Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 benim baydır dizideki adamım richard herif çıkıp ben tanrıyım derse şaşırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Harika bölümdü resmen. Hep böyle olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 nesi harika idi ben pek sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Nasil "nesi harika" Dizinin seyrini degistirdi bolum, baya onemli dialoglar ve olaylar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ya arkadaşlar bir de yukarıda söylediklerim dışında birşey daha dikkatimi çekti dün şöyle tekrar bir bakarken.. locke a widmore savaş yaklaştı tarzı bişey dedi. bi düşünceniz var mı bu konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben'in john'u öldürmüş olabileceği hiç aklıma gelmemişti valla. uzun zaman sonra şoke etmeyi başardı dizi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Dünyada en fazla türkler ilgi gösteriyormuş diziye. eğer ada akdeniz civarına doğru ışınlanırsa turk bi oyuncu transfer ediceklermiş bu diziye.Bilet parasından yırtmak için mantıklı aslında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bence locke'u bizim oceanic tayfasından hiçkimse göremicek ve konuşamıcak. Çünkü tanıyolar ve locke kesinlikle öldü. Locke Christian'ın yerini aldı şu anda ada'da, yani yeni jacob oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Yalniz o degilde su 3-5 sayfa once yazilan uzuuuuuunca bi teori vardi ya hani, ordaki bicok seyle örtusuyo hikaye, teori baya yakin aslinda ordakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ehu he's the man who killed me sırf şu cümleyi adama söyletmek için bütün bu 5 sezonluk senaryoyu yazmış olabilirler ya, efsanevi bi cümleydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 widmore widmore iyi biri gibi çıkacak sanırım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 obsesifik said: ya arkadaşlar bir de yukarıda söylediklerim dışında birşey daha dikkatimi çekti dün şöyle tekrar bir bakarken.. locke a widmore savaş yaklaştı tarzı bişey dedi. bi düşünceniz var mı bu konu hakkında ? The Stand romanında da buna benzer bir olay var ama uzun hikaye Tek fark olarak iyi-kötü savaşından ziyade kötü-kötü arası savaş arasında kalanların mücadelesinin geleceğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 locke walt'un söylediğine göre adadakiler locke'a saldıracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 türk oyuncuda kolpa çıktı. 15 yaşında bi velet yumurtlamış herkezde yutmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 widmore'u tutuyorum ben şahsen daha babacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 BEN Ben en sevilen karakterdi acik ara, kahraman falandi yani adam, simdi birden kotu adam oluverdi. cik cik. Ben kahraman olmali!!! Yasasin Benjamin Linus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 linus dengesizlik nedir ve örnek verin deseler bu herifi örnek gösterirdim.yahu adam ne düşünüo ne yapıcak iyi mi kötü mü anlayamıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 demin dustu jeton adanin sirri dogumda oldukten sonra Ben'e okumayi ogreten annesinde :P hayir adam smartasslik yaparken bile yalan soyluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ben kötü değil. İnanmayın kimseye. Sonunda wildmore'un ne olduğu belli olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 arap saçına döndü dizi. ömrümü yedin lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Laorx said: Ben kötü değil. İnanmayın kimseye. Sonunda wildmore'un ne olduğu belli olcak. nyalan söyluyorsunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 8. bölüm teorim Locke ada'dan ayrılırken çark'ı düzelttiği için Sawyer ve diğer time travel mağdurları kurtuldular ama 1970'lerde kaldılar ve üstünden 3 yıl geçti. Şimdi jack'in ekibide hepimizin gördüğü gibi uçak düşerken time travel yaşadılar ve 1970'lere gittiler.(jin!) Ama diğer yandan Locke ve hint uçağının yolcuları 2007 yada 2008 yılındalar. Normal uçağın havalandığı yıl işte bi time travel olayı yaşanmadı ve uçak çatır çutur düştü.( Parçalanmadan o ormana nası inmiş oda garip Jin olayına gelirsek, Jack'in takım(kate, hurley fln) 1970'lerde çünkü Jin'i gördüğünde üstünde paketinden yeni çıkmış dharma üniforması ve fabrikadan yeni çıkmış Shambala çalan mavi van'ı gördük. (Bu bölümde %90 sawyer'ı ve diğerlerini dharma üniformasında traşlı cillop gibi görücez. Ve locke'un ada'dan ayrılmasının üstünden 3 yıl geçmiş olucak, dediğim gibi çark düzeldi) Bir başka kanıt şudur, locke ve ekibi ilerki bölümlerde ana ada'da eski kamplarını yıkık dökük görücekler. Locke ve diğerleri kamp'ın saldırıya uğradığını düşüncek(ki aslında 3 yıldır kimse kullanmıyo olucak kamp'ı). Sonra bizim elemanlar o sırada time travel yaşayıp bunların sal'ı çalıcaklar(ki gördük önceki bölümlerde). Burdan'da bunlara ateş edenlerin Locke ve yeni takım'ı olduığunu anlıyoruz. Büyük ihtimal ateş eden yeni gizemli ve leadership yetenekleri üstün eleman Ceaser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Loarx bende öyle düşünüyorum. ve hatta aslında bu sayede daha önce adada bulunmuş gibi olucaklarından belkide bunlar time travel yapıyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Walt Walt şu anda nerede acaba? Bence o da geldi. Göstermediler ama Walt unda uçakta olduğunu düşünüyorum. Çünkü Locke Walt ı görmeye gittiğinde Matthew 2 de 0 dedi. O zaman Walt da adaya dönmesi gerekenlerden biri. Herkesi ikna ettiklerine göre Walt ta uçaktadır diye düşünüyorum. Bu bölümde görecez bence Walt'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aha senarist grubundan biri... Laorx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar