Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betaya girdim?!?!?!?!!?!?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madem bi şeylere benzetme ihtiyacı bu kadar fazla, bari doğru bir şeylere benzetin.. klass, ırk, quest, leveling, skill vb. kavramlar WoW'la dünyaya gelmedi. WoW'da kendinden önce ki oyunlardan,kitaplardan ve masa üstlerinden çaldı.. demiyorum ki orjinalliği hiç yok ama hepsi hepsine benziyor, sonuçta belli bir tür ve yapabiliceklerin belli yapamıycakların belli. bu türe o zaman artık MMO demiyelim WoW diyelim böyle biline. ne bekliyosunuz anlamadım ki? mob olmasın, quest yapmayalım, pvp olmasın, interface mousedan kaçsın, eğer bunlar olursa oo direk wow yahu :'(

ayrıca oyunda bir sürü güzel ve orjinal konsept var, bi şeylere benzetmeye çalışcağınıza onların altını çizmeyi deneyin.
Mesaj tarihi:
wow a benzetilme tamamen grafiksel bakış açısı yüzünden, ve doğru yani grafik konsepti aynı ki bu kötü birşey değil. Dünyanın lore vs. konseptlerini ise kim kimden almıştır herkes bilir, gereksiz yani o tartışmaya girmek, çok defa girdik burda.
Mesaj tarihi:
wow a benziyo gayet
ayrica anamadim ki ne war bunda
wowun interfacei bence mukemmeldi
cok da iyi olmus benzemesi
cok rahat oynamasi

abidik gubidik oklar felan yok hotbarda
questin sistemi wowa gore cokd aha basarili kesinlikle
map sistmeide ole
quest log yerine gecen kitapcik cok elenceli felan
lag disinda bi sikintim yok yane
Mesaj tarihi:
leakler var zaten arkadaşlar, illa burda belli bi kişiden isteyip onu zor durumda bırakmayın. google > WAR beta leak yazarsanız bulursunuz böylece kimsenin başı yanmaz, sizde istediğinizi görürsünüz :)
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Olabilir?

Merak sonuçta, insanlar görmek isteyebilirler.

neden boyle sakin yaklaşamıyorsnz illa agresif bir tavır :)
ben okumuyorum okumuyucamda newsletter, benim onume sunmadığı takdirde okumam bknz. age of conan mis gibi :)-D
  • Yeni Oluştur...