erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 matlable başladı bugün. başlamaz olaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 benim de çarşamba başlıyor matematik ile hayırlısıyla başlıyorum ben de çalışmaya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 15,16,19,20,22 kötü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 susun,konsantremi dagıtmayın,su baslıgı uplamayın,stres yapmayın,hadi ultima oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 WoW oynasak. badge lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 1/6 Fransızca --> Muhtemelen BA, 6, 7, 9, 10, 16 ocak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 12,15,16,19,22 bitse de gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yarın ingilizce ve nutriton çarşamba matematik cuma temel sanat sonraki salı pastacılık çarşamba gastronomiye giriş cuma F/B service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 pasta yapmakla matematik ne alaka lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 üniversite ders'i yapıcak bişi yok herkes alıyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 adam gastronomi okuyo abi roket yapacak hali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 of rezalet önce gastroloji yazdım son anda düzelttim. gerçi bunu buraya yazmasam daha iyi olurdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 haftaya başlıyor daha not toplamaya başlamadım kısmetse perşembe cuma başlarım bakmaya.. 1. hafta salı- çevre kim çars- organik perş- organik lab cuma- kimmat 2. hafta ptesi- analitik lab salı- analitik kim perş- tarih kazasız belasız atlarım umarım ... tüm patilere başarılar Allah cümlemizi yaz okulundan bütten korusun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 analitik lab zor mu? böyle 10^-3 mertebesinde hatalar için 10 puan kırıyorlar mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ardeth said: analitik lab zor mu? böyle 10^-3 mertebesinde hatalar için 10 puan kırıyorlar mı sdf analitik labda değilde dersinde kırıyorlar işlemlerde 4 anlamlı yerine 3 anlamlı yuvarlama yaparsan acımıyor kırıyor analitik 1 labında hesaplama yok. 2.sini daha almadım onda var ama hesaplamalar molekül ağırlığı falan o zaman kırarlar tahminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bugün fizik 1 ve ileri ing. ile başladı. Fizikten kaldım. Yaptığım salaklığı anlatmak isterim. Hoca vizede 3 soru sordu, biri vektör. Diğer ikisi nispeten daha zor sorular, bi tane çerez var yani. Soru da, üç tane vektör veriyor hoca, (axb).c=? olması lazım. İnanılmaz kolay, sorulması hakaret olan bi soru bence. Ben ne yapıyorum, diğer iki soruyu çözüp vektör sorusunda saçmalıyorum. (axb den direkt sayı sonuç bulmuşum) Bu yüzden 75 alıyorum 100 almak varken. Final geliyor. Yine çalışıyorum hayvan gibi falan, zaten severim fiziği. Hoca yine 3 soru soruyor, diğer ikisi zor, biri yine vektör ve soru birebir aynı tip olarak. Beklediğim sorular çıkmıyor ama yine yapıyorum az çok. İki zor sorudan yarım puana yakın alırım diyorum. Ama gidip vektörü yine, aynı şekilde yanlış yapıyorum. Hem de geçen sınav axb vektör çıkmıştı, yanlıştı, bu sefer sayı çıksın mantığıyla yanlış yapıyorum. E bu da roket adama büt kapılarının açılmasını sağlıyor. Hayatımda böyle salaklık görmedim ya. Sonuç olarak, bu bana en az 15 saate ve 24 liraya mal olacak (istanbul izmit gidiş dönüş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 haftaya baslıyo finaller.dersleri de fazla takip edemedim notta yok elimde adamakıllı.sanırım yine son gün paniği yapıcam.neyse vizelerim fena diğil oradan kurtarırım.çakacağım ders yok gibi inşallah :D ama uluslararası politika sınırda ürküyorum.ödevide yapmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 harbi vektör sorusu çok kekmiş ama ben vektörlerden sınav sorusu hazırlasam feci öğretici olurdu sdf safi işlem soruları (td) (safi işlem derken, işlem elbet olacak ama işlemi yapan her zaman olayın konseptini kavramış olmuyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hoca zaten dikkat ölçmek için soruyor besbelli, 2 sınavdır da dikkat etmediğimi kanıtlamış oldum, kalmayı hakettim. Şu söz aklıma geliyor hep: "bir hatayı, ilk defa yaptığında hata deyip geçersin ama ikinci defa aynı hatayı yapmak aptallıktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Çarşamba, Tarih finalim var Perşembe, Sosyoloji paper ve sunumum var Pazartesine, Yine Sosyoloji paperım var. Çarşamba - 2 tane Sosyoloji sınavım var. Perşembe - Yine sosyoloji paperım var bi de bu arada her 3-4 günde bir okul açılana kadar şubatta Kanji ve japonca sınavlarına girecem, 2 kur atlamak için ara tatilde. ve bunların hepsini birlikte yapmayı planladığım kız arkadaşımdan da ayrılmış olmam, işimi hiç kolaylaştırmadı. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 14,16,19,21,24,27 ocak. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 vizelerimden çoğu 85 üstü olmasına rağmen hala tırsıyorum finallerden..geçsede kurtulsak iykkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Haha bizim ikinci donem basladi bilem. Yakinda vizeler, projeler, prezentasyonlar baslar. Ilk gunden siki tutmak lazim isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 @roket adam bütünüz var ne güzel. ya biz? 7 hafta yaz okulu çilesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hmm ben de çalışmaya başlayayım sahi. Haftaya başlıyor, bu finaller çok hızlı geldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar