Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betaya girdim?!?!?!?!!?!?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone bu betaya Ce siparisi verip elinde beta keyleri olanlarda katılabiliyormu?
Sanırım anlamadım elimde CE ön siparisten dolayı key var ama herhangi bir bilgim yok.
Mesaj tarihi:
hunterx said:
Bende girdim dun indirip girdim fakat dwarf tan 2 class goblin lerden 2 class var sadece bu durum nekadar surucekmis bilgisi olan var mı?

Phase usülü gidiyor beta, 1-2 hafta tier 1, sonra 2-3-4 şeklinde gidebilir, yada tier 2 ye geçmeden, h/d elf tier 2 si gelebilir. Ama genelde 1-2 haftalık periyotlar şeklinde oluyor. Bu arada dwarf lara bakmadım ama, greenskinz de sadece choppa yok, 3 seçilebilir class açık yani, ki zaten goblin olan 2 class var.
Mesaj tarihi:
Sagol uzun zaman once arastırmayı bırakmıstım birden gelince davetiye gireyim dedim.Bu olayı bilmiyordum.Bakalım zaten istedigim bir class acık suan zaten onu denerim bi sure^^
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Topiğini kitlemek istiyorum Berkay, sadece sana topiğini kitledim diyebilmek için. Biri yetkilerimi kısıtlamalı.

Yetersiz senin yetkilerin bana islemiyo. Yuksek yerlerde KENKE lerim war. 2 kelimeme bakar buranin modlugunuda bana verirler.

Bu arada oynayan warsa deli lag war mi sizde de? 4 Mb baglantim war squig herderla ok atana kadar hayattan soguyorum.

Ayrica toplamda 2 sideda da 9 ar class mi war? Yoksa daoc gibi bunnarda dallanyo mu?
Mesaj tarihi:
Her ırkta 4 er, toplamda 12 order, 12 dest. var.

lag sorunu malesef haftasonu baya oldu ama server side idi, yabancılar da bağırıyordu.

ss ve video da olmaz malesef. Gerçi bi sıra özel bir yerde bir iki ss koyucam sanırım :D
Mesaj tarihi:
ss koymucam allah belami wersin diye imzaladik ama
sole ozetliyim
oyun wowa o kadar benziyo ki
0 tutorial okuyarak sorunsuz level 8 mi 9 mu ne oldum
squid herderim zaten
direk hunter
Mesaj tarihi:
aha çekemiyo!

Söyleyin beyler! Söyleyin, banlerse, zamanında mage diye yarattığı bloodelf'in talentlarını gözler önüne sercem!

Üstüne WoW bölümünden banlicem, zuzu
  • Yeni Oluştur...