Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 5 bölüm kaldı ama eşşek gibi cevap verdiler önemli sorulara. final feci gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 finalde dharmayı oydukları raid vardır %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ya, 1 ve 2. sezona nazaran çok daha yavaş ve monoton mu gidiyor yoksa bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 valla 1. sezona falan bakınca olaylar o kadar deiştiki.yavaşta gitse tempolu gelio bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mum_Chamber said: ... ozellikle de time loop iceren teoriler. hepsi sacma yahu.. aynen bunu dedi miles =) senaristlerin bir tepkisiydi bence oradaki konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 konuyu bağlamaya başladılar, ama arada yine kafa karıştırıcı bir takım soru işaretleri bırakmayı ihmal etmeyerekten. tabi çok başka birşey gösterip herşeyi sil baştan da yaptırır bunlar, beklenir yani. fazla tempolu gitmemesi normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 güzel bölümdü beh, puzzle yavas yavas tamamlaniyo. bütün olay richardda bitiyor bence, karizmatik adam vesselam. kate de adaya dönünce baya bi le$ oluyo, onu anladik asdf. yalniz juliet-jack sahnesinde bi öpüsme bekledim.öyle bi bakti ki juliet.bi de miles'in diziye ilk girdigi zamanlarda vardi zaten böyle bi müneccimlik adamda, onunda sirri aciga cikar yakinda. off sir perdesi gibi dizi oldu yani. lostu izledikten sonra baya bi geriliyorum ben onu anladim. yeter artik aciklayin herseyi verem olduk! ictigim sigaranin haddi hesabi yok, resmen yedim sigaralari lost izlerken fsdh locke da böyle avrupa birligine girmek isteyen bir rte gibi adeta. adam öyle bi havalara giriyo ki, sinsi sinsi gülüslerinden ben yoruldum. yap artik ne yapcaksan locke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 juliet nasıl böyle güzelleşti yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 O hep böyle güzeldi juliet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Juliet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ana lucia en iyisiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ona da (tu) evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 richard alpert abi ben hala richard alpert a takılıyorum. adam ajda pekkan gibi hiç yaşlanmıyo.bununla ilgili hala bi teori yok demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Yalnız kimse farkettimi bilmiyorum, küçük beni sayid kalbinden vurdu fakat üstündeki kan izi ve yapılan pansuman benzeri harekette kurşunun sağ akciğerin oraya girdiği gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yuh be ana lucia mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 michelle rodriguez e terbiyesizlik yapma!! onun gidisi azdır smiling :) edit: eagle_dnzindir mesaj bilgisayarlar karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 iyi ki az shsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Abi Ana Lucia ve benzeri tipleri hiç beğenmiyorum ben ya. Eva Mendes, Eva Longoria, Michelle Rodriguez falan (td) Bu arada hoş bölümdü evet. Hayvan gibi yemekten kalp krizi geçirmekle meşgulken bikaç şey kaçırmış olabilirim, tekrar izleyecem ama güzeldi yine de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Evalar yalan da Michelle bir başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ne oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ana lucia'ya taparım bile lan. OHŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ana lucia 1 ay gider juliet 1 sene gider kate forever adadayken de gider havadayken de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 michelle niye öyle koltuk altını parmaklıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 burtonesk said: iyi ki az shsd Of oooof. Bu da böyle bir post işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar