Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 GG Abso, durumlar nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hass 20 mayıs bugünmüş la bende korktum sdlvmdsbvdsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ben yedim valla banı. Bi gnome kastık başımıza neler geldi akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 nedir olay ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bot kullananları toptan temizlediler, 2binküsür kişi gitmiş şu ana kadar. Tam sayıyı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hihi botculara iyi olmus manual çinli istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Overlord said: hihi botculara iyi olmus manual çinli istiyorum ben slm asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 45/m/kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sıkı pazarlıkçısındır o zaman senle iş yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Arcane, pop, abso durum nedir şimdi Neyse aoc için bahaneniz olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Herşey sağlam :) İşi bilicen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bende yedim banı neyse yarın baska bi acc alıcaz artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İşi biliceni mi var, ne kadar aptal saptal program varsa saklamak için kullandım. İlk ban wave e dodge çektim, public profile kullanmadım, av de bot kasarken damage meterda ilk 5 oynuyordum fln. Anlamsız oldu bu ban ya. Neyse, raid derdi yok artık anasını satim. Her işte hayır var derlerdi de inanmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 en fazla 1 hafta sonra gidip yeni bir acc alırsın sende gibi geliyo ben simdiden ozledim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 lolz glider kullanan mı var hala ya... 3 sene oldu bırakalı o zaman kullanıyodum =) monthly subs. glider çıkmış onu alsaydınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 birgün yolda giderken asdfges ile karşılaştım sevimli bir hunter kendisi biraz sessiz olsada çok kadim dost olduk günlerce geldim gittim kendisi oradaydı sonra onun için endişelendim gm e petition atıp bu kadim dostumun iyi olup olmadığına bakmalarını istedim incelemeye alacaklarını söyledi bende gönül rahatlığıyla işlerime geri döndüm zira muhabbeti pek sarmamıştı 4 gün sonra gene karşılaştık 2 hafta sonra gene 1 ay sonra gene her kaşılaşmamızda ortak arkadaşımız gm i de davet ettim eski günleri yad etmek için sonra geçen sene bu zamanlar o kara gün geldi onbinlerce kişi biranda ortadan kayboldu içimi bir korku sardı acaba kadim dostumdamı ortadan kaybolmuştu hemen yanına koştum ve biranda bütün endişelerimden kurtuldum kadim dostum oradaydı içim rahatlamış şekilde yeni maceralara yelken açtım bu hikayeden ne anlıyoruz wow da ban yediyseniz büyük ihtimalle park yasağını bile delmemenizde fayda var zira bu işleri beceremiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 becerememekle ne alakası var ? Zaten olmaması gereken etik olmayan birşeydi bu .. (bkz: Haksız Kazanç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eu forumlarında birinin yazdıgı guzel birsey var. lvl70 e kadar bot. 70 den sonra honor icin bot , sonra wintrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 benim arkadaşlar wintradeden gittiler. ben sağlamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bana sezonun en dürüst oyuncusu madalyasını verdiler, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben wow oynamak istiyom ya bohuh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hate glider >.< banlananlara geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 benide banladılar lan bot gibi oynuyorum diye moblara küfür ediyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 banlananlar (hile yuzunden banlananlar) beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar