Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Muhtemel Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sayı belli olursa gidip konuşabilirim de 3-4 senedir öyle arada bir uğruyorum artık. Cahit falan hatırlamaz bile. Aktif olarak gidip oradakilerle tanışıklığı olan birileri ayarlarsa fiyat konusunda daha iyi bir rakam alabiliriz :)
Mesaj tarihi:
hmm yetişkin diyorsunda nerdeyse 21 yaşındayım liseö 5 yıllıksa ben napıyım be kuzum. Gelirdim arda sizleri görmek için bu kadar cani olma ama bana göre hala orası bir mağara
Mesaj tarihi:
http://www.ripon.edu/academics/faculty/nortonm/SandPool.JPG

Ben yarın uğramaya çalışıcam tripe, kimseyi tanımıyorum ama bişeyler ayarlarız artık. Ne alıyım fiyat olarak? Yaklaşık 30 kişi diycem, çıkar heralde o kadar. Bide oturma olayı first come first served, öyle yer belirleme falan olmadı hiç.
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:
Xhunarion said:

Trip olsun bence, geçen sefer güzel olmuştu, kenshin'in eline tekken'de veriverdiydim gider ayak.

Ulen Zun Hala Eline Verdim Diyosun. Attığım Dayak Hala Etkisini Gösterio Demekki

anam tekken, çok pisk oynarım yoshimitsuyla fistan bilir =P
ama bilgisayarda oynamadım hiç psde oynadım. ps falan da mı var
starcraft da oynayalım
bi de, bana da kalcak yer ayarlayın =P
Mesaj tarihi:
bu arada lame olacak baya ama forumdan çok tanıdığım olmadığından söylüyorum. aoe3 oynayacak var mı ciddi ciddi? ona göre +2 falan getirebilirim.

ayrıca vingthor+1. gelen adam önceden gris+2 olarak benle beraber gelmişti zaten ((:
Mesaj tarihi:
cıkartalım işte liste burda,
he gelicek olan listeyi kendi mesajına c/p leyip altına adını eklesin.

Superlik sırasına göre lasnpartiye gelicek insanlar listesi
Cuce
...
..
.
.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...