BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 saat: 21:30 yer: Schüco Arena - Biefeld milliyet.com.tr said: MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "İlk maçı kaybetmezsek gruptan çıkarız" dedi. Terim, gruptan çıkmak için 2 galibiyet veya 1 galibiyet ile 1 beraberliğin yeterli olacağını belirterek, "Matematiksel bir hesabımız yok. Kazanmak istiyoruz. İlk maçı kaybetmezsek gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Terim "Hamit ve Servet’i pazar günü Ukrayna ile yapacağımız hazırlık maçında oynatacağım. Durumları maçtan sonra belli olacak. Gökhan Gönül’ün durumu ise henüz belli değil. Sakatlığı devam etse dahi onu geri göndermeyeceğiz. Kaleci Volkan iyileşiyor ama riske girmek istemiyoruz." diyerek sözlerini sürdürdü. Ayrıca bugünkü maça yoğun ilgi olduğu ve biletlerin tamamının satıldığı öğrenilirken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin de karşılaşmayı izleyeceği bildirildi. TÜRKİYE Rüştü İbrahim Kaş Hakan Balta Mehmet Aurelio Semih Tuncay Arda Ayhan Gökhan Zan Emre Aşık Emre SLOVAKYA Senecky, Zabavnik, Cech, Petras, Mintal, Vittek, Holosko, Sestak, Hamsik, Skertel, Krajcik. Hakem: Michael Weiner (Almanya) Stat: Schüco Arena Saat: 21.30 Yayın:TRT 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hangi ara sakatlandı volkan yaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 adamınbiri said: hangi ara sakatlandı volkan yaaa:D zaten sakat. iyileşmesi bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu obur hazirlik maclarina benzemez surda 18 gun kalmis turnuvaya.net skorla aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Portekizin çek cumhuriyetinin falan da hazırlık maçı var mı bugün? Onları da bi görseydik (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tv 8 den canlı verilecekler: 24 Mayıs Cumartesi / Hollanda - Ukrayna 27 Mayıs Salı / Fransa - Ekvador 28 Mayıs Çarşamba / Sırbistan - Rusya 29 Mayıs Perşembe / Hollanda - Danimarka 31 Mayıs Cumartesi / Fransa - Paraguay 1 Haziran Pazar / Polonya - Danimarka 3 Haziran Salı / Fransa - Kolombiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yuh kadroya bak yaa... Heralde şüphede kaldıklarını test ediyo Terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 umut veriri inşallah oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 umarım terimin asıl kadrosu bu değildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 slovakyada hamsik'i izleyin harika bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hamsik'i bilindik bir takim aldi diye biliyorum ama kim unuttum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 umut hayal kırıklığını arttırır. beraberlik iyi sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Rüştü İ.Kaş - Gökhan Zan - Emre Güngör - H.Balta C.Kazım - M.Topal - Aurelio - Tuncay Mevlüt - Semih kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kazım çok iyi oynuyo yahu. hayırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu hazırlık maçı falan değil deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hazırlık yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 defansımız berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Herkese iyi akşamlar, ilk yarı yorumlarım aşağıdaki gibidir; henüz anlam veremediğim bir şekilde bir sistem maalesef göremedim. oyuncularımızın hava topu hakimiyetleri zaten aşikarken ve "pivot santra" mantığından uzaklaşılmışken neden ısrarla yan toplar denendiğini anlamış değilim. şu topu iyi ve düzgün zeminde ısrarla yerden oynamayışımız bana 1980'de atletico bilboa - beşiktaş arasında oynana maçı hatırlattı. o maçta'da tam tersine ısrarla yerden oynamış ve 4-0 gibi bir skor ile kaybetmiştik. Zemin bu oyunun bir parçası eğer buna göre strateji belirlersen kazanımların farklı olur. Boşuna değildir F1 takımlarının zemin ile ilgili düzenli rapor tutmaları. bir çoğunuz FM yada eski adı ile CM oynadığını bildiğimden anlayacağınız lisan'dan konuşacak olursam "direct pass" ile yerde topu kaldırmadan, topa hakim olmak ile geçen sürede rakip savunmanın yerleşmesine fırsat vermeden skor'a gitmek ancak çözümümüz oalcakır diye düşünüyorum. konudan konuya sapacağım ama, burada yeri gelmişken diklemesine gelen paslarda savunmamızın ortadaki oyuncuyu kaçırması ve ofsayttan ümit bulması da düşünülmeyecek bir hareket. sağ ve sol savunma kanat oyuncularının ortadaki arkadaşları ile biraz daha uyuma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. keza sağ ve sol haf oyuncularımızın yapacakları ortalara daha dikkat etmeleri de en azından tehlike yaratacakalrını unutmalarını dilerim. sırf ortalamış olmak için ortalama devri geçeli neredeyse bir 10 yıl olacak. tuncay'ın şut denemeleri takdir ederim. kaleyi her noktadan rahatsız etmek, kalecinin keyfince açılmasını engellediği gibi sağ ve sol haf'ların ortalarında pozisyon doğuracaktır. Genel görünüm olarak, orta sahamızın hala daha zayıf kaldığını söyleyebilirim. geriye hızlı koşan bu slovakya ciddi anlamda bize alan daraltmakta. Bu nedenle top yanlamasına değil de, diklemesine kaleye yöneltmemiz gerektiğini düşünmekteyim. İkinci yarı daha iyi olması dileklerimle. Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Oyunun kontolü bizde de doğru düzgün ciddi pozisyonumuz yok -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konu ile alakası yok ama, fatih terim saha içindeki yaşananlara düzen getirmeye çalışırken. TFF'undan birileri de tribünlerdeki kaos'a düzen getirmeleri lazım. Kuru gürültü ötesine geçmeyen bu amigoluğa bir çözüm mutlaka yaratılmalı. Son 5 dakikadır kulaklarım rahatsız olduğundan bu senkronizasyonsuzluğun sesini kapatmak zorunda kaldım. Durumu 4 yaşındaki oğluma anlatabilmek bile zor oldu. hala daha sorguluyor neden tv'nin sesini kıstığımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mücadele bitmeden sahaya taraftarlarımız girdi. Hakemde maçı bitirdi. Olmaması gereken olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kolektif taraftar olmayı beceremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yeter artık yeter, daha ne kadar utandıracak bu dallamalar bizi. bi de avrupa'da yasayan insanlardır bunlar. o kadar avrupa'da yasamıs hala medeniyet nedir ogrenememiş gerizekalılar. şu cem yılmaz'ın eğitim şart lafını hiç unutamıyorum ya. hakkaten eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Abi tam olarak ne oldu, ne zaman sahaya girdiler, hakem ne yaptı, bi tam açıklama plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar