Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

re-slm :P

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

şşt ciciler, ben geri döndüm.
kaç zamandır giremiyordum foruma, bundan sonra ayaanızı denk alın yine e mi?
ehe durun şimdi gidip biiir bir fotolarınıza bakıcam, bööle her biriniz için fotolu kartlar hazırlıycam, yolda görürsem terlik manyaa filan yapıcam sizi, görmezsem de kendi kendime sıfır filan vericem, vudu yapıcam :P
ehe özlemişim valla, hade hoşdöndüm...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sana c/p de yapmamışlardır daha önce. Hem belki unutmuşsundur hatırlatalım.

Tekrar hoşgeldin.

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre. Eger çizimlerim var paylaşayım, başkalarınınkini göreyim ve yorum alıp yorum yapayim diyorsan senin için Görsel Sanatlar bölümünü oluşturduk
Sosyal ağlarda paylaş

*! +321165465443219874 terLik korumaLI kaLkanInI takar *[hline]icQ=135954330
CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Bende kar$IyIm

[Bu mesaj Joe tarafından 07 October 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Joe tarafından 07 October 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ay valla anlatçak hiçbişe yok. zaten sadece 4 gün kaldım, yarım gün yolda, iki gün de yine bi eğitimde, dağ başında geçti.
eh, londra'da sadece 1,5 günüm olunca, sadece turistik yerlerde bulunabildim, öyle olunca da bodrum'da "velkaaaaam, sébzé dönéér" diye bağrınan esnafın biraz daha hallicesini görüp geldim valla.
benim için mekke olan camdan town'a gittim yine, gitmedim diil, ama orası da eziyet gibiydi. bi sürü sahip olmak istediğim şeyler gördüm, hiçbirini alamadım (pahalı çok), iyice içime oturdu.
yani demem o ki, pek verimli değildi, yazı çıkmaz ordan be nefircim.
eskisiyle idare etçeeniz artıkın, o da burda zaten :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hoşgelmişsen
bi çay yapim bende içelim topluca
*!çay yapar*[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...