deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben de aa lan party dedim, bir baktım tüm söylediğiniz tarihler benim final günlerime tekabül ediyor. İlk kez gelmek geldi içimden o da olmayacak xD . Ama temmuzda İstanbul'da oluruz, CS, dota, CoD oynamak plajları domine etmekten daha eğlenceli olur diyenler varsa temmuz başı süper olur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 6-7 hazira olursa gelebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 20-21 Haziran haftası (Cuma / Cumartesi) 4ünde finallerim başlıo cunku 27-28 indede istnabulda değilim griswoldla spidee çükümü yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 6-7 ve 13-14 haziran heralde en çok kişiye uyuyor. Direk temmuza da atılabilir şöyle 4-5 temmuz falan. Büt tarihim belli olmadı daha ama çoğu tarih uyar bana. Bide cuma değil cumartesi yapalım, haftasonu da çalışan zavallılar da gelebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 uygun bir zamana denk gelirse bben de atlar gelirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 beni de yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Valla son gittiğim Lan parti (1 sene falan oluyo galiba) rezildi. İnsanlar gelmiş wow oynuyolardı falan, oynayacak oyun bulamadık resmen. Bi daha gitmem heralde kolay kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Belirlensin önceden ne oynancak ne yenilcek ne edilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Rewendor said: Valla son gittiğim Lan parti (1 sene falan oluyo galiba) rezildi. İnsanlar gelmiş wow oynuyolardı falan, oynayacak oyun bulamadık resmen. Bi daha gitmem heralde kolay kolay :) Öyle birşeyi yapan olursa, toplu dayak atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Adi bir herif yapmıştı hemen yanıbaşımda Ya ben söyleyeyim: - Battlefield (büyük ihtimalle en çok oynanacak oyun) - Call of Duty - Counter Strike (+ belki half life) - Monster truck misali bir oyun var, adını bilmiyorum - Düşük bir ihtimal fifa - Dota oynanır bolca - Çok gaz insanlar varsa strateji/rpg falan oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 starcraft oynayalım, hatta tf2 oynayalım a kü. tek steam accounttan landan oynanıyor, work offline diyerek. ama önceden kurulması lazım makinalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 TF2, eğer yoksa TF1 oynayalım. Ve quake3 ya da unreal tournament :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 RUNE LAN RUNE. 6-7 Olmaz bana. ondan sonraki her haftasonu uygun EDİT= 20-21 OLMAZ. malum. 6-7 de ben amsterdamda ULAN parti yapacagım. yani 13-14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Gelirim ben büüyük ihtimalle. Saeros gelsin, yüzünü görelim. Ps: Rune daha fazla oynanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ZaugnaKhaldun said: Adi bir herif yapmıştı hemen yanıbaşımda Ya ben söyleyeyim: - Battlefield (büyük ihtimalle en çok oynanacak oyun) - Call of Duty - Counter Strike (+ belki half life) - Monster truck misali bir oyun var, adını bilmiyorum - Düşük bir ihtimal fifa - Dota oynanır bolca - Çok gaz insanlar varsa strateji/rpg falan oynarlar bu liste çok uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ZaugnaKhaldun said: Adi bir herif yapmıştı hemen yanıbaşımda Ya ben söyleyeyim: - Battlefield (büyük ihtimalle en çok oynanacak oyun) - Call of Duty - Counter Strike (+ belki half life) - Monster truck misali bir oyun var, adını bilmiyorum - Düşük bir ihtimal fifa - Dota oynanır bolca - Çok gaz insanlar varsa strateji/rpg falan oynarlar Şöyle söyleyeyim geçen seferden. Başta BF açılıyor 2 saat falan oynanıyor insanlar bıkana kadar. Sonra ilk kopanlar wowcular oluyo. Birbirlerine karakterlerini gsöterip başlıyolar oynamaya. Sonra CoD açılıyor değişiklik olsun diye. bi yarım saat maksimum adam oynuyor sonra yavaş yavaş yine kopmalar başlıyor (2.5 saat etti total.) CS ye 3-5 kişi ya bulunuyor ya bulunmuyor. Dota'nın belli bir kitlesi var, serverı dolduruyolar zaten isteseniz de giremiyosunuz onlar habire oyunu tekrarlıyor. Diğer oyunların emsali bile okunmuyor. Bir tek Star Wars Jedi Knight açılıyor gecenin ilerleyen saatlerinde sıkılan insanlar tarafından. O da yarım saat ya var ya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bence Rune ve CoD 4 ağırlıklı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ayrıca Rewendor bilmiyorum bizle kaç lan partiye geldin de bizim o senin dediğin gibi olmuyor. Her oyun hakkıyla oynanır bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Liste falan yapın, sırası hedesi vs. Her ne olursa olsun sina, gökçen burak saz üçlüsünü karşıma verin ama. Yumurtalarını kıyma makinesinden geçirecem bu sefer Rune'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abicim rune burda en iyi ben oynarım iddaasına girerim. kaybedersem döverim kazanırsam bişi istemem. o kadar iddaalıyım. fizban da gelsin, fizban ben siz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yanlış hatırlamıyosam 3 lan partiye geldim Pati'nin. İlki zaten ilk lan partisiydi. Penth vardı falan. O en zevklisiydi. Dota'yı orda keşfetmiştik zaten. Dyna'nın kendisi gibi kel bi hero'su vardı falan. Baya eğlenmiştim. Sonra arada bi taneye daha geldim onu çok hatırlamıyorum ama pek eğlenmemiştim. Direk baştan karambol olmuştu çünkü birlik sağlanamamıştı bi kısım hemen dotaya yumuldu bi kısım cod a falan. Bu bahsettiğim en son geldiğim, geçen sene ÖSS sonrası yine bu dönemlerde yapılan LAN partisi. Rezildi bence. Geldiğime pişman olmuştum hatta. İnsanlar WoW falan açtılar dediğim gibi. Sonra ne blim oynayacak oyun yoktu dota ya bir kitle gömüldü çıkar çıkarabilirsen vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben toplamda 3 kere gittim, en son kışın yaptığımızdı ve fena geçmemişti. diğerleri ÇOK iyidi benim de. o ilk partide ben de wardım, bf de dela penth eziyordum hep tankla yapışık ikizler gibiydi mallar :p öyle olmasın bu sefer, wow yasak mesela. mal mal wow oynıcak adam gelmesin ewinde oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Runeda cüce benden olsun evet de, xunncum ne çabuk unutuyosun kolunu eline verip baltayla seni köşeye sıkıştırdığım günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yannız ben geçen lan partiden beri multiplayer netten oynuyorum hazırlıklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gelirsem dotaya gomulen kitleden olmak isterim. lan party'ye koyiim, dotaya birsey olmasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar