Sawer Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Penthesilea said: abiii ahaha dikkat etmemisim bildigin oyuncak bebek cidden, ama daha onceki sahnede kadinin elinde canli bebek varken sonra niye oyle bisey yapsinlar ki? allah allah lan bu arada, baska bi cekim hatasi daha vardi sanki: Christian'in Ben ve Sun'a gosterdigi fotoda Hurley kameraya bakarken, gecmiste tam fotograf cekilirken Kate'e donup bisey soruyor. Geri aldim baktim herifler buna kasmislar mi cidden kafasi mi donuk diye, degil. Sanki orda fotograf çekildikten sonra kate'e donup bişeyler soyluyordu.Orda fotocu namaste deyin dediğinde çekmiyormu fotoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 foto fotoğraf çekildikten sonra na-mas what? diyor da ben ya tamam sadece o 4lüyü çağırması enteresan ama neden saiti çağırmıyor o zaman? bir de o daha önce yaşanmamış sayılmıyor mu sonuçta bize geçmişi göstermiyorlar geçmişe gittiler o yüzden sait şimdi benin hafızasına girmiş olmalı daha önceden hatırlamamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yok, onu yanlis anlamissin eagle. faraday'in anlattigina gore zaten onlar gecmise gittiler ve ne yapacaklarsa yaptilar. yani faraday gidip charlotte'a "adaya geri donme" dedi. onu da yapacak, bundan kacis yok. ayni sekilde simdiki tayfa da zaten 77'ye gelip benle tanismisti. buna tek istisna desmond. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 spoiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 benim kafa almıyor artık. iyice karıştı işler. acaba hakkaten adaya girememiş olanlar orda hiç bulunmayanlarmı. yoksa orda doğanlarmı giremiyor. abi niye giremediler alla alaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 faraday nerde bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 madende galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 moriQ said: benim kafa almıyor artık. iyice karıştı işler. acaba hakkaten adaya girememiş olanlar orda hiç bulunmayanlarmı. yoksa orda doğanlarmı giremiyor. abi niye giremediler alla alaaaaaa çok açık işte zaman çakışması olmasın diye geleceğe dönüşteki gibi : ) aynı karakterler karşılıklı gelse çakışma olur fizik kuralı falan diyip duruyordu ya o fizikçi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 MrLevie said: faraday nerde bu arada? dağa kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 iice gıcık bi hal aldı ya beklicem 2-3 sene sonra dizi bitince izlicem valla öf öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 lost sinema ve dizi tarihinin en fiyasko finalini yaşatıcak. herkes dizinin "kanka adalı madalı garip bi dizi yapalım" la başlayıp böyle time travel falan senaristlerin doğaçlama saçmaladığını öğrenicek. aha da buraya yazıyorum seneye okuruz burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bunu bilmeyen yok ki zaten BaaL. 2 sezonluk dizinin 6 sezona çıkmasını başka nasıl açıklarsın ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sun'ın küçükken adada olduğunu nerden çıkardınız öyle bi küçük kız mı gördünüz? Bi de Desmond nası istisna, sadece constantı var diye mi anlayamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 asd 1. bölümde chengin cocugu sun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 cheng? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dr.marvin cheng videolarda gözüken çekik abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Abi fotograftan cikirt sesi gelirken kafasi donuk ya hurley'in, acin bakin. edit: actim baktim abi dedigim gibi COK DIKKATLIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Penthesilea said: Abi fotograftan cikirt sesi gelirken kafasi donuk ya hurley'in, acin bakin. edit: actim baktim abi dedigim gibi COK DIKKATLIYIM aynı şeye dikkat ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Lopeth said: asd 1. bölümde chengin cocugu sun bence hayır chengin çocuğu şu çekik gözlü ölülerle fanfinifinfon yapan eleman. miles galiba adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 spoiler alooov :| simdi hurley abimiz dharma katliamini ben in yaptigini biliyor acaba soler mi birine? buarada o bebegin ethan degilde desmond olmasini bekliyordum uzuldum kirildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ama spoiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 geliyoo! bu arada Miles Chang'in oğlu olabilir mi cidden? Zaten eğer şimdiye kadar gördüümüz bi karakterse ya Sun'dır ya Miles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 delimanyakarizacapkin demiş hurley söyler mi acaba diye? söyledi zaten sawyer'a. gerçi şuda var. ethan yaşadığına göre ilerki zamanda dharmadaki herkes ölmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Greeny said: Lopeth said: asd 1. bölümde chengin cocugu sun bence hayır chengin çocuğu şu çekik gözlü ölülerle fanfinifinfon yapan eleman. miles galiba adı o zaman sun niye dışarda kaldı ben ile beraber ? O tarihta o adada olanlar etkilenmedi time traveldan belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sun niey dışarda kaldı? Bende Sun ajira uçağında ilk kazadaki hiç bir karakteri simgelemediği için time travel yaşamadı. Bakarsak Ajiradaki karakterllerimize Sayid elleri kelepçeli bir halde Kate'in pozisyonundaydı, Jack gene yanında tabutla birlikte kendi halinde, Hurley elinde Charlie'nin gitarıyla uçağa bindi. Ama Sun sadece Jin'in yaşadığını umut ederek o uçağa bindi ama ada onu kabul etmedi çünkü hiçbir karakteri simgelemedi(Kate'in adaya neden geri döndüğü yada aaron'a ne olduğu hakkında en küçük bir fikrim yok). Burdan locke'un sadece Jack'i adaya döndürmesi için önemli biri olduğunu öğrendik (yani bence Locke'a söylenen okadar You're a very special person lafları sadece gaz:)). Locke'un önemli bir karakter olmasının tek amacı Jack'in "man of science" den "man of faith" e döndürmesi benim düşüncem. Locke anlıyacağınız sadece bir katalizör:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar