-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sabahın köründe kalkıp mahmurlukla yazıyorum umarım göze işkence bişey yazmam kısaca anlatmaya çalışıcam (: 4 yıldır falan converse giyiyorum özellikle son 2 yılda ayağımı çok rahatsız etmeye başladı. nasır falan çıktı. umursamaz biri sayılırım pek umursamadım bu zamana kadar ama artık umursamamaya gelmicek bi hal aldı sanırım; çünkü dün yolda yürürken ayaklarımın tabanı acıyordu, bu da büyük ihtimalle nasırdan dolayı.. şimdi biliyorum nasır çok mide bulandırıcı bişey konusu falan eheh ama yardımınız lazım yazmalıydım yani :p. sanırım rahatlığı ve sağlığı daha öncelikli olan bi ayakkabı almam lazım. siz neler giyiyosunuz marka falan olarak ve bana neler önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adidas, skate ayakkabıları pek güzel olurdu ben giyerken. hem sadeler, hem de rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sana kifidis ortopediden silikon tabanlik oneririm. converse'in nasir yapmasini onler, duz taban problemini cozer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 pol and beardaki kaykay ayakkabılarından faz geçmem xque mi ne markası öyle garip 4 harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 converse giyilmez. 0 ortapedi ile acılar çekersin her zaman. ben de giyerdim bir dönem hatta evde 3 tane var ama giymiyorum artık bile. hatta bir tanesi çok başarılı. ama adidas nike puma veya benzeri ortapedik şeyleri tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Dun istasyon caddesinden asagi inerken (goztepe isiklara yakin, isiklardan yukari cikarken sag tarafta. veterinerin orda bi yerde olmasi lazim) bir eczanenin caminda bu olayla ilgili urunun kocaman bir reklamini gordum. Oldukca etkili oldugu yaziyordu ve nasir oyle kurtulmasi zor birsey olmadigindan muhtemelen de dogrudur. Bu tip birsey kullanabilirsin. Dahasi su vakitten sonra o nasirlardan kurtulmadikca alacagin diger ayakkabilar da pek ise yaramayacak. Hem nasirlarindan kurtulman hem de ayakkabi degistirmen gerekiyor bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 geçmiş olsun öncelikle bendede vardır,delirtiyordu,cidden sakat gibiydim,yürüyemiyordum,arada sırada merdiven cıkarken nasır merdivenin köşesine çarpınca kıvranıyordum. nasır bantları var,her eczabede olur,sorarsan verirler,ucuz aptal bişi 1-2 hafta içinde tedavi ediyor öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 konvers inanilmaz boktan bi ayakkabi direk duz tabanliga cagri bende giyorum 3 4 haftadirda yane dogru duzgun bi ayakkabi giymeni oneririm tabani hafifi kalin olan adidias olur puma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 önce nasırı geçir sonra başka ayakkabıya geç.direk ayakkabı değiştirip kurtulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Esh said: sana kifidis ortopediden silikon tabanlik oneririm. converse'in nasir yapmasini onler, duz taban problemini cozer. evet. converseden vazgeçmem diyorsan ben de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 46.5 ayaklarım var, geniş taraklı. tek giyebildiğim dexterın ayakkabıları. sıkıldım bunları giymekten. nike aldım 47 numara bildiiğin palet euhaea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 senelerdir reebok giyiyorum. hem rahat hem şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nasırı geçirmek 1 gecelik iş. swedish bitter alıyorsun, pamuğa sürüp nasır olan yere bantlıyorsun uyumadan. sabah düşmüş oluyor. parmaklarıma yaptım ben 1 gecede geçti. swedish bitter aktarlarda satılıyor. converse olayına gelince, converse one star al ve bağcıklarını bağlama içine sok ayağının altında dursun rahat rahat gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şimdi ayakkabı birden fazla olur,tek ayakkabı sürekli kullanılmaz. artı çorap sık değiştirilir . ayak sürekli yıkanır. bunları yaparken de ayakkabı nasır çıkartacaksa ya dermatologa gidilir ya da ayakkabı atılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 converse ayakkabı değil ki çapıt ! m.p. bile daha iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 reebok in yurusyus ayakkabilarindan birini aldim boynerden super bisey cikti omrumde boyle konforlu ayakkabi giymedim ici yumusacik ve tabaninda acayip bir hava sistemi kullanmislar one basinca ondeki hava arkaya geciyor arkaya basinca hava one geciyor acayip rahat bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 40 yaşı ayakakbıları gibi ama o da . varsa bi resim koysana ya da model falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yuh 2 yıldır rahatsız ediyormuş ayakkabılar ve adam yeni düşünüyor ayakkabı değiştirmeyi. Ben 1 gün rahatsız olsam 2. gün değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Viktor said: reebok in yurusyus ayakkabilarindan birini aldim boynerden super bisey cikti omrumde boyle konforlu ayakkabi giymedim ici yumusacik ve tabaninda acayip bir hava sistemi kullanmislar one basinca ondeki hava arkaya geciyor arkaya basinca hava one geciyor acayip rahat bisey o ayakkabıyı görmüştüm yanlış hatırlamıyosam.. ama bana pahalı gelmişti o zaman. gerçi ne kadar bilmiyom ama sonra gidip nike almıştım. 2 senedir giyiyorum herhale.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yeni Puma Clyde'ları öneririm,tasarım olarak bana göre en aşmış ayakkabılar olmasının dışında,Vans'lerle beraber en rahatı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben pumaları nedense sevemiyorum. Nike diyorum ayakkabıda eşofmanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adidas koşu ayakkabıları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 BulletRide said: Yeni Puma Clyde'ları öneririm,tasarım olarak bana göre en aşmış ayakkabılar olmasının dışında,Vans'lerle beraber en rahatı bunlar. oyy! iyimiş. bu arada herkese teşekkürler devamını bekliyorum tavsiyelerin dfgdf. yıllar sonra değiştirme sebebim çocukluk ergenlik falan işte herhalde bilmiyorum d: gittikçe siyahtan arınan giyim tarzı, converse giymekteki ısrarın yok olması, kulaktaki küpenin varlığının unutlması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pumalari konforlu bulmuyorum dedigim ayakkabi reebok rainwalker VI imis 150 ytl mi neydi bakmadim fiyatina alirken bunu aldim ben siyahida var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 46-47 numara kaliteli silikon tabanlık satabilirim az kullanıldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar