roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 biraz önce bir poşet tutku yu yaklaşık 1 çay bardağı çay ile mideme indirdim. gözlerim açıldı glikozdan, hareket etmeye başladım durup dururken :) neyse konu şey ya bu tutku mu biskrem mi? tutku çok bayıyo be 2. den sonra. biskrem de ülker. bilmiyom ki. ne yiyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tutku iyi be. ayrıca reklamlarında bi hatun görmekteyiz son zamanlarda, şu sunucu gibi olan hipnotize olan değil, o hatun için alınır. çok sevdim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hepsi bayar.. bu saatten sonra hıyar ye.. tuzlayarak hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o tarz biskuvileri 3-4 den sonra yiemiorum ben. başta çok güzel gelio özellikle biskrem + süt. sonra bayiorum. Süt ü shutliorum kendime geliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oper said: hepsi bayar.. bu saatten sonra hıyar ye.. tuzlayarak hem de. levent kırca espirileri yapma asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 BİSKREM YÖNETİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: oper said: hepsi bayar.. bu saatten sonra hıyar ye.. tuzlayarak hem de. levent kırca espirileri yapma asd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: oper said: hepsi bayar.. bu saatten sonra hıyar ye.. tuzlayarak hem de. levent kırca espirileri yapma asd bende diyom dinlemiyoki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tutku ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 210 gramlık büyük poşetlerden yedim valla kusucam :) eti reklamı dedin de aklıma ilk eti browni reklamlarında browni yiyen kız geldi. 3-4 sene önceydi herhalde. aşık falan olmuşum aklıma geldi direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 çişim var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 git yap o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 açtım elimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de açtım ki hani taşarsa die anladın mı? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 elin yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hayır. ben kaz kafalıyım, hemen anlamam oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sdfsdfjdsgjdsfj konu kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 konuyu dağıtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o çok eski bi mevzu.. boşa koymasaydın, zamanında yeterince tartışıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ferrero said: BİSKREM YÖNETİR! her şeyi türkçe kullanmak da sakat be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kimler geldi, kimler geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 in sovyet rusya biskırem end tutku its pipıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 biskrem wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 biskrem dark (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar