Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo alma problemi

Gerab

Öne çıkan mesajlar

Marka ismi : Optimum , Muscle Tech , Ultimate Nutrition , Universal Nutrion gibi markalar iyidir
işe yarıyormu : evet yarıyo geçen yaz 76 kilo 1.95 biriyken şuan 1.96 102 kiloyum ama tabi öle sırf bundan alıp kıçımın üstüne oturmadım , spor yaptım onunla beraber aldığım için yağ olarak bişi yok fazla , sadece 28 kilonun verdiği hafif bir yağ var okadar
Sosyal ağlarda paylaş

Okul dönemi hayvan gibi yiyemiyorum, param varsa tepeleme makarna, muhtelif zamanlar bol miktarda tost falan geçiyor gidiyor.
Mevzunun bittiği nokta yazılmış zaten =)

Drall said:
şaka maka düzenli yemediğin sürece istediğin kadar fazla ye bişeye fayda etmez.

Gerçi bunu da denedim, geçen yaz yatmadan önce (sabah 4 gibi) 1 tencere makarna yiyordum, öyle yatıyordum. Bunu 1 ay yaptım, bir değişim olmadı. 1 kilo vermiştim falan hatta (daha doğrusu 57-58 arası gidip geliyorum, geri 57 olmuştum ehue)
Kilo rekorum 61 diyeyim.

Artık diyetisyene gideceğim direk, ne ye derse ne zaman ye derse o yenecek. Olmadı sigarayı bırakıcam, sıkıldım artık milletin iskelet görmüş gibi tepki göstermesinden. Hayır haksız da değiller yani.
3-5 alırsam da spora başlarım direk.
Sosyal ağlarda paylaş

ppoyr said:
ben sutlu nuriyeyle 2,5 ayda 36 kilo aldım (tabii zyprexa kullanıyordum o ayrı mesele). simdi bi 10 kilo verdim ama yetmedi tabii, 80 kiloya dusmek icin bir onerisi olan varsa dikkatle dinleeyore.

öncelikle geçmiş olsun umarım ilaca artık devam etmiyosundur. etme zaten git gez dolaş, bisiklete bin hem kafandakilerden hem kilolarından kurtulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...