Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ayrıca yağ kasa dönmez. tamamen farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 abi kalıp kalıp margarin ye yanındada çiçek yağı iç meşrubat yerine, ne o çöpten adam gibi. şaka maka düzenli yemediğin sürece istediğin kadar fazla ye bişeye fayda etmez. günde 3-4 öğün aksatmadan yiceksin bak bakalım 2-3 haftada nası toparlanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Marka ismi : Optimum , Muscle Tech , Ultimate Nutrition , Universal Nutrion gibi markalar iyidir işe yarıyormu : evet yarıyo geçen yaz 76 kilo 1.95 biriyken şuan 1.96 102 kiloyum ama tabi öle sırf bundan alıp kıçımın üstüne oturmadım , spor yaptım onunla beraber aldığım için yağ olarak bişi yok fazla , sadece 28 kilonun verdiği hafif bir yağ var okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Okul dönemi hayvan gibi yiyemiyorum, param varsa tepeleme makarna, muhtelif zamanlar bol miktarda tost falan geçiyor gidiyor. Mevzunun bittiği nokta yazılmış zaten =) Drall said: şaka maka düzenli yemediğin sürece istediğin kadar fazla ye bişeye fayda etmez. Gerçi bunu da denedim, geçen yaz yatmadan önce (sabah 4 gibi) 1 tencere makarna yiyordum, öyle yatıyordum. Bunu 1 ay yaptım, bir değişim olmadı. 1 kilo vermiştim falan hatta (daha doğrusu 57-58 arası gidip geliyorum, geri 57 olmuştum ehue) Kilo rekorum 61 diyeyim. Artık diyetisyene gideceğim direk, ne ye derse ne zaman ye derse o yenecek. Olmadı sigarayı bırakıcam, sıkıldım artık milletin iskelet görmüş gibi tepki göstermesinden. Hayır haksız da değiller yani. 3-5 alırsam da spora başlarım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben buradan baktım iyiyim, sen de bi bak boşuna kuruntu yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bende bildiğin riskli zayıflık çıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o vücut kütle dalgası saçma sapan bişey dikkate almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 capoeira'ya baslayin, uzun fizikliler icra edince cok estetik gozukuyor. ebenizin herekesi kadar yorulur, kas yaparsiniz. oyle sismezsiniz ama vucudunuz sekle girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 capoeira nerde var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben 59kiloydum 3 ay bodye gittim biraz da gainer kullandım çok düzenli gitmememe rağmen şu an 64 kiloyum ilk defa 64 kilo oldum hayatımda heh :D vücut olarakta bayağı topladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cons said: o vücut kütle dalgası saçma sapan bişey dikkate almayın katılıyorum. Bana da hep normal çıkıyor ama benim vücudun büyük bölümü göbek tabir edilen bölgede bulunduğundan ben şşman olduğumun farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 SeaGle said: ben buradan baktım iyiyim, sen de bi bak boşuna kuruntu yapma işte benimde demek istediğim bu, alt sınıra çok yakınım hep dediğim "bi 8 kilo alsam"la hesap edince "risk yok" olayının ortasına geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben sutlu nuriyeyle 2,5 ayda 36 kilo aldım (tabii zyprexa kullanıyordum o ayrı mesele). simdi bi 10 kilo verdim ama yetmedi tabii, 80 kiloya dusmek icin bir onerisi olan varsa dikkatle dinleeyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ppoyr said: ben sutlu nuriyeyle 2,5 ayda 36 kilo aldım (tabii zyprexa kullanıyordum o ayrı mesele). simdi bi 10 kilo verdim ama yetmedi tabii, 80 kiloya dusmek icin bir onerisi olan varsa dikkatle dinleeyore. öncelikle geçmiş olsun umarım ilaca artık devam etmiyosundur. etme zaten git gez dolaş, bisiklete bin hem kafandakilerden hem kilolarından kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ilac 4ever, bisiklet i ise denicem. boyle sunu dene haftada 5 kilo kesin verirsin diyin kasıyım yapıyım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kilo almak isteyenler TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar