Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bi hıyar vardı bu forumda Tospik miydi neydi. Aynı böyle bir başlık açmıştı 2 - 3 yıl evvel. Eline 5 - 6 defa senaryo verdim hatta bir defasında buttonların yerine kadar anlattım. Her seferinde "tamam bu defa yapıyorum" dedi. Ömrümü yedi herif. edit:Tospik değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Olay tamamen kurgudan ve dengelerden geçiyor. travian cok başarılı bir oyun şöyle ki oyunda görmediginiz kadar taktik aklınıza gelmeyecek kadar varsayım mevcut ama bunları arayuzune bakınca imkanı yok anlayamazsınız. oyunun dunyasına girip zaman harcadıkça yeni şeyler geliştirip yeni taktikler ediniyorsunuz. Oyuncuları zaman geçtikte sıkmak yerine hırslandırması ve daha cok zaman harcatması da bağımlılık yaptığı için kötü ama oyun sahipleri için çok iyi bir hadise. Yani pek cok browser oyunu yapıldı ama hepsi aynı başarıyı tutturamadı. Benzer bir şey yapmak için uzun uzadıya planlamak dünya oluşturmak vb gerek. Bu işler aylar sürebilecekken kodlaması birkaç haftada bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 messenger logları duruyormuş. ilgilenirsen pm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 GwindonSurion said: bu aşşağıdakilerin hepsini ben yazdım oku dağarcığın açılsın tüm hakları saklıdır destanlar güz alaca karanlığı ejderhaları / okudum kış gecesi ejderhaları / okudum İlkbahar Şafağı ejderhaları / okudum efsaneler İkizlerin zamanı / okudum İkizlerin savaşı / okudum İkizlerin sınavı / okudum raistlin tarihçeleri ruhdöveni / okudum silah kardeşliği / okudum beşinci Çağ İkinci kuşak (kuşak değil nesil olarak basıldı / okudum) yaz ateşinin ejderhaları / okudum kayıp efsaneler vinas solamnus / okudum fistandantilus, yeniden doğuş / okudum kang ın alayı kıyamet tugayı ejderan kuralları [b]yeni Çağın ejderhaları yeni bir Çağın doğuşu kasırganın günü kargaşanın arifesi dhamon efsanesi düşüş / okudum İhanet / okudum kurtuluş / okudum buzduvarı haberci altın küre kara dalamar / okudum huma destanı / okudum ruhlar savaşı serisi batan güneşin ejderhaları kayıp yıldızın ejderhaları yokolmuş ayın ejderhaları Burada yazmayi atladigin bir kac kitabini(!) daha okudum ama cok da sarmadi acikcasi, margaret ve tracy modunda degilken pek iyi yazamiyosun = p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Zebilith said: messenger logları duruyormuş. ilgilenirsen pm at. Tesekkur ederim, gerek yok. Zira ayni loglar bende de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sana uygunsa Salı akşamı bir yerde oturup konuşalım, İstiklal'de bir yer uygundur bana, gönüllüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Tim?? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 LOL ikinci Aykan vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abartmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bu oyun hikayeleri konusunda GameForge kadar kolpa bir şirket yok. Adamların ogame, klansavaşları, ikariam, wildguns oyunları birbirinin kopyası sadece skinleri farklı. Hatta son gözdesi olan wildguns tamamen travian çakması. Bitefight, gladiatus, darkpirates desen yine aynı bok. Birinde kurt adamlarla vampirler kapışırken bir diğerinde arenada gladyatörlere parmak atıyosun. GameForge'un tüm oyunları böyle. Sıfır konu, bol bol farklı skin ile herifler dünyanın parasını kazandılar. Oyunlar bir süreden sonra tek düze bir hale geliyor ve milleti baymaya başlıyor. Sadece farklı kitlelere farklı şekilde servis yapıyorlar. Şu ana kadar web based oyunlar içerisinde popomundo bana ilginç geldi. Temelde müzik dünyası üzerine kurulu olmasına rağmen oyun içerisinde pek çok şeyi yapabiliyorsun. Sürekli bişeyler çıkıyor ve oyuncuyu hiç sıkmıyor. Bence sen konu arayışını falan boşver. Berbat bir konu olsa da onun üzerinde ilerleyen zamanlarda oynamalar yaparak sistemi geliştirmen daha iyi olur gibi geliyor. Not: Gönder tuşuna basmadan evvel şöyle bir göz gezdirdim de, GF oyunlarında yetkili birisi olarak GF'ye karşı ne kadar dolmuşum lan böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Tim Bey? adsadsad. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Askerde bile akşamları ranzada elimde kağıt kalem senaryo yazıyordum ben. ne diyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Selamlar, Arkadaslar kusura bakmayin biraz gec yaziyorum bu konuyla ilgili. Bu konuda ustume duseni yaptim ama -tahmin ettigim gibi- karsi taraftan ses seda yok. Bir kac hafta sonra tekrar gelir muhtemelen "Tim hadi oyun" gibisinden ama sevmedim ben bu olayi. Bir oyle bir boyle. Hem beni rezil edecekler hem de kalkip burdan anlastigim arkadasa rezil oldugumla kalicam. Neyse, bir diger konu icin yaziyorum aslinda daha cok. GERGE'in tavsiyesi ustune GERGE ve ben dun Taksim'de bulustuk, konustuk. Bu oyun projesini -web based ya da client based, artik hangisine gucumuz yeterse- birlikte baslayip yurutmeye karar verdik. GERGE de isterse durum hakkindaki gidishatimizi yazariz yine buraya bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar