Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ankaraaaaaaaaaa yooook halaaaa :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ehuh pyro'ya güvenim tam olsa da "EHEHE BURDAKİ DNR'A GELMİŞTİR BELKİ:)))" diye aradım, yarın gelicek dedi telefondaki kadın :/ izmir saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 searos ben gidip alıcam şimdi benikinin key'i gelince sana satıyım keyi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Saeros said: ehuh pyro'ya güvenim tam olsa da "EHEHE BURDAKİ DNR'A GELMİŞTİR BELKİ:)))" diye aradım, yarın gelicek dedi telefondaki kadın :/ izmir saks sana iiki yarın demis burdaki bimex pazartesi dedi :) mersindeyim buarada mersin adana heryeri tel yagmuruna tuttum isten cıktıgımdan beri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahah abi sat da, oyunu da download etmedim ki. şimdi download etmeye başlasam zaten yarına biter anca ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 --ANKARA-- şu anda oyun yükleniyor hemde saat 6 gibi alındı.. sabah 11e kadar uyumadım en sonunda Dostu arayıp gelip gelmediğini sormuştum.. gelmedi diyip olumsuz yorumlar yapınca bende yattım.. 5.30 gibi kalktım.. sonra bahçelievler oyuncularına bakayım dedim.. 7.cadde tansaş ve akbankın arasındaki yolun başında bi film&muzik&oyun satan bi yer vardı.. pek umudum yoktu ama koskoca aral standını görünce bi sorayım dedim.. aoc var mı dedim adam gitti wow'un yanındaki kutuyu uzattı.. bi baktım AOC.. resmen dumur oldum bulabildiğime.. sadece 1 tane vardı sordum sizler için depoda olması lazım şu an patron yok gibi bişiler dedi.. hatta birde anahtarlık verdi :D size tavsiyem orjinal oyun(özellikle aral oyunları ve standı olanlar) satan yerleri dolaşın acele.. hiç ummadığınız yerlerden çıkabilir.. illa d&r mış bimeks miş dost muş buralarda aramayın.. bu arada dediğim yerin adı denizatı.. sorabilmeniz için tel nosunu bile aldım 312 222 83 73 kolay gelsin inş bulabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 CABUK DL ET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 denizatını aradım kalmamış ellerinde. yarın gelir dedi :D ankara dost ve dnr a da yarın gelecekmiş. ankaradaki son durum böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Saeros said: ehuh pyro'ya güvenim tam olsa da "EHEHE BURDAKİ DNR'A GELMİŞTİR BELKİ:)))" diye aradım, yarın gelicek dedi telefondaki kadın :/ izmir saks Göztepe d&r sa tamam da gidip alsancağı aradıysan harbi mallık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cıktım aldım taksimde teknosolarda megavizyonda d&r larda var taksimde toplm bi 100 tane vardır herhalde 70 milyon hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tepe`de var. megavizyon mu ne karinagrisi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Balıkesirde gören bilen varsa lütfen haberdar etsin beni ö.m atin ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ümraniye Media Markt ta bol miktarda var. (Collector edition hariç.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 wtf... Thank you for entering your key. We apologize that your key is part of a batch that needs to be swapped to allow user registration. To swap your key please contact [email protected] with the key in the subject. Please include the following in the mail; which version you purchased (for example German Collectors Edition, UK Collectors Edition) as well as your country of origin. We are very sorry for the inconvenience and want to underline that we are doing all we can to get you your replacement code as soon as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 CADDE D&R A GIDIN SON 3 TANE KALMISTI :) 1 TANESINI ALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 AFERİM. Bu arada dost ta 75 lira olacakmış normali, 160 da ce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Eskisehirde bulabilen varmı arkadaslar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu akşam saat 8 civarları cevahir d&r'dan aldım 2 tane. daha bi 15-20 tane vardı zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Az sonra almaya çıkıyorum. Ankara benden haber beklesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yürü be pekaziz! kim tutar seni. ama harbi alırsan eğer buraya yaz nerden aldıını ben de gidip alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İlk olarak akköprüye gideceğim, bugün d&r'a kesin gelecekti, hatta sitesine bile koymuşlar. Ardından bimeks'e bakacağım. İkisi de olmazsa son ihtimal dost'a gideceğim ki kasiyer bayan bu sabah geleceğini söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 11 gibi izmir balçova dnr'ın kapısına dayanıyorum ben, tedarikli gitmeyi düşünüyorum (su, kitap, dergi (şezlong Oo)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 an itibari ile ankara CEPA D&R a 11 adet gelmiş, ben bi tane aldim 2 saate biter dedi adam almak isteyen varsa acele etsin. alamayan bulamayan olursada ben denemek icin aldim oyunu, begenmicem buyuk ihtimal warhammer oyniyacagim icin, satarim geri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet ya ben de şimdi aradım cepa dnr ı 10 tane var dediler. hemen gitmeliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 absolut sesimi duyuyorsan ariyordun sanırım eheh gel cepaya al abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar