Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aquila said: Alexi_Septimus said: Xaenin said: Geleceğimi söylemiyorum, ama gelebilirim, ama 14 ünde son finalim var. Öncesinde unutun beni, bensiz bf2 olmuyor son tecrübelerinizden hatırlayın, ona göre ayarlayın. ARda alo. Sanki ağlıyor insanlar Kaan gelsin diye. avrupa bekleyiste, acaba kaan lan partiye gidicek mi diye, giderse cildiricaklar, gitmezse yas var. Tabi lan ne sandınız. Yani benden kötü helikopter kullanan varsa çıksın ortaya, ona göre konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ne kadar kotu kullandıgını bilmiyorum ama bi turlu su japon helikopterlerini kaldıramıyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 byzasz said: bi dakka bu online oyun yada lan oyun party mi oluyor :S ya ben bildiğin party sanıyorum.. ben ne wow oyanarım ne KO nede başka bişey, böle bildiğin party gibi bişey olucak sandım ben ne safım ha..FAIL =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Griswold said: 7 de olur 14 te olur, ama 7 daha bi iyi olur. Güneş'e falan uymuyorsa 14 tabi eheh ulan gay. lan parti var geliyosun aga şişt diyon sonra tarihi yazıyoz gelebileceğimiz 7'si daha iyi olur diyon ağzını kırıcam galiba senin (yok lan bitane vurur gibi yaparım sora vaaay falan yaparım sempatik popo ya) (küfür edit - zaugna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 14'ü olabilir sanki ya, gelebilirim belki, öncesi finaller hep, sonrası da festivaller falan. ben de ilk pati lan partimi yapayım artık, hep fotolardan topicten okuyarak olmuyor, ne zamandır lan partilemedim arzuluyum. fps'de ne oynanır gerçi tribin göt kadar masalarında, mausu bir sağa çekiyorum masa bitiyor, sola çekiyorum klavyenin üstüne çıkıyor plx ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tunca said: uygun bir zamana denk gelirse bben de atlar gelirim =P +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Tarih önerino zaman :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bu tarih belirleme hallolur umarım, sonra adeks vs trip tartışması başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Vingthor said: Griswold said: 7 de olur 14 te olur, ama 7 daha bi iyi olur. Güneş'e falan uymuyorsa 14 tabi eheh ulan gay. lan parti var geliyosun aga şişt diyon sonra tarihi yazıyoz gelebileceğimiz 7'si daha iyi olur diyon ağzını kırıcam galiba senin (yok lan bitane vurur gibi yaparım sora vaaay falan yaparım sempatik popo ya) (küfür edit - zaugna) HAHAHAHAHAHA Senden önce Yüce verdi ayarı zaten, okusana arkadaşım topiği. Arda thx haehahehahahaha Ben senle konuşmadan önce yazdım ayrıca o tarihi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Selamlar, Doğrudan oy sayısına göre göre, 14 Haziran ezici bir üstünlüğe sahip gibi gözüküyor (net sayı çıkartmadım ama neredeyse iki katı 7 Haziran'ın) Dolayısıyla, Lan Party = 14 Haziran Cumartesi Yer: - Trip - Adeks 1 (sahildeki) - Adeks 2 (yukarıdaki) Ben Trip'ten yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Adeks 1 veya 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Adekslerden biri olsun, gelemem yoksa ben. Evime döneceğim sabah, akşam düğüne falan gideceğim. Karşıya geçmekle uğraştırmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla sabah 9 gibi direk sarıyere deniz otobüsü oldugu icin trip ftw. ama 1-2 kere gittim bi yerde toplanılıp beraber gidilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Açıkçası, Adeks 1 - Çok fazla odaya bölüneceğiz, ortak oyunlara girme ihtimalimizin bile baya azalacağını düşünüyorum. Makineleri hakkında fikrim yok. Adeks 2 - Servis çok kötü, içerisi çok sıcak, o yüzden hiç istemiyorum, makineleri düzgün öte yandan. Trip - Servis fena değildi, içerisi baya hava alıyor, bunalma ihtimali yok. Toplu da takılmak mümkün tripte. Bilgisayarlarının ayarları biraz gıcıktı, konfigürasyonları hakkında bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Tripte de insanın boynu, beli, götü falan tutuluyor arkadaş. Allah ne verdiyse açıyorlar klimayı havalandırmayı, dışarıda 72 derece sıcak varken Trip'te burnumdaki sümük donuyordu benim geçen yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 trip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 trip ossun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Serhat Adeks diye editle onu, almam eve yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adeks2'de son ışığı kapamışlardı ve servis yoktu sabaha kadar adeks1'de harbi çok bölünme oluyo götgöte otururken bile fazla oyun oynanıyo zaten trip servis olarak ve rahatlık olarak en rahat yer ayrıca spidee dönersin olm sabah evine nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kadıköy'den tek vasıta, üstüne uyursun lan işte daha ne. Adeks 1'de odalara bölünüyoruz evet, 2'de ışık önemli değik, KAHVE YOK. Trip olsun bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bende gelebiliriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Trip banada en mantıklısı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Abi yok, trip sevmiyorum ben, ağır antipatim var zaten. Sabahın köründe de oradan 125'e kadar yürümek istemiyorum. Adeks'te olsa bineceğim otobüsüme 10 dakikaya evimin önünde ineceğim. Gelmem yani Trip'te olursa, üşenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Güneşi birisi ikna etsin plz. Trip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 chatline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar