Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Slovakya


BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

saat: 21:30
yer: Schüco Arena - Biefeld


milliyet.com.tr said:
MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "İlk maçı kaybetmezsek gruptan çıkarız" dedi. Terim, gruptan çıkmak için 2 galibiyet veya 1 galibiyet ile 1 beraberliğin yeterli olacağını belirterek, "Matematiksel bir hesabımız yok. Kazanmak istiyoruz. İlk maçı kaybetmezsek gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Terim "Hamit ve Servet’i pazar günü Ukrayna ile yapacağımız hazırlık maçında oynatacağım. Durumları maçtan sonra belli olacak. Gökhan Gönül’ün durumu ise henüz belli değil. Sakatlığı devam etse dahi onu geri göndermeyeceğiz. Kaleci Volkan iyileşiyor ama riske girmek istemiyoruz." diyerek sözlerini sürdürdü.
Ayrıca bugünkü maça yoğun ilgi olduğu ve biletlerin tamamının satıldığı öğrenilirken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin de karşılaşmayı izleyeceği bildirildi.

TÜRKİYE Rüştü İbrahim Kaş Hakan Balta Mehmet Aurelio Semih Tuncay Arda Ayhan Gökhan Zan Emre Aşık Emre

SLOVAKYA Senecky, Zabavnik, Cech, Petras, Mintal, Vittek, Holosko, Sestak, Hamsik, Skertel, Krajcik.

Hakem: Michael Weiner (Almanya)
Stat: Schüco Arena
Saat: 21.30
Yayın:TRT 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tv 8 den canlı verilecekler:


24 Mayıs Cumartesi / Hollanda - Ukrayna
27 Mayıs Salı / Fransa - Ekvador
28 Mayıs Çarşamba / Sırbistan - Rusya
29 Mayıs Perşembe / Hollanda - Danimarka
31 Mayıs Cumartesi / Fransa - Paraguay

1 Haziran Pazar / Polonya - Danimarka
3 Haziran Salı / Fransa - Kolombiya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi akşamlar,

ilk yarı yorumlarım aşağıdaki gibidir;

henüz anlam veremediğim bir şekilde bir sistem maalesef göremedim. oyuncularımızın hava topu hakimiyetleri zaten aşikarken ve "pivot santra" mantığından uzaklaşılmışken neden ısrarla yan toplar denendiğini anlamış değilim.

şu topu iyi ve düzgün zeminde ısrarla yerden oynamayışımız bana 1980'de atletico bilboa - beşiktaş arasında oynana maçı hatırlattı. o maçta'da tam tersine ısrarla yerden oynamış ve 4-0 gibi bir skor ile kaybetmiştik.

Zemin bu oyunun bir parçası eğer buna göre strateji belirlersen kazanımların farklı olur. Boşuna değildir F1 takımlarının zemin ile ilgili düzenli rapor tutmaları.

bir çoğunuz FM yada eski adı ile CM oynadığını bildiğimden anlayacağınız lisan'dan konuşacak olursam "direct pass" ile yerde topu kaldırmadan, topa hakim olmak ile geçen sürede rakip savunmanın yerleşmesine fırsat vermeden skor'a gitmek ancak çözümümüz oalcakır diye düşünüyorum.

konudan konuya sapacağım ama, burada yeri gelmişken diklemesine gelen paslarda savunmamızın ortadaki oyuncuyu kaçırması ve ofsayttan ümit bulması da düşünülmeyecek bir hareket. sağ ve sol savunma kanat oyuncularının ortadaki arkadaşları ile biraz daha uyuma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

keza sağ ve sol haf oyuncularımızın yapacakları ortalara daha dikkat etmeleri de en azından tehlike yaratacakalrını unutmalarını dilerim. sırf ortalamış olmak için ortalama devri geçeli neredeyse bir 10 yıl olacak.

tuncay'ın şut denemeleri takdir ederim. kaleyi her noktadan rahatsız etmek, kalecinin keyfince açılmasını engellediği gibi sağ ve sol haf'ların ortalarında pozisyon doğuracaktır.

Genel görünüm olarak, orta sahamızın hala daha zayıf kaldığını söyleyebilirim. geriye hızlı koşan bu slovakya ciddi anlamda bize alan daraltmakta. Bu nedenle top yanlamasına değil de, diklemesine kaleye yöneltmemiz gerektiğini düşünmekteyim.

İkinci yarı daha iyi olması dileklerimle.

Kumadam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konu ile alakası yok ama, fatih terim saha içindeki yaşananlara düzen getirmeye çalışırken. TFF'undan birileri de tribünlerdeki kaos'a düzen getirmeleri lazım.

Kuru gürültü ötesine geçmeyen bu amigoluğa bir çözüm mutlaka yaratılmalı. Son 5 dakikadır kulaklarım rahatsız olduğundan bu senkronizasyonsuzluğun sesini kapatmak zorunda kaldım.

Durumu 4 yaşındaki oğluma anlatabilmek bile zor oldu. hala daha sorguluyor neden tv'nin sesini kıstığımı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...