adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yarın fenerbahçe kombine satışları başlıyo ve benim 600 milyon'a ihtiyacım var bugun aldığım haberlere göre kredi kartımızın limiti bitmiş yardım edebilcek patiler olursa sevinirim. yazın amerikada çalışıyorum haftalığım 350 milyon olucak ödemede sıkıntı yaşanmıyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 şuan 2 milyarım olsa istediğim herşeyi yapıcam başka bişey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kombine alcam diye yırtınıp para istersen veren çıkmaz burlardan.kasma. kardeşm hasta kan bulamadık özel bi hastaneden 2 poşet(?) kan alacüz paramız yetişmedi deseydin yine veren olmazdı dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hahahaha:D:D harbi iyi dedin ama nebilim belki biri çıkar senet falan yaparsak olur der kabul yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 fenerbahçe kombinesi için evladım olsan para vermem yağmurlu günde su bile vermem banada para lazım bi sürü borç var yedim paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 öle adamın birine kim para verir abi bu zamanda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tefecilik yapabiliriz 600i günlük yüzde 5 faiz. ya da kesin hesap 600 alıp 1 ay içinde 900 öde, 1 ay da ödemezsen üstüne hay one faiz. he bende yok ta belki bu şartlarla veren çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 para çağımızın sorunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 4.80 istiorum sigara alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 7.600 YTL lazım.. kursa yazılcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hepinize ihtiyacınız olan para verilecektir. paticik yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu sırada ben buldum parayı =) artık kimin ihtiyacı olursa bu topic'i kullansın yada silinsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ooof yine mi 2 defa atmış uyuz oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 baya heycanlanmış sanırsam 2 kere postlamış sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 E kredi al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar