Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz

Absolut

Öne çıkan mesajlar

biz de onu koçbaşı olarak yapıyoruz. 5-6 kişi kafası ileriyi gösterecek şekilde kurbanı tutar. ayakkabıları çıkartılır. biryere saklanır daha sonra metal dolaplar karşıya alınır. koşulur ve güüüm! güüüm! :) çok piskopat hissettim hehe..
resimde ise baba direk testislerden başlıo infaza :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben karambol üstüne uzmanlaştım kapı bana bir kere tee 7 sene önce abiler yapmıştı...

-oo yeni martı gelmiş
-ehe abi merhaba
-merhaba canım gel seni okulun gelenekleriyle tanıştıralım
-ehe nedir?
-bak bu kapı
*!5 kişi birden zavallıyı havaya kaldırır ve hunharca kapı yapar*
-mına goyyim böyle geleneğin!
*!seneler sonra aynı uygulamayı kendisi yapar*[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 06 February 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

taocu fizban istirham birkerem ben lisede kaçan değil direk kovalayandım alla alla 5 gün cezayı boşuna vermediler bize ehueh[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Sosyal ağlarda paylaş

kralı sünnet ediyolar. Anlamamışınız siz.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
fizban, 06 February 2004 12:16 tarihinde demiş ki:
voice valla ben gördüğümü söylerim abi, o bıçak hayvanın münasip olmayan bi yerine saplanacak.

zamanında fizbozada yapmıslardı ordan biliyordur ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

eee...evinde aslan besleyipte yavrularıyla kasamıycak ebeveynler için kısırlaştırma teknikleri :-P

Viva La Hasal![signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Resim Sümer kralı Gılgamış ve yoldaşı Enkidu'nun Huvava adlı yaratığı kesmelerinin tasfiridir.

Anlatılana göre Gılgamız her ne kadar 2/3 tanrı olsa da (tanrıça Ninsun'un oğlu olduğu inancı hakim) 1/3 ü insan olduğundan elbet bir gün ölecektir. Düşünür ki "Öyle bir şey yapmalıyım ki adım ben öldükten sonra da hatırlansın"
Ve böylece büyük ve ulu ağaçların olduğu diyardaki Huvava'yı öldürmeye karar verir. Çünkü Huvava gemi, ev, vs yapmak için ağaç kesmeye gelenleri öldürüyor ve Huvavayı öldürürse insanlar bu sıkınttıdan kurtulacak, yüzyıllar boyunca Gılgamışın adı anılacaktır.[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Sosyal ağlarda paylaş

Yaw o bıçakla hiç bişi kesemezsin ne o öle yaw...
Hiç düşünen varmı acaba o durumda aslan neler düşünüyo..
Aslan:"lan olm ne mok yemeye geldin adamların kanpına alişte ayırdılar bacakları ne var neyok seyredip gülüyolar dikdiler dötü havayaallahım yaw yaşamım boyunca böle maymun olmamıştım lan oda nesi adam bide bıçak aldı..."
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe bir resim nelere kadirmiş vay be..

o bıçakla kedi bile kesilmez ne öyle hilal gibi..

getircen katanayı bir de tom cruise'u doğrasın istediğin kadar aslanı..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...