Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Muhtemel Lan Party

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

aquila said:
Alexi_Septimus said:
Xaenin said:
Geleceğimi söylemiyorum, ama gelebilirim, ama 14 ünde son finalim var. Öncesinde unutun beni, bensiz bf2 olmuyor son tecrübelerinizden hatırlayın, ona göre ayarlayın. ARda alo.

Sanki ağlıyor insanlar Kaan gelsin diye.

avrupa bekleyiste, acaba kaan lan partiye gidicek mi diye, giderse cildiricaklar, gitmezse yas var.

Tabi lan ne sandınız.

Yani benden kötü helikopter kullanan varsa çıksın ortaya, ona göre konuşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:
7 de olur 14 te olur, ama 7 daha bi iyi olur. Güneş'e falan uymuyorsa 14 tabi eheh

ulan gay. lan parti var geliyosun aga şişt diyon sonra tarihi yazıyoz gelebileceğimiz 7'si daha iyi olur diyon
ağzını kırıcam galiba senin (yok lan bitane vurur gibi yaparım sora vaaay falan yaparım sempatik popo ya) (küfür edit - zaugna)
Sosyal ağlarda paylaş

14'ü olabilir sanki ya, gelebilirim belki, öncesi finaller hep, sonrası da festivaller falan. ben de ilk pati lan partimi yapayım artık, hep fotolardan topicten okuyarak olmuyor, ne zamandır lan partilemedim arzuluyum. fps'de ne oynanır gerçi tribin göt kadar masalarında, mausu bir sağa çekiyorum masa bitiyor, sola çekiyorum klavyenin üstüne çıkıyor plx ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:
Griswold said:
7 de olur 14 te olur, ama 7 daha bi iyi olur. Güneş'e falan uymuyorsa 14 tabi eheh

ulan gay. lan parti var geliyosun aga şişt diyon sonra tarihi yazıyoz gelebileceğimiz 7'si daha iyi olur diyon
ağzını kırıcam galiba senin (yok lan bitane vurur gibi yaparım sora vaaay falan yaparım sempatik popo ya) (küfür edit - zaugna)

HAHAHAHAHAHA
Senden önce Yüce verdi ayarı zaten, okusana arkadaşım topiği.
Arda thx haehahehahahaha

Ben senle konuşmadan önce yazdım ayrıca o tarihi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası,

Adeks 1 - Çok fazla odaya bölüneceğiz, ortak oyunlara girme ihtimalimizin bile baya azalacağını düşünüyorum. Makineleri hakkında fikrim yok.

Adeks 2 - Servis çok kötü, içerisi çok sıcak, o yüzden hiç istemiyorum, makineleri düzgün öte yandan.

Trip - Servis fena değildi, içerisi baya hava alıyor, bunalma ihtimali yok. Toplu da takılmak mümkün tripte. Bilgisayarlarının ayarları biraz gıcıktı, konfigürasyonları hakkında bilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...