Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mum_Chamber said: Prawler said: Hakikaten kisisel tartismalarinizi gidin ozelden yapin. Hayir ben daha uzaga iserim, hadi biz de yaristiralim. Ben senden daha fazla magic mushroom yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 xunn said: Haddini bildir ona alperozg. Ona patronun kim olduğunu göster. BENİ HOR GÖR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 alper cok luzumsuz ve itici konusuyorsun. bence boyle yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 böyle kışkırtıcı şekilde araya dalanlara az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 gives you wings ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 alperozg said: böyle kışkırtıcı şekilde araya dalanlara az bile Kışkırtıyorsam namerdim, bence sen çok haksızsın burada, susmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Efsane bi tartışma olmuş yanlız lol Hani ortada bi sorun olur yada ne biliyim ciddi karşıt iki görüş olur tamamda burda direk daha konuşmasını bilmeyen bi adam çıkmış konuşmuş saçma sapan saygısızca...Diğerinde hata ki kalkıp cevap vermiş ve büyümüş tartışma..Ama okuması bile eğlenceli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 buralar eğlenceliymiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şimdi anladığım şu alber 9 ay araya kızmış. nesde normaldir demiş. nes bu 9 ay aradan memnun değildir herhalde. aslında ortak noktalarıdır kesin bu memnuniyetsizlik ama gelemediler oraya. benim yorumum. 9 ay sonra kim öle kim kala. izlemiyorum zaten biriktirip biriktirip izlerim keyifleri bilir. who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 manyakmısınız lan ahahaha. ara için kavga etmiş adamlar BEĞENMİYOSANIZ SİZ ÇEKİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o değilde üzüldüm Juliet'in sahnesinde gözlerim doldu resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok feci spoiler bomba patlamamış sadece enerji açığa çıkmış. 300 metreden düşüp patlamayan bomba DAŞLA patlar mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 spoylır lan jacob öldü siz hala juliet diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 FromTheHell said: spoylır lan jacob öldü siz hala juliet diyonuz Bence Jacob Aynı bu yanındaki meymenetsiz abi gibi, başka vucitlara girebiliyor, yani ölsede başkasına geçizleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu tip kapışmalardan uzak duralım lütfen,alperozg'e 1 ay yörünge tatili verdik bölümce,uslubu hakkında düşünebilir biraz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bence Jacob Insanin kendine yakisani giymesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 FromTheHell said: spoylır lan jacob öldü siz hala juliet diyonuz Juliet hepsinden önemli!!!!!! O bizim herşeyimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Jacob Jacoblar ölmeeez Yusufuuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 baya güzel bitti dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Buyse said: çok feci spoiler bomba patlamamış sadece enerji açığa çıkmış. 300 metreden düşüp patlamayan bomba DAŞLA patlar mı lan. 300 metreden düşüp ölmeyen Jülyet, o bombayı taşla patlatır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 jacob un olayı biraz karışık. adam bi kere herşeyi kurgulamıştı, oldukça da sakindi, hatta benjamin tarafından saldırıya uğrarken dahi gayet sakindi. jacob yine bir yerden karşımıza çıkacacak ondan eminim. bu arada katılıyorum 300 m den düşen juliet taşla da patlatır o zavazingoyu, zaten kendi de taş gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://i40.tinypic.com/33beq6g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha öyle bi sahne yoktu be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 var var 5.ci dakkasi 5.15 in :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar