirip, döverek okutulan versiyonu da var herhalde, conanic way.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Gangren mekan benim, ekmek seni döverim.
Öne çıkan mesajlar