ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Duyuru yapmadığımı fark ettim: 14 Haziran Kadıköy - Trip Mekanla gidip konuşabilecek olan var mı kadıköy tarafında oturan, çok iyi olur, bana haber veriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Kaç kişi olucaz onu tam bi kestirmek lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sayı belli olursa gidip konuşabilirim de 3-4 senedir öyle arada bir uğruyorum artık. Cahit falan hatırlamaz bile. Aktif olarak gidip oradakilerle tanışıklığı olan birileri ayarlarsa fiyat konusunda daha iyi bir rakam alabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ZaugnaKhaldun said: Duyuru yapmadığımı fark ettim: 14 Haziran Kadıköy - Trip 13 gecesi ve 14 mü yoksa 14 gecesi ve 15 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 14-15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 tam össden bir gün önceki akşam yapınki gelemeyim tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 14'ü 15'ine bağlayan gece ve abi o kadar oylama yaptık yukarıda, çoğunluğun istediğine göre yer ve tarih belirledik, elimden bir şey gelmez; bir dahakine gelirsin=) (hem sen tripe gelmezsin ki ahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Az önce msnde de yazdım, össye girenler kum havuzunda oynasın plix. Biz yetişkinler gibi gidip bilgisayar oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hatta ben sırf axedice için ceaser 3 getiricem sandbox mode takılıcak onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Kaç kişi var öss den dolayı gelemeyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 liste miste hazırlanmıyor mu? kaptığımız yere oturucaz mı nasıl olucak bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hmm yetişkin diyorsunda nerdeyse 21 yaşındayım liseö 5 yıllıksa ben napıyım be kuzum. Gelirdim arda sizleri görmek için bu kadar cani olma ama bana göre hala orası bir mağara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 http://www.ripon.edu/academics/faculty/nortonm/SandPool.JPG Ben yarın uğramaya çalışıcam tripe, kimseyi tanımıyorum ama bişeyler ayarlarız artık. Ne alıyım fiyat olarak? Yaklaşık 30 kişi diycem, çıkar heralde o kadar. Bide oturma olayı first come first served, öyle yer belirleme falan olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 http://www.shoplet.com/office/limages/PKCC4693.JPG Burağıms, e-peen'inin fazla büyüdüğünü farzediyorum, lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 31 kişi de burak, geliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 KenshinHimura said: Xhunarion said: Trip olsun bence, geçen sefer güzel olmuştu, kenshin'in eline tekken'de veriverdiydim gider ayak. Ulen Zun Hala Eline Verdim Diyosun. Attığım Dayak Hala Etkisini Gösterio Demekki anam tekken, çok pisk oynarım yoshimitsuyla fistan bilir =P ama bilgisayarda oynamadım hiç psde oynadım. ps falan da mı var starcraft da oynayalım bi de, bana da kalcak yer ayarlayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu arada lame olacak baya ama forumdan çok tanıdığım olmadığından söylüyorum. aoe3 oynayacak var mı ciddi ciddi? ona göre +2 falan getirebilirim. ayrıca vingthor+1. gelen adam önceden gris+2 olarak benle beraber gelmişti zaten ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Selam, yoshimitsu benim char. Esenlikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 görcez bakalım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Burak bey uğradılar mı trip'e? Ona göre ben uğrayayım olmadı. Bir de üşenmeyen biri güzellik yapıp liste çıkarsa negzel olur var ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Yarın akşam falan çıkartıcam ben bi liste, sınavlarım bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Uğrayamadım bilgisayar işi uzadı sonra arkadaşı evine bıraktım bahane bahane bahane Özel istek gelirse yarın falan uğrayabilirim yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 cıkartalım işte liste burda, he gelicek olan listeyi kendi mesajına c/p leyip altına adını eklesin. Superlik sırasına göre lasnpartiye gelicek insanlar listesi Cuce ... .. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 üstüne isim ekleyerek devam ettirin işte listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 üstünde yer yokki nasıl yer olabilir üstünede böle bi listenin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar