Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
abiii ahaha dikkat etmemisim bildigin oyuncak bebek cidden, ama daha onceki sahnede kadinin elinde canli bebek varken sonra niye oyle bisey yapsinlar ki? allah allah lan

bu arada, baska bi cekim hatasi daha vardi sanki:

Christian'in Ben ve Sun'a gosterdigi fotoda Hurley kameraya bakarken, gecmiste tam fotograf cekilirken Kate'e donup bisey soruyor. Geri aldim baktim herifler buna kasmislar mi cidden kafasi mi donuk diye, degil.

Sanki orda fotograf çekildikten sonra kate'e donup bişeyler soyluyordu.Orda fotocu namaste deyin dediğinde çekmiyormu fotoyu?
Sosyal ağlarda paylaş

foto

fotoğraf çekildikten sonra na-mas what? diyor da

ben

ya tamam sadece o 4lüyü çağırması enteresan ama neden saiti çağırmıyor o zaman? bir de o daha önce yaşanmamış sayılmıyor mu sonuçta bize geçmişi göstermiyorlar geçmişe gittiler o yüzden sait şimdi benin hafızasına girmiş olmalı daha önceden hatırlamamalı

Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

benim kafa almıyor artık. iyice karıştı işler. acaba hakkaten adaya girememiş olanlar orda hiç bulunmayanlarmı. yoksa orda doğanlarmı giremiyor. abi niye giremediler alla alaaaaaa

çok açık işte zaman çakışması olmasın diye
geleceğe dönüşteki gibi : )
aynı karakterler karşılıklı gelse çakışma olur fizik kuralı falan diyip duruyordu ya o fizikçi : )
Sosyal ağlarda paylaş

lost sinema ve dizi tarihinin en fiyasko finalini yaşatıcak.
herkes dizinin "kanka adalı madalı garip bi dizi yapalım" la başlayıp böyle time travel falan senaristlerin doğaçlama saçmaladığını öğrenicek. aha da buraya yazıyorum seneye okuruz burdan.
Sosyal ağlarda paylaş

sun niey dışarda kaldı?

Bende Sun ajira uçağında ilk kazadaki hiç bir karakteri simgelemediği için time travel yaşamadı. Bakarsak Ajiradaki karakterllerimize Sayid elleri kelepçeli bir halde Kate'in pozisyonundaydı, Jack gene yanında tabutla birlikte kendi halinde, Hurley elinde Charlie'nin gitarıyla uçağa bindi. Ama Sun sadece Jin'in yaşadığını umut ederek o uçağa bindi ama ada onu kabul etmedi çünkü hiçbir karakteri simgelemedi(Kate'in adaya neden geri döndüğü yada aaron'a ne olduğu hakkında en küçük bir fikrim yok).

Burdan locke'un sadece Jack'i adaya döndürmesi için önemli biri olduğunu öğrendik (yani bence Locke'a söylenen okadar You're a very special person lafları sadece gaz:)). Locke'un önemli bir karakter olmasının tek amacı Jack'in "man of science" den "man of faith" e döndürmesi benim düşüncem. Locke anlıyacağınız sadece bir katalizör:)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...