Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Kaldığım otelde duvardaki bir resim. O havadaki bıçağın hedefi neresidir ? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hahaha ne gerzek bi resimdir bu :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 içim bi fena oldu :P aslında manalı bi resim gibi yani, ormanın kralı gelse tanımayız manasında :D[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 heheheh kralını keseriz hem de en hassas noktadan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 biz de onu koçbaşı olarak yapıyoruz. 5-6 kişi kafası ileriyi gösterecek şekilde kurbanı tutar. ayakkabıları çıkartılır. biryere saklanır daha sonra metal dolaplar karşıya alınır. koşulur ve güüüm! güüüm! :) çok piskopat hissettim hehe.. resimde ise baba direk testislerden başlıo infaza :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Nası ya? Kim kapının copyright'ını kal'a vermiş? Kapı yapılırken resmim bile var hasalda.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bi de karambol yaparız miss miss[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 abi adamlar aslanı kuyruğundan bacaandan tutmuşlar bıçakla (hançerle) kesmeye çalışıyolar gayet norrmal bi resim..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yok ben karambol üstüne uzmanlaştım kapı bana bir kere tee 7 sene önce abiler yapmıştı... -oo yeni martı gelmiş -ehe abi merhaba -merhaba canım gel seni okulun gelenekleriyle tanıştıralım -ehe nedir? -bak bu kapı *!5 kişi birden zavallıyı havaya kaldırır ve hunharca kapı yapar* -mına goyyim böyle geleneğin! *!seneler sonra aynı uygulamayı kendisi yapar*[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 06 February 2004 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 taocu fizban istirham birkerem ben lisede kaçan değil direk kovalayandım alla alla 5 gün cezayı boşuna vermediler bize ehueh[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kapiciiii babacum kapiciii ildeniiz! :P fizbana kapi yapamamislardir, adamin bacaklar zaten kapinin genisliginden daha uzun, bunlar goturuyolar, bu herif bacaklarini uzatiyo, durduruyo :P o yuzden fizbana da direk yapmislardir :P[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 fizboza gang in allahını çakıyorlardı :[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Sacma lol[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 tobe tobe[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 *Himmet abey tuttum bacıklarını yar hemencik şunuda postu giyip hava atak. -Sus len cüce ayaklı *Abi ayıp oluyor -Seni de yararım[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kralı sünnet ediyolar. Anlamamışınız siz.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: fizban, 06 February 2004 12:16 tarihinde demiş ki: voice valla ben gördüğümü söylerim abi, o bıçak hayvanın münasip olmayan bi yerine saplanacak. zamanında fizbozada yapmıslardı ordan biliyordur ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Soldaki adamın bide özellikle kuyruğu kenara çekip tutması, bıçağın hedefinin neresi olduğunun en büyük ipucu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bencede gireceği yer sağlam yer...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 eee...evinde aslan besleyipte yavrularıyla kasamıycak ebeveynler için kısırlaştırma teknikleri :-P Viva La Hasal![signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Resim Sümer kralı Gılgamış ve yoldaşı Enkidu'nun Huvava adlı yaratığı kesmelerinin tasfiridir. Anlatılana göre Gılgamız her ne kadar 2/3 tanrı olsa da (tanrıça Ninsun'un oğlu olduğu inancı hakim) 1/3 ü insan olduğundan elbet bir gün ölecektir. Düşünür ki "Öyle bir şey yapmalıyım ki adım ben öldükten sonra da hatırlansın" Ve böylece büyük ve ulu ağaçların olduğu diyardaki Huvava'yı öldürmeye karar verir. Çünkü Huvava gemi, ev, vs yapmak için ağaç kesmeye gelenleri öldürüyor ve Huvavayı öldürürse insanlar bu sıkınttıdan kurtulacak, yüzyıllar boyunca Gılgamışın adı anılacaktır.[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yaw o bıçakla hiç bişi kesemezsin ne o öle yaw... Hiç düşünen varmı acaba o durumda aslan neler düşünüyo.. Aslan:"lan olm ne mok yemeye geldin adamların kanpına alişte ayırdılar bacakları ne var neyok seyredip gülüyolar dikdiler dötü havayaallahım yaw yaşamım boyunca böle maymun olmamıştım lan oda nesi adam bide bıçak aldı..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ehehe bir resim nelere kadirmiş vay be.. o bıçakla kedi bile kesilmez ne öyle hilal gibi.. getircen katanayı bir de tom cruise'u doğrasın istediğin kadar aslanı..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ilginç...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Hadım olcak lem :D[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar