slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fly said: VANTİLATÖR KAÇ PARA 20 ytl den başlıyor marka ve kaliteye görede artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Antalya gayet iyi yav, evlerin içi de dışarısı da mis gibin, sıcak diyenlere şaşırdım şimdi, hiç te sıcak değil, hatta hoş hoş esiyor kaç gündür. Ben soğuğa dayanıklıyımdır, sıcağa hiç dayanamam ama klima açmak aklıma bile gelmedi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fly said: VANTİLATÖR KAÇ PARA onların kendine hayrı yok dostum sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 camı açınca da anofel geliyor , düzgün, efendi sinek girmedi odama 8 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 nickini fly yaparsan ööle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ankara da 30'a dayanıyor yahu hoş nem yok, 30 derece üstünün nemli halini düşünmek bile istemiyorum deniz kenarı bir memlekette büyümüş biri olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi ben 100m yürüdüm omlet oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 onlar ki kendi sonlarını hazırladı...(dıdıdıdıdın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 neden önemli sınavlar bu leş havalarda yapılır uf of ofofpişiyorum masa başında sigara içesi bile gidiyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 malik said: adana ve mersinlilere allah yardım etsin,antalyalılara da. hadi biz burda nemsiz havada gölgeye geçince yine serinliyoruz da. sağolasın bi duş aldım buz gibi, bi de soğuk soğuk portakal sıktım mis gibi.. ama sıcak etkisini göstermeye başladı 5 dk sonra :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Dışarı çıkmadım Antalyadayım serince oturuyorum, öyle aşırı sıcak yok gibi duruyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Az önce dışarıdan geldim, kıçım başım yapış yapış oldu. İğreniyorum ayz mevsiminden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çok ateşli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ThankGod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aynısı var bizim yurt odasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Metakuso said: aynısı var bizim yurt odasında nerde üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 muahah burası bi anda soğudu hava kapandı vs. esiyo ve toprak kokuyo sanırım yağmur yağacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yapıştı donum yapıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahaha şimdi alt kata inip arkadaşla snow bros atacaz. iyice atıcaz sıcak stressini üstümüzden. tawsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 vantilatörlerin de az elektrik harcıyanını al yoksa fatura giring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şu an istanbulda hava kapalı gök gürüldüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ve ben hala deli gibi terliyorum allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine istanbulda gök gürlüyo X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 donuyorum lan ben 7 temmuzda soğuk tan hasta olut 1 hafta yattım. şu sıcaklar bi beni bulmuyor billur billur terlemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar