Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

veyr10 said:

Horace

Bu isim çok tanıdık geliyor bana daha önceki bölümlerden falan. Acaba şu dhrama üyelerinin ölü olduğu bir çıkırda mi vardi horace ismi? Yoksa şu Jacob'ın tulumunda mı yazılıydı bir el ati verin paticik halkı.

60. sayfada Prawler arkadaşımızın koyduğu bi video var, onu izlersen sorunun cevabını alırsın diye düşünüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:
St_Dreamer said:

yaa doğan bebeğin locke olma olasılığı var mı?hiç hatırlamıyorum eski bölümleri biliyo muyuz locke un nerde falan doğduğunu?

bebek

olmaz ya 1974 yılındalar 2008 olsa 34 yasında degil locke

pizzadaki zeytin

Locke olmaz ama Benjamin Linus olabilir

Sosyal ağlarda paylaş

yahu böyle tek bölüm olmuo.haftayı kim beklicek :)

charlotte hakkaten kucuklugu yani bu kadar benziyemez :)
güzel bölümdü.sawyer bakalım napıcak merak ediyorum.kate geldikten sora juliet devam edicekmi.e jack geldiği için juliet napıcak fln :)

o ufak bebek linus değil.locke ta değil.onların dogumlarını gördük.çok alakasız biri çıkıcak muhtemelen

ha bide heykelin nasıl sadece ayak kısmı kaldı acaba.onu çok merak ediyorum.nolduda gitti koca heykel :)

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
theCio said:
St_Dreamer said:

yaa doğan bebeğin locke olma olasılığı var mı?hiç hatırlamıyorum eski bölümleri biliyo muyuz locke un nerde falan doğduğunu?

bebek

olmaz ya 1974 yılındalar 2008 olsa 34 yasında degil locke

pizzadaki zeytin

Locke olmaz ama Benjamin Linus olabilir

ikiside değil...
öğrendik bunların ikisinin nası hayata geldiğini
Sosyal ağlarda paylaş

bebek tahmini

locke 56 doğumlu sawyer richard a 1974teyken 20yıl önce john locke sana liderinizim dedi falan filan demişti ya orada john locke pusula mı ne vermişti buna 2 sene sonra doğacağım beni bul falan diye.

bebek sawyer çıkabilir sonuçta adada daha önce bulunmuşlukları çıkacak gibi görünüyor ve horace ın saçlar aynı sawyer :) ki sawyer ben daha olmamıştım gibi bi laf etti doğumdan 3 sene önce niye böyle bir diyalog koysunlar ki :)

Sosyal ağlarda paylaş

sdf

sawyer çok alakasız olur bence sanmıyorum.. , richard olsun bebek :D adamın hangı zamanda naptıgı belı degıl, hem dogsun hem o an baska zamanda ısınlanıp orda bulunsun falanda fılan :D
Şaka bi yana şu richard ve tayfasını ayrı mrk edıyorum, rıchard nedır ne degıldır yahu, tanrı gıbı adam..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...