Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Muhtemel Lan Party

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Ben de aa lan party dedim, bir baktım tüm söylediğiniz tarihler benim final günlerime tekabül ediyor. İlk kez gelmek geldi içimden o da olmayacak xD . Ama temmuzda İstanbul'da oluruz, CS, dota, CoD oynamak plajları domine etmekten daha eğlenceli olur diyenler varsa temmuz başı süper olur mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Adi bir herif yapmıştı hemen yanıbaşımda

Ya ben söyleyeyim:

- Battlefield (büyük ihtimalle en çok oynanacak oyun)
- Call of Duty
- Counter Strike (+ belki half life)
- Monster truck misali bir oyun var, adını bilmiyorum
- Düşük bir ihtimal fifa
- Dota oynanır bolca
- Çok gaz insanlar varsa strateji/rpg falan oynarlar
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Ya ben söyleyeyim:

- Call of Duty
- Düşük bir ihtimal fifa
- Dota oynanır bolca

bu liste çok uygun bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Ya ben söyleyeyim:

- Call of Duty
- Düşük bir ihtimal fifa
- Dota oynanır bolca

Şöyle söyleyeyim geçen seferden.

Başta BF açılıyor 2 saat falan oynanıyor insanlar bıkana kadar. Sonra ilk kopanlar wowcular oluyo. Birbirlerine karakterlerini gsöterip başlıyolar oynamaya.

Sonra CoD açılıyor değişiklik olsun diye. bi yarım saat maksimum adam oynuyor sonra yavaş yavaş yine kopmalar başlıyor (2.5 saat etti total.)

CS ye 3-5 kişi ya bulunuyor ya bulunmuyor.

Dota'nın belli bir kitlesi var, serverı dolduruyolar zaten isteseniz de giremiyosunuz onlar habire oyunu tekrarlıyor.

Diğer oyunların emsali bile okunmuyor.

Bir tek Star Wars Jedi Knight açılıyor gecenin ilerleyen saatlerinde sıkılan insanlar tarafından. O da yarım saat ya var ya yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamıyosam 3 lan partiye geldim Pati'nin.

İlki zaten ilk lan partisiydi. Penth vardı falan. O en zevklisiydi. Dota'yı orda keşfetmiştik zaten. Dyna'nın kendisi gibi kel bi hero'su vardı falan. Baya eğlenmiştim.

Sonra arada bi taneye daha geldim onu çok hatırlamıyorum ama pek eğlenmemiştim. Direk baştan karambol olmuştu çünkü birlik sağlanamamıştı bi kısım hemen dotaya yumuldu bi kısım cod a falan.

Bu bahsettiğim en son geldiğim, geçen sene ÖSS sonrası yine bu dönemlerde yapılan LAN partisi. Rezildi bence. Geldiğime pişman olmuştum hatta. İnsanlar WoW falan açtılar dediğim gibi. Sonra ne blim oynayacak oyun yoktu dota ya bir kitle gömüldü çıkar çıkarabilirsen vs vs..
Sosyal ağlarda paylaş

ben toplamda 3 kere gittim, en son kışın yaptığımızdı ve fena geçmemişti. diğerleri ÇOK iyidi benim de. o ilk partide ben de wardım, bf de dela penth eziyordum hep tankla yapışık ikizler gibiydi mallar :p
öyle olmasın bu sefer, wow yasak mesela. mal mal wow oynıcak adam gelmesin ewinde oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...