Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 charles ile sawyer daha önce karşılaşmamışlar mıydı? ya da diğerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Sun i o kadar begenmiyorum ben. Daha guzelleri vardir Seoul'de. Ayrica Ayrica Sun oceanic de dusenler arasinda degilmiydi? Neden isinlanmadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 progamer said: Çok iyi bölümdü. Birde Michelle Dessler'ıda katmışlar Lost kadrosuna iyi olmuş :D Ben de bu kadini nerden taniyorum diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Laorx 9. bölüm teorisi yok mu yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Penthesilea said: COK iyi bir bolumdu arcane said: MÜKEMMEL bir bölümdü. En iyi bölümlerinden. Açılış ayrı bir bomba, bitiş ayrı bir bomba, arada yaşanılanlar ayrı bir güzel. (tu)(tu) (tu) Bence bu sezondaki en güzel bölümdü. Nefesimi tutup izledim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dizi format yemiş gibi oldu. ee hepsi adaya geldi şimdi nolcak? daha diğer cevapları alamadan tonla yeni soruişareti çıkardı bu bölüm öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 söz anubisten ankhtan falan açılmışken, hugo bu sezonun 7.bölümünde sfenks resmi yapıyordu ne alakaysa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 St_Dreamer said: yaa doğan bebeğin locke olma olasılığı var mı?hiç hatırlamıyorum eski bölümleri biliyo muyuz locke un nerde falan doğduğunu? bebek olmaz ya 1974 yılındalar 2008 olsa 34 yasında degil locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Horace Bu isim çok tanıdık geliyor bana daha önceki bölümlerden falan. Acaba şu dhrama üyelerinin ölü olduğu bir çıkırda mi vardi horace ismi? Yoksa şu Jacob'ın tulumunda mı yazılıydı bir el ati verin paticik halkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bebek o bebek lock olamayacağına göre charles widmore'da olamaz o zaman. acaba o olabilir mi diye düşündüm ama charles 35-36 yaşından çok daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bebek charlesda olamaz çünkü sawyer richarda hidrojen bombasını ve locke'un ziyaretini hatırlatıyordu demekki charles orta yaşlarda o sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 veyr10 said: Horace Bu isim çok tanıdık geliyor bana daha önceki bölümlerden falan. Acaba şu dhrama üyelerinin ölü olduğu bir çıkırda mi vardi horace ismi? Yoksa şu Jacob'ın tulumunda mı yazılıydı bir el ati verin paticik halkı. 60. sayfada Prawler arkadaşımızın koyduğu bi video var, onu izlersen sorunun cevabını alırsın diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 theCio said: St_Dreamer said: yaa doğan bebeğin locke olma olasılığı var mı?hiç hatırlamıyorum eski bölümleri biliyo muyuz locke un nerde falan doğduğunu? bebek olmaz ya 1974 yılındalar 2008 olsa 34 yasında degil locke pizzadaki zeytin Locke olmaz ama Benjamin Linus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 locke değil ben de değil ikisinin de doğumunu gördük. heykel heykel yok olunca hamile kadınlar ölmeye mi başlamış yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yahu böyle tek bölüm olmuo.haftayı kim beklicek :) charlotte hakkaten kucuklugu yani bu kadar benziyemez :) güzel bölümdü.sawyer bakalım napıcak merak ediyorum.kate geldikten sora juliet devam edicekmi.e jack geldiği için juliet napıcak fln :) o ufak bebek linus değil.locke ta değil.onların dogumlarını gördük.çok alakasız biri çıkıcak muhtemelen ha bide heykelin nasıl sadece ayak kısmı kaldı acaba.onu çok merak ediyorum.nolduda gitti koca heykel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 @ red üzülerek söylüyorum ki haftaya bölüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 selam torrentten anlayan biri lazım. film indirdim ekranın sol tarafı yeşil :( axxo nun ripiydi. sorun benden mi filmden mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 valla kaç yüz tane axxo indirdim hiç o tarz problem yaşamadım bsplayer kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 v for vendetta film indirmiş miydin acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 valla ben de hiç öyle bi problem yaşamadım.. senden kaynaklanan birşey olabilir.. yeniden indir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 off iki hafta önce başladım izlemeye, iki haftadır sürekli lost izliyorum şimdi haftaya bölüm yok beklemek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 heykel tam resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Rewendor said: theCio said: St_Dreamer said: yaa doğan bebeğin locke olma olasılığı var mı?hiç hatırlamıyorum eski bölümleri biliyo muyuz locke un nerde falan doğduğunu? bebek olmaz ya 1974 yılındalar 2008 olsa 34 yasında degil locke pizzadaki zeytin Locke olmaz ama Benjamin Linus olabilir ikiside değil... öğrendik bunların ikisinin nası hayata geldiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bebek tahmini locke 56 doğumlu sawyer richard a 1974teyken 20yıl önce john locke sana liderinizim dedi falan filan demişti ya orada john locke pusula mı ne vermişti buna 2 sene sonra doğacağım beni bul falan diye. bebek sawyer çıkabilir sonuçta adada daha önce bulunmuşlukları çıkacak gibi görünüyor ve horace ın saçlar aynı sawyer :) ki sawyer ben daha olmamıştım gibi bi laf etti doğumdan 3 sene önce niye böyle bir diyalog koysunlar ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sdf sawyer çok alakasız olur bence sanmıyorum.. , richard olsun bebek :D adamın hangı zamanda naptıgı belı degıl, hem dogsun hem o an baska zamanda ısınlanıp orda bulunsun falanda fılan :D Şaka bi yana şu richard ve tayfasını ayrı mrk edıyorum, rıchard nedır ne degıldır yahu, tanrı gıbı adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar