alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 resim süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bu da süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 abiii juliet NE KADAR BALDIR. poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben charlotte'u beğenmem normalde ama burda şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sun'a 1 juliet'e 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 julıet en guzel direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Juliet off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 juliet de çok güzel. Kate de çok güzel. ama favorim Charlotte ve çilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 juliet X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 juliet in duruşunda,bakışında da bi etkileyicilik var, güzelliği bi yana zaten, diziyide izlerkende aynı kareye girdiklerinde kate, julietin yanında çocuk gibi kalıyor, kate te güzel hakkını yememk lazım ama işte aynı kareye girmeseler iyi olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fotoğrafta neden jin yok be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Kate'e böyle iş kadını gibi diz boyu etek falan yakışmıyo ya Bi de Sun'ın tipi özellikle mi seçmişler napmışlar, yüzünde hep şapşal bi ifade var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Rewendor said: Bi de Sun'ın tipi özellikle mi seçmişler napmışlar, yüzünde hep şapşal bi ifade var. :D :D hakkaten öyle kadın dergilere artislik pozlar vermiş yine aynı şapşal ifade :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hurley rocker pozu vermiş. :D Bu arada Hurley Day of the Tentacle'daki Hoagie'ye benziyo ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 juliet / charlotte evlenilecek kadın diğerlerini ancak kuma diye alırım ------------------- 5x14 "VARIABLE" yeni bölüm kurtlar vadisi gibin olmuş, heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 gelecek uc bolum zaten super. once daniel, sonra richard, sezon finali de (16/17) Jacob uzerine olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ohaa, faradayı biliyordum da richard ve jacob odaklı bölümler ? merak içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 abi artık jacob yalan oldu,kimse merak etmiyor,kimsenin umrunda değil, ama richard diyince,off lost benim için richard'dan ibaret oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Zegna said: julıet en guzel direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 DarKRideR said: abi artık jacob yalan oldu,kimse merak etmiyor,kimsenin umrunda değil. yoo ben ediyorum. özel çektirdim o bölümü, sipariş üstüne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 lostcuların % 95 ı kadından anlamıyor Sun varken ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 richardla ilgili olcak bölümü deli merak ediyorum.. ayrıca juliet bu sezona özel daha bi güzel sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 richardı oynayan adamın doğal sürmeleri var olm ya hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 doğuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Flassh said: lostcuların % 95 ı kadından anlamıyor Sun varken ayıp lan sun fizik olarak tamam ama o balık surattan bi cacık olmaz. juliet bariz bu sezon yönetiyo yani.ama naomi de güzel :) ayrıca hakkaten bu yakupu cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar