Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basbakan'a goz istirahati

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

becool said:
Kendini Atatürkçü sanan gençligin,
ülkesinin başbakanıyla bu kadar dalga geçen halini Atatürk görseydi,neler derdi acaba.

Düşmanına bile saygı duymayı ögreten Atatürk,ve koskoca Turkiye Cumhuriyeti başbakanıyla her fırsatta dalga geçen süper esprili tipler.hmm.

Atatürk onun Başbakan olduğunu görseydi neler derdi acaba..
Sosyal ağlarda paylaş

Vatandaşlıktan çıkmakla alakası yok.

Sir, nasıl ben Türküm diyen biri seceresinde ne yazarsa yazsın Türktür dioruz ya. Bu onun gibi.

Tek fark şu ki:

Resmi olarak başbakanım, öte yandan bunun dışında benim hiçbir şeyim degil. (aslında küfür olmayan ancak hakarete varan 2-3 tanımlamam olucaktıda maşallah beyefendiler banada dava açarlar, susuyorum).

Olurda bir sebeple karşılaşsam, elini sıkmam filan gerekse filan, ne elini sıkar, ne yüzüne bakar, ne muhattap olur, nede tapusuna sahip oldugum bir gıdım topraga adımını attırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Sir, eger Atatürk gibi bir insanın krudugu bir devlette Başbakanlık görevindeysen, halkının belli bir kısmı sevebilir sevmeyebilir buna sözüm yok, öte yandan halkının yeteri kadar büyük bir kısmı sana -örnegin benim gibi- kin besliyorsa, ve buna üzülmüyorsan -kusruma bakma- o başbakan olarak senin ayıbındır.

Yanlız sir merak ettigim bir şey var. Bu tip konularda genelde makara ve ayarımsı mesajları ben atardım, sen uzun uzun yazardın, simdi rolleri mi değiştik ne :D
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
ülkesinin başbakanıyla bu kadar dalga geçen halini Atatürk görseydi,neler derdi acaba.

bir şey deseydi onunla da dalga geçerdim.

neydir bu sizdeki her bir şeyi, kutsal, dokunulmaz, ulu addetme huyu bir anlasam.

rahat olun biraz. başbakanınızın boyu kısalmıyor karikatürü çizildiğinde, dalga geçildiğinde veya nebleyim sevilmediğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

incir çekirdeğini doldurmıcak bi konu bu da ondan =)

öte yandan bu ülkede her başbakan bi kesim tarafından sevildi diğer kesim tarafından da sevilmedi, yeni bi durum yok yani ortada. bi başka açıdan bakarsan hiçbi başbakan da tayyip'in halktan aldığı desteği almadı bugüne kadar. yani tayyibe sözünü ettiğin kadar büyük bi kin besleniyosa bunun siyasette bi yansıması oluşmamış henüz, çünkü adamlar tek parti iktidarlar kaç senedir.

evet kömür veriyolar slickers, hatta akıl fikir bile veriyolar istersem. sen de ister misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Aga adamı akapeli yerine koyuyorsunuz da, dediği hiç bir laf yanlış değil farkındaysanız (ayrıca akpli falan değil adam yahu).
Ayrıca ben kendimi bildim bileli HER başbakanla dalga geçildi, karikatürleri çizildi, bi bu bikbik etti dava mava açtı (ve kaybetti ahah), ama her başbakan için yapılan şeyler oldu bunlar.
Kaldı ki benim destekleyeceğim biri başbakan olsa daha da çok dalga geçerim. Sadece küfür etmem o kadar, hani desteğimden o da sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Başbakanın gözü rahatsızlanmış konuyu gene darmadağın etmişiniz. Kilitlesem sizlere ayıp herşeyi kilitliyorsunuz diceksiniz, kilitlemesem illa eninde sonunda birileri banlanacak ceza alacak.
Ya düzgün konuya bağlı tartışın ya da bizim vereceğimiz kararları şimdiden kabullenin.
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:

Düşmanına bile saygı duymayı ögreten Atatürk,ve koskoca Turkiye Cumhuriyeti başbakanıyla her fırsatta dalga geçen süper esprili tipler.hmm.

Bu paragrafi olusturan beyin en son bilim adamlariyla pacman oynuyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
becool said:

Bu paragrafi olusturan beyin en son bilim adamlariyla pacman oynuyordu.

üüüff baboli ne espri yaptın ya eridim kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...