BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bende baktım şimdi, bence de hata değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bi kac sn oncesine bakarsaniz zaten adam kapiya bakip gec tarzi bi hareket yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya söylendi mi bilmiyorum ama 2. ya da 3. sezonda bi toplu mezar buluyolardı hatırlayan var mı o bölümü?mezardaki cesetlerin birisinin yakasında la fleur yazıyordu.Sawyer ölüyor mu o zaman kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sawyer diildir o. birinin üstüne giydirmiştir kesin sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Purge 1992'de olmuştu, yani 1977'den 15 sene sonra. Ölse bile 45 yaşında fln olucak Sawyer ki pek zannetmiyorum Purge sırasında ölüceğini. Çünkü Purge'den kurtulan varmı daha bilmiyoruz (Kelvin ve Radzinsky mesela). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 St_Dreamer said: ya söylendi mi bilmiyorum ama 2. ya da 3. sezonda bi toplu mezar buluyolardı hatırlayan var mı o bölümü?mezardaki cesetlerin birisinin yakasında la fleur yazıyordu.Sawyer ölüyor mu o zaman kesin? oha hiç dikkat etmemiştim o isimlere ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bence de Charlotte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Tamam da o zaman spoiler Sun neden o zamana dönemedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hemen hemen 1 sene aradan sonra 4.sezonu izlemeye başladım bişi anlamıyom lan garip garip şeyler oluyo alla allaaa sen aklımı koru yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Sun'in arkasinda gorunen kiz bence hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hata olsa kablocu kız olurdu orda dizinin oyuncusunun ne işi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 smash said: Tamam da o zaman spoiler Sun neden o zamana dönemedi? aynı soruyu ben de sordum yukarda biri cevapladı sun hamile die bebeği zamanda taşıyamayacağı için tahminen dönemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 nasıl farkediyorlar abi böyle şeyleri oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sun bi dahami hamile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 eee koreli tavşan gibi oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Sun kimden hamile kalacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Lopeth said: St_Dreamer said: ya söylendi mi bilmiyorum ama 2. ya da 3. sezonda bi toplu mezar buluyolardı hatırlayan var mı o bölümü?mezardaki cesetlerin birisinin yakasında la fleur yazıyordu.Sawyer ölüyor mu o zaman kesin? oha hiç dikkat etmemiştim o isimlere ben. aboov iyiymiş, unuttuk gitti tabi 2. sezon diyince akla hatch geliyo başkada bişey gelmiyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Aa sağol Mortis, okumuştum ben Sun hamile olduğu için falan, ama Sun'ın hamile olduğunu düşünmediğim için idrak edememiştim :) Sun bi daha hamile olabilir evet bence, o kel kafalı adamı bulmuştur belki. Ama locke kendini gördüğüne göre Benjamin'in dönememesi mantıklı değil, o bilerek dönmedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Spo iyi de sun oceanic uçağındayken hamile değildi ki ? Ada da hamile kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hata degil arkadaslar o kiz hata degil, kapi acilinca kara dumanin iceri girdigi cok bariz. ve tam kizin gorundugu tarafa yoneliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 DarKRideR said: iyi de sun oceanic uçağındayken hamile değildi ki ? Ada da hamile kaldı ada doğurdu hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 St_Dreamer said: ya söylendi mi bilmiyorum ama 2. ya da 3. sezonda bi toplu mezar buluyolardı hatırlayan var mı o bölümü?mezardaki cesetlerin birisinin yakasında la fleur yazıyordu.Sawyer ölüyor mu o zaman kesin? sezon 3 episode 20. sawyer gg o vakit. kızlar artık lost izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Desmond var hala niye izlemeyelim. spoiler Lefleur yazıyosa ölür bence, yani zaten ölmeleri lazım, genç Benjamin orada olduğuna göre, yarın öbür gün gidiciler.Ki ölmezlerse zaten 2004te mi ne ilk adaya düştükleri zaman işte, aynı zamanda bulunmaları gerekir ki bu da saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 BaaL said: sezon 3 episode 20. sawyer gg o vakit. kızlar artık lost izlemesin. toplu mezar kısmını izledim göremedim?tam dksı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yok bölüm yanlis oldu, ben de baktım göremedim . orda ben lostu vuruyor falan ama gözükmüyor la felur. 2. sezonda gözüküyordu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar