Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 cucenin üstüne kimse gelemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 entera basıncaoluyor boşluk..god save teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ben cüce'nin üstünde yazılmazsam gelmem. Ayrıca ihbar ederim. Bunlar paticik adlı bir forumdan bahsediyolardı 30 erkek yer altında bir mahzende "bilgisayar oynama" bahanesi ile toplandı derim polis amcalara. Şimdi, benimle başlasın liste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ZaugnaKhaldun aquila Asteroth aktiftablet Cuce Mum_Chamber DynamicK (kesin değil) kfg Griswold Syn MADBOY axedice tunca Zebilith Rewendor Sly-One Xhunarion Holy SKeLeToN Lexius kitana Ferrero Dregoth KenshinHimura screwy mADmaXimus DarKRideR Red erkanbuyuk007 Xaenin Alexi_Septimus (kesin değil) Vingthor Ardeth aente Waqas (kesin değil) yicit Masakari Khelben BiTcH_oFBaT Pyro ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 inanç meselesi.. +1 daa ekliyim ben.. sesu yu da eger turkiyeye gelebilirse lan partyde gorecegiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 off gris işsizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 14 haziransa varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 benim adim niye o listede lan, ne listesi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 listede yanlışlık var beni listenin başına yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 @aquila: Arda "Türkiye'ye gelebilirmiş" dedi senin için, koydum ben de. Yoksa öyle bişi çıkarır artık =P Rahat anlaşılamıyor pek çok mesajda gelinip gelinmeyeceği, o sebeple "hayır ben gelmeyeceğim" ve "sen beni anlamamışsın, gelicem aslında ben"lerinizi Zaugna'ya gönderiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 levent isveçlisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 screwy sana 'TONTİŞİM' dicekmişim hemde caps açık pardon şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 seni garbage a davet ediyorum gozunu korkutacagım =)) levent i de guneslere davet ediyorum.. artık niyeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Griswold said: @aquila: Arda "Türkiye'ye gelebilirmiş" dedi senin için, koydum ben de. Yoksa öyle bişi çıkarır artık =P Rahat anlaşılamıyor pek çok mesajda gelinip gelinmeyeceği, o sebeple "hayır ben gelmeyeceğim" ve "sen beni anlamamışsın, gelicem aslında ben"lerinizi Zaugna'ya gönderiyorsunuz. Ulan bir tek akila için "gelecek sanırım" dedim, logları çıkartıp yerin dibine sokturtma adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Oss den sora olsun lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 listede spidee yok ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Griswold said: ZaugnaKhaldun aquila Asteroth aktiftablet Cuce Mum_Chamber DynamicK (kesin değil) kfg Griswold Syn MADBOY axedice tunca Zebilith Rewendor Sly-One Xhunarion Holy SKeLeToN Lexius kitana Ferrero Dregoth KenshinHimura screwy mADmaXimus DarKRideR Red erkanbuyuk007 Xaenin Alexi_Septimus (kesin değil) Vingthor Ardeth aente Waqas (kesin değil) yicit Masakari Khelben BiTcH_oFBaT Pyro ÖF + allezz de gelicek. getiricem onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eğer evden bırakırlarsa bende geliyorum :) 1 ay oldu neredeyse eve gitmeyeli bırakacaklarını da pek sanmıyorum ya neyse asdfas %50 ekleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ZaugnaKhaldun said: Ulan bir tek akila için "gelecek sanırım" dedim, logları çıkartıp yerin dibine sokturtma adamı İyi de niye gaza geldin ki sdf, evet sırf akila için gelecek sanırım dedin. Kalanı forumda dedi/msnde bana dedi. Güneş Trip olursa gelmem dedi, ben de yazmadım. dedidedidedidedidedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 çüş össden bi gün önce. ben ve zheld gelemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 tam tarih ne zaman ? ona göre katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben de gelemiyorum, skeleton da gelmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 detaylı açıklamayı bu akşam yapacağım, gittik konuştuk triple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Vingthor said: listede spidee yok ne iş? Trip'e gelmem için Ziverbey'de kalmam lazım, Ziverbey'de kalmam için make up tarihimin kesinleşmesi ve ya 14'ünden önce, ya da çok sonra olması lazım. Durum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya belli olur makeup tarihin ozmna gelirsin banko =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar