Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 şşt ciciler, ben geri döndüm. kaç zamandır giremiyordum foruma, bundan sonra ayaanızı denk alın yine e mi? ehe durun şimdi gidip biiir bir fotolarınıza bakıcam, bööle her biriniz için fotolu kartlar hazırlıycam, yolda görürsem terlik manyaa filan yapıcam sizi, görmezsem de kendi kendime sıfır filan vericem, vudu yapıcam :P ehe özlemişim valla, hade hoşdöndüm... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ho$geldin c/p da yapalimmi? :) bu arada sen yokken terliklerin hep aklimizdaydi merak etme. lol.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Evet sana c/p de yapmamışlardır daha önce. Hem belki unutmuşsundur hatırlatalım. Tekrar hoşgeldin. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre. Eger çizimlerim var paylaşayım, başkalarınınkini göreyim ve yorum alıp yorum yapayim diyorsan senin için Görsel Sanatlar bölümünü oluşturduk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Oh be, ICQda da göremiyordum, iyice merak etmeye başlamıştım. Genel olarak uslu durdular yoklugunda ablaları, ama yine de terlik lazım arada bir ;] Hoşgeldin. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ay sorma nefircim, bilgisayarımın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. ehe aradan bi de londra seyahati çıkardım ki, peh peh, şahane oldu :P neyse, geçmişler olsun. geldim ben :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 peah kırk yılda bi balon patlatıcaktım... şaka bi yana Hoşgeldin, sonunda Nefr'in acemiliğini kapatmamız gerekmiyecek.. :P[hline]VADAAA ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yahu ben de tam terkedilmiş koca misali elimde votka şişesi evde 24 saat bornoz ile dolaşmaya başlamıştım, tam zamanında geldin :) Eee ne der bir Rumen ata sözü? "Son mesaj Emaleth değilse, o thread okunmaz" hoşbeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ohho her geri dönen mesaj atsa forumlar kitlenir ne bu kardeşim *!kaçar*[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 hoş geldin, hoş gördün :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 selam londra dan ithal yni terlik getirmiştir bu şimdi :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ben iki kişiden şikayetçiyim ema. biri c*** ile başlıyo digeri n** ile..[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ablama hoşgeldin demezsem olmaz (sanki beni tanıyo da, umrunda da.... olsun ben kendimi avutayım) Forumun tadı, tuzu... Hoşgeldin tekrar[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 *! +321165465443219874 terLik korumaLI kaLkanInI takar *[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm [Bu mesaj Joe tarafından 07 October 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Joe tarafından 07 October 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Hos Geldın Ozledık Senı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Hmm, bu Londra gezisininde hikayesini bekliyoruz o zaman önceki gibi.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ay valla anlatçak hiçbişe yok. zaten sadece 4 gün kaldım, yarım gün yolda, iki gün de yine bi eğitimde, dağ başında geçti. eh, londra'da sadece 1,5 günüm olunca, sadece turistik yerlerde bulunabildim, öyle olunca da bodrum'da "velkaaaaam, sébzé dönéér" diye bağrınan esnafın biraz daha hallicesini görüp geldim valla. benim için mekke olan camdan town'a gittim yine, gitmedim diil, ama orası da eziyet gibiydi. bi sürü sahip olmak istediğim şeyler gördüm, hiçbirini alamadım (pahalı çok), iyice içime oturdu. yani demem o ki, pek verimli değildi, yazı çıkmaz ordan be nefircim. eskisiyle idare etçeeniz artıkın, o da burda zaten :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ema eski yazının yarısını okumus kapatmıstım link vermenle hatırladım dur devamını okuyayım cok uzundu sıkılmıştım ehehe[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 velkaaaaam, velkaaaaam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Hoşgeldin vatana.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Hoşdönmüşün, hoşbulmuşun, hoşkarşılanmışın.* * Veni vidi vici. She's back! B([hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hoşgelmişsen bi çay yapim bende içelim topluca *!çay yapar*[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Gel gel ema ayağının tozunu at terliklerinle de herkes akıllansın[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hoşgeldin[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Ema geldiğini yine belli etti :) euehuhe. Tırstım falla ben sphere bölümüme geri dönüyom. Hoşgelmişen bacım :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yine yaptım. arada bi iyi oluyo bi nefes alıp gelmek :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.