SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yarını atlatırsam yolum açık bugün çevre kimyası vardı hoca gecen yılki soruları sormuş. yarınki organik sınavını atlatırsam finaller rahatlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bugun malzemeye girdim,bilmiyorum ne yaptım umarım gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: afedersin insan pisliği. hahahaahah of yardın akşam akşam.şahan ın esprisiydi sanırım :) abi çok ciddi problerim var benim, çalışamıyorum hiçbirşeye.eğer mat 1 i bu sene de veremezsem 7,5 yıla uzayacak okul. vizem 50, finalden 50 almam lazım ama yok çalışamıyorum help :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 istatistik vardı bugün kesin çok pis patlıycam diyodum ama 5/7 yaptım ama pek yeterli değil tabii, en fazla DC filan alırım ki dersi yeniden almam gerekicek nasıl olsa. yarın lineer cebir var çalışmam lazım ama çalışmıyorum ama çalışıcam ama o nasıl olucak bilmiyorum cuma da jeoloji var ona da çalışmam lazım ama ona daha çok var. perşembe gecesi aklım başıma gelir nasıl olsa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Of yarın son final.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yarın assembly var, e tabi heyecan ve stres de var : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ogleden sonra 4 de mukavemet var,guzel bi not alıcam inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 son finalim 2 saat sonra öf bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 toggie said: wireless communications network supply chain management electronic circuits lab communication electronics fransızca communications in management digital communication electronic circuits sınıfın yarısıyla birlikte calıstık ama hocanın sordugu sorular tamamen alakasızdı. midterm ve presentation sayesinde vericem dersi ama harf notum dusuk gelicek. kaldı 7 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 BİTTİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 supply chain management diye ödev verdim lan ben!? 5 puan için 20 30 sayfa yazık günah bana evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 büte 2 dersim şimdiden çıktı:S boşu boşuna çalışmışım:/ vallahi içime oturdu. cuma günü son sınavıma girecem:) şükür hoca hibinoluk yapmayacak kadar karakter sahibi bi insan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 abi nasıl çalışacam ben bi yardım edin. durum ciddi yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 dün bitti walla.. süperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Greeny said: abi nasıl çalışacam ben bi yardım edin. durum ciddi yaf :( büt yada yaz okulu:S "yapılacak bişey yok arkadaşım alttan alacaksın" statik hocamın sürekli söylüyor:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 gerizekalıca izlediğim soru çözme politikam sayesinde matematik büte kaldı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Masquerade said: BİTTİ! Benim de :D. Of çok boşum şuan. eahuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Sage said: Masquerade said: BİTTİ! Benim de :D. Of çok boşum şuan. eahuf ayıp ama hala 3 tane finalim var benim...:? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 toggie said: wireless communications network supply chain management electronic circuits lab communication electronics fransızca communications in management digital communication electronic circuits iki sınavın da aynı saatte ayarlanması baya ugrastırdı ama supply chain sınavını tek basıma sekreterin odasında müzik ve manzara esliginde, deri koltukta yaptım :) hayatımda girdigim en keyifli sınavdı. dersin konusu ile alakam olmasa da gecerim diye tahmin ediyorum. lab'ı zaten hallettim sorunsuz. kaldı 5 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yarın işletme ekonomisi ve son. Şu an önümde çalışmam (pardon hatmetmem sdf) gereken 47 sayfalık ders notu var. Tamamı 71 sayfa, saat akşam 6'dan beri oyalana oyalana 24 sayfa anca gitti :P Edit: Faillar ardı ardına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yarın soyut cebir ondan sonrakiler finalden değil zaten yarın ki final bitince resmen finaller bitmiş ilan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bitti. 1. dönem, 9 ders, 2 büt. Fizik 1 ve Mat 1. Fiz 1 den mallığıma kaldım, kesin geçicem. Mat 1 in vizesi çok düşük olduğundan pek umudum yok. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 anam yarın marketing finalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 E ben resmen hiçbi şey anlamıyorum dersten? E uykum da var en iyisi yatayım ben. Sınav akşam 5'te zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ardeth said: yarın soyut cebir ondan sonrakiler finalden değil zaten yarın ki final bitince resmen finaller bitmiş ilan ediyorum Soyur Cebir yönetir. Hocası kıl bişeyse çok zorlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar