Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'ün efsane tribünü dağıtıldı!

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Kalamış “Şampiyon Cimbom” diye inledi!

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_1181_2301b.jpg

Kumdan kale Cadde, Kalamış ve fenerbahçe mahallesi, dün “Şampiyon Galatasaray” sesleriyle inledi. Cimbom’un fenerden söke söke aldığı şampiyonluğun kutlamaları Kalamış Galatasaray Spor Kulübü Tesisleri’nde devam etti. Febe’nin kendi adını aldığı, tarihi Fener‘in olduğu tesislerde.. Fenev daha yokken Galatasaray’ın orada Kadıköy’de olduğunu bilmeyenler için.. Her sene orada şampiyonluğun kutlandığını unutanlar için.. Bu şampiyonluğu içine hiçbir şekilde sindiremeyenler için, dün Kalamış, Şampiyon Galatasaray sesleriyle inledi. Bölgeye gelen birkaç gay ve birkaç çoluk çocuk polis koruması altına alındı. Denizden balıkçı kayığıyla gelen ezikler ise meşale yakarak çaktırmadan şampiyonluğu Galatasaraylılarla birlikte kutladı. :D Garanti gördükleri şampiyonluğun psikolojilerini bozduğu her hallerinden belliydi. Ama biz söylemiştik; “İnanmayın Çocuklar”.

Bu arada, şampiyonluk günü onlarca kişi toplanarak münferit arabalara, çoluklu çocuklu ailelere saldıran kansız, şerefsiz korkaklardan eser yoktu dün. Çünkü gerçek Galatasaray oradaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Vay ak
GFB yi öyle bi anlatmışsınız ki Dünyanın elit taraftar grubu.
Ulan iStanbul Esenler atışalanı tayfası komple GFB ben dernekleri biliyorum ne haltlar dönüyor.
Stada git zaten herifler pislik yuvası.
Üstüne bide çarşı dan iyi deniyor ya ona da ayrı bi güldüm.Baluu nun cahilliğine verdim =)

Türkiye de bütün taraftar grupları pislik.Çok boş adam dolu.
Ama ben iddia ediyorum ki gerçek Çarşı'yı tanısanız taparsınız.
Çok boş beleş adam var.Ama gidin Beşiktaş a esnafa sorun çarşıyı o abilerden hikayelerini dinleyin.İnönüde fenerlilerle gslılarla yanyana maç izlediklerini anlatırlar.
Kafası güzel olan 15ytl verip forumlardan Çarşı forması alan çarşıyım diye geçiniyor.
Nerde kongre üyeliğin ?
Kalkıp konuşuyorlar e haliyle sizde çarşı şöyle pislik böyle pislik demekte haklısınız.

BU yozlaşmaya rağmen Türkiye hatta dünya da en kaliteli en organize taraftar grubudur.

GFB de bok yesin :p
Sosyal ağlarda paylaş

maç boyunca rakip takıma küfür edip arada sırada kendi takımına destek verip,kendi taraftarını kendi stadında bıcaklıyan,fenerbahçe kimle oynuyosa o takıma destek vermek beşiktaşlılık,çarşılılık ise ve bu çarşı türkiyenin en iyi grubu ise...sen daha şükrü saraçoğlunda maç izlememişsin demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme saraçoğluna senden çok gitmişimdirde.
Sen benim mesajı tekrar oku istersen.
Geliyim o zaman saraçoğlunda silahla - ki zaten giriliyor rahat rahat- giriyim çekiyim seni vurayım.E noldu fenerbahçe taraftarı katil işte.Alayı pislik. var mı böyle bi mantık ?
Çarşı eskiden çarşıydı.Türk futbolu ne zaman terör seviyesine geldi aynı oranla taraftar gruplarıda terörist seviyesine geldi.
Kim tetikledi peki bunu.Sevgili başkanınız Aziz Yıldırım.Tabi her lafının üzerine günlerce düşen kalemşörler ve tiraj düşürmek pahasına savunan fener medyası.
Bu sayede bu ülkede ne çarşı kaldı ne de taraftarlık.Eskidendi.Bi gidin ya Beşiktaş ta çarşı da bi balıkçıya girin büfeye girin görün resimleri.
Hasbi ye gidin oturun.Duvarlara bakın Beşiktaş taraftarının nasıl bi taraftar olduğunu rakiplerinin Avrupa maçlarında nasıl desteklediğini fotoğraflarla şahit olun o zaman ki çarşıya.

Şimdi gidiyorsunuz stada kafası güzel olan çarşıyım bana gider olmaz diyor.Fener tribünündede aynı muhabbet gs tribünündede bi farkı yok.
Ama hala iddia ediyorum tüm bu yozlaşmaya rağmen en iyi taraftar grubudur.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
..o abilerden hikayelerini dinleyin.

Beşiktaş taraftarından dinleyeceğim yegane hikayelerin "geçen selülozik tinere girdik ortaklaşa kafası acaipti be abi" den öteye gidemeceği için gerek yok.. Hem cep telefonumu seviyorum bende kalsın =)

flame bait
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...