Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yogun İstek Üzerine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
veştitsa said:
hayır ben gayet ciddiyim
inancım üzerine yemin ederim ki erkek arkadaşım bu forumda takılıyor, ben de ondan alıştım buraya zaten, yoksa ben takılmam zaten böyle yerlere pek (:
hadi selametle

fake
Mesaj tarihi:
Zheld said:
veştitsa said:
hayır ben gayet ciddiyim
inancım üzerine yemin ederim ki erkek arkadaşım bu forumda takılıyor, ben de ondan alıştım buraya zaten, yoksa ben takılmam zaten böyle yerlere pek (:
hadi selametle

fake

tribele bağladı yanlız bu kız beni
lem yokse benim hatun olmasın
şşş aloo erkeklerle msjlaşma lan!
Mesaj tarihi:
abi gitmeyin kızın üstüne. zaten kaçırıyosunuz kızları. sonra da pati niye seviyesizleşti diyoruz.. fake fln diil işte belli fake olsa niye kassın ki bu kadar. elbet alışınca bize rahat davrancaktır.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar günlerdir kimseyi kırmıyım diye, geyiği döne sonra sakinleşirler diye konuşmuyorum, ama tamam lütfen uzatmayın şu olayı daha fazla kızı foruma getirdiğime pişman etmeyin beni.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
veştitsa said:
hayır ben gayet ciddiyim
hadi selametle

erkek arkadaşın ne pısırıkmış ya adam bile değilmiş o kim lehn alırım ben onu ayağımın altına.

sus bakim sen!!
agır ol da molla desinlerr!!!
Mesaj tarihi:
Cuce said:
arkadaşlar günlerdir kimseyi kırmıyım diye, geyiği döne sonra sakinleşirler diye konuşmuyorum, ama tamam lütfen uzatmayın şu olayı daha fazla kızı foruma getirdiğime pişman etmeyin beni.

yürü be kim tutar seni :D
  • Yeni Oluştur...