DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 penaltı piyango gibi bişi o yüzden kızılamaz atamayan oyuncuya.. ha arif gibi hayvan kullananlara kızılır o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bu resim daha şık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 adamınbiri said: 99da bayern'i ezdi geçti bide bu. sen kaç yaşındasın? ben o maçı canlı izledim. ezip geçtiği falan yok. 90dakika bayern oynamıştı. 1-0 bayern üstünlüğüyle geçen maçta son dakikalar 90+1 karambol yaparken sheringam 1-1 yaptı, o şaşkınlıkla uzadı derken 90+3 te solksjaer 2-1 yapıp man utd almıştı kupayı.bayern'in hakkıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben 10 yaşındayım o maçında sadece gollerini izlediğim için öyle dedim kusuruma bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 FromTheHell said: ahahaha O ballackın fotoğrafı nedir yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fistan said: adamınbiri said: 99da bayern'i ezdi geçti bide bu. sen kaç yaşındasın? ben o maçı canlı izledim. ezip geçtiği falan yok. 90dakika bayern oynamıştı. 1-0 bayern üstünlüğüyle geçen maçta son dakikalar 90+1 karambol yaparken sheringam 1-1 yaptı, o şaşkınlıkla uzadı derken 90+3 te solksjaer 2-1 yapıp man utd almıştı kupayı.bayern'in hakkıydı. Acaip maçtı Manchesterın Goller kornerden gelmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben bugun mac oldugunu unutmusum iyimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 benim en cok aklimda kalan olay carvaglionun ronaldoya dalmasi oldu bu macta. resmen ayagini kiriyordu.dusunsenize portekiz milli takiminin defansi, ulkesinin en onemli oyuncusunun ayagini kiriyor ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kontrollü bastı ama o kadarda bodozlama girmedi.Ama çok ilgin. Zaten şu adamı sevmiyorum.Çok kro bi tip.A.Cole un kafa yarıldı yerde yatıyo carvalho gelio kafasına vuruyor kalk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kalk die vurmadı orda ya yuh .. kendi takım arkadaşına niye kalk diye vursun abi kafasına .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 nerde vurdu ya, kaçırdım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok vurmadı ne vurucak ya. manu aktı sağolsunlar yanıltmadılar beni. chelsea ilk yarının sonunda o bal golünü atmasaydı ikinci yarı fark yerdi. boşu boşuna zora girdi maç. ayrıca c.ronaldo'nun penaltıyı kaçırması da efsaneydi. bence bilerek kaçırdı manşetlerden inmemek için sdlfkjlsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya ben maçı es geçiyorum bu sunucu sunay akın gibi bişe arkadaş yok babası şunu yapmış yok onların şöle durumu varmış yok berberde dövmüşler, bide maç sonunda yanlış anlamadıysam şey dedi: '' vandersar bu yaşına gelmiş hala şampiyon oluyo'' gibi bişeler dedi ilker yasinle iki aptalca paslaşmalarıda çok komik ve salakçaydı gerçekten ama eglendik:D bide futbolda hucumfaul diye bişe varmı bea adam fazla sardı herhalde playoff donemine. son olarak bana lütfen biri bu adamın yalan söyledigini sölesin. sunucu diyorki : ashley cole ve maria carey kuzenmiş lannn!!!11 oha be. maçla ilgili tek yorum ronaldo penaltı kaçırarak büyük oyuncu olabilme sınıfna çoktan girdi yani efsana diyelim hatta hep penaltı kaçırırlarçunku onemli maçlarda bide man.utd kesinlikle turnuvanın gruplardan sonra favorisiydi maçta chelsea daha iyi oynamasına ragmen işte o kurt ah o kurt hoca. . kanıma ilker yasin girdi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 While investigating his autobiography, Cole discovered he is a distant cousin of the pop star Mariah Carey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Heh, o hücum faul'e ben de taktım kafayı, bir de birkaç sefer söyledi.. Mariah Carey olayı da doğruymuş galiba.. Bunun dışında, bu adamlar maçı sunmuyorlar ki, yani hani an olur bişilerden bahsedersin de, böyle ilginç şeylerden böyle ilginç cümleler ile bahsetmek, her yiidin harcı olmasa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Abi spiker demeyin. ertem şener demeyin. ilker yasin demeyin. Kusucam şimdi. adamların maçı anlatışı aklıma geldikçe midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 '' vandersar bu yaşına gelmiş hala şampiyon oluyo'' off buna ne güldüm yaa arkada vandersar seviniyo üstüne bu yarumu yaptı öldüm gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben hala gülüyorum ne adamdır nasıl bi sözdür o öle imza yaptım dayanmadım ayrıca cole sevgilisini gördüm şimdi googledan m.carey olayından sonra bi şok daya yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oylemi dedi ben vandersar yaşına başına bakmadan neler yapıyor diye duydum bu arada kalk diye vurdudan kastım kafasına hafifçe dokundu bişey yok hadi kalk gibisinden şamar atamadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ahaha o daha bomba lan yaşına başına bakmadan neler yapıyor :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 "tek ayağı yerdeyken bu kadar güzel şut çıkartabilen oyuncu" gibisinden bişey dedi drogba'ya da. ulan dedim normalde nası vuruyodu futbolcular falan, afalladım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 esas efsane su idi ronaldonun babasi ronald reagen i cok seviyor diye adini ronaldo koydu dedi eeeee be okuz adamin adi ronald degil ronaldo ki o adi degil soyadi adamin adi cristiano EEEE BE HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 artik dayanamiyorum bu salaklarin her yerde olmasina fox ta ingiltere ligi izliyoruz o bundan beter yaaaa dakika 120 olmus adam hala yok dsmart diyor fenalik gecirdim yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 120 dakika boyunca her 10 dakikada bir, ballack ve drogba serbest vuruşundan bahsetti. hahaha birde penaltılarda spiker sustu filan rezalet tam ya. mehmet demirkol bile köşesinde yazdı. digiturk sahipleri dili değiştirebiliyor, bare seçenek koysunlar, arapça olsun bişey olsun ama stadın kendi sesininden izliyelim filan yazmıştı. düşün artık sen, aynı kişi için çalışıyorlar ama dayanamıyor adam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 terry allah belanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar