eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 flash o zaman flashlarla sadece geçmişe gidilmiyor ajira yazılı suyu bulduklarına göre ve eğer bu su jacklarin uçaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bölüm 6 yarı fiiler gibi bölümdü ama jin'in dharma kostümlü gelişi ve frank'in bakışı hayran olduğum 2 sahne oldu bence John Locke'un adayı taşıması zaman kaymalarının aralık süresini uzattı şu an Dan'ın da ilk bölümde Dharma kılığına girmiş halini açıklıyor. sanırım bir hayli uzun süre kaldılar son flash atlamasından sonra episode 7 episode 1'den sonraki sanırım en iyi bölüm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eagle_dnz said: flash o zaman flashlarla sadece geçmişe gidilmiyor ajira yazılı suyu bulduklarına göre ve eğer bu su jacklarin uçaktansa Yep ben söylemiştim burada. Nessarien said: İyi bölümdü fakat bu sezonunun diğer bölümlerine nazaran daha sakin bir bölümdü. The Life and Death of Jeremy Bentham gerçekten süper olacak birçok soruya yanıt verecek şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama dikkatimi çeken birşey oldu. 5x04 The Little Prince 25. dakikasında kumsalda sandalın içinde pet su şişesi buluyorlardı hatırlayacağınız üzere ajira airlinesa ait bir pet şişesi. Akabinde juliet hindistana ait havayolu firması şeklinde bilgi veriyordu. http://img9.imageshack.us/img9/908/95620848da8.png 5x06'da Jack ve tayfasının bindiği uçak ile aynı havayolu firması. Tesadüf olmasa gerek ? Detaya girecek olursak... Kocaman pet şişesini yanlarına almaları tuhaf olurdu bizimkiler flashın etkisiyle zamanda ileri ya da geri gitmişken uçak gerçek zamanda düşmüş olabilir. Gelelim diğer soruya tabiki sawyer locke juliet ve diğerleri şişeyi bulmadan önceki parlama esnasında geriye gitmediler. İleriye gittiler bu sebeptendir ki kampları oradaydı ve vincentın tasmasıda oradaydı. Kampda birşeyler tersdi etraf dağınık yiyecekler ve içecekler tükenmiş bir kısmı yıkık dökük hatta yanmıştı. Birçok şey olmuş olabilir izleyip göreceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://lost.about.com/od/photosbyepisode/ig/Lost-5x8-Photos/ 5x8'e ait 9 resim yayinlanmiş. Sawyer da Dharma kıyafeti var. Juliet hamile bi kadnin yaninda. (Amy'miş adi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hangi uçakda ööle pet şişe olur ki... küçük tek kullanımlık su bardakları olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 çay kahve suyu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 nereye gidiyo bu lost anlamış değilim. bence bitişi çok uyduruk olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Drall said: soruldumu bilmiyorum ama bugün arkadaş deyince bi anda "harbi lan" dedim. şimdi bu sarkaç nası buluyo yav zamanı yeri falan? bu arkadaşa fizikçileri zamanında anlatmış; o sarkaç dünyanın döndüğünü ispatlamak için kullanılan bişeymiş sanırsam. böyle bi üfürükle bizim gibi cahil insanlara aaa bura manyetik yer burdan buluruz mu dediler yani bu bölüm şimdi =D tekrar sorayım yav. bu sarkaçın gerçekte nası çalıştığını bilen varmı? bilkent üni.de varmış galiba hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Joker said: nereye gidiyo bu lost anlamış değilim. bence bitişi çok uyduruk olacak... dizi öyle bi gidioki.finalin hepimizi tatmin etmesi lzm.hani hurley uyuya kalmış bi anda bu rüyaları görmüş tarzı hani saçma sapan bi son olursa kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dünya dönüşüyle alakalı... ünideki sarkaç yanlış hatırlamıosam sabit duruodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 nuki said: kate bu arada bence kate te hamile kalıcak, çocuk gitti bir gün önce kate le jack de bir gün önce yiyiştiler ve uçakta hemen adaya düştü :D uçal ilk düştüğü zaman claire hamileydi di mi?aynı şartları oluşturmak için çekilecek dert mi be bilader:) ama tabi konu kader olunca bilinçli olmamışta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 resimlere bakınca hamile olan var orda. o resimlerdeki hamile kadın hostes demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Red said: Joker said: nereye gidiyo bu lost anlamış değilim. bence bitişi çok uyduruk olacak... dizi öyle bi gidioki.finalin hepimizi tatmin etmesi lzm.hani hurley uyuya kalmış bi anda bu rüyaları görmüş tarzı hani saçma sapan bi son olursa kötü olur matrix 3 gibi sonunu Jesus'a fln bağlarsa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sarkaç olayı Adanın aşırı şiddetli bi manyetik alanı vardı, onla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Sarkacı yaptıktan sonra sabitken biraz ittirmişlerdir, o da böyle bi hareket yapmaya başlamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 peki charlotte'un ölmeden önce d. faraday'e söyledikleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 chesterfield said: peki charlotte'un ölmeden önce d. faraday'e söyledikleri ? çok basit yine bi time travel sırasında onun çocuk olduğu zaman'a gidicekler faradayda bulucak onu söyliyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 506 jin fransızlarla geldikten sonra beyaz ışık çakmış mıydı hiç? yoksa onlarla kalıp dharmacı mı olmuş kendisi bir nevi kader kurbanı gibi? jack her zamanki gibi çok sıkıcı, tşksız herif nolcak. forza kate! yine kodu tavrını gelirim ama bişey sormıycan diye. bu arada, aaron da oceanic 6'in bir parçası diil mi? onun da dönmüş olması gerekmez mi her şeyin düzelmesi için? gitar çarli için, tutuklanma işi kate için, john jack'in babası yerine, kate de claire yerine hamile binmiş olabilir mi sorusu beni de meşgul ediyo ama claire'in karnı burnundaydı, kate'de görünür bir şey yok. tam olmamış o kısmı :P hurley ve sayid'in nasıl ikna edildiğine bakıcaz herhalde. diğer yandan asıl kate'in nasıl ikna olduğunu merak ediyorum ben. en inatçı oydu di mi? AARON NERDE LEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ^ 5x8 Resimlerine göre. 5x8 resimleri göre uçakta ki hostes hamile, Sawyerda da Dharma kıyafeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Drall said: Drall said: soruldumu bilmiyorum ama bugün arkadaş deyince bi anda "harbi lan" dedim. şimdi bu sarkaç nası buluyo yav zamanı yeri falan? bu arkadaşa fizikçileri zamanında anlatmış; o sarkaç dünyanın döndüğünü ispatlamak için kullanılan bişeymiş sanırsam. böyle bi üfürükle bizim gibi cahil insanlara aaa bura manyetik yer burdan buluruz mu dediler yani bu bölüm şimdi =D tekrar sorayım yav. bu sarkaçın gerçekte nası çalıştığını bilen varmı? bilkent üni.de varmış galiba hatta http://en.wikipedia.org/wiki/Foucault_pendulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sivama sezonu diye bok atmistim ama super cikti, her ne kadar kate ve sun in abartili gerzekliklerinden kurtulamamisa olsak da icerik cidden doyurucu. tapinakla ilgili daha fazla icerik sunulsa bence daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 eregorn2 said: dünya dönüşüyle alakalı... ünideki sarkaç yanlış hatırlamıosam sabit duruodu... hayır sabit durmuyo bilkent üni. deki.aynı dizideki gibi oynuo.tabi burdaki gibi böle hızlı ve geniş bi alana gidip gelmio bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 adamınbiri said: chesterfield said: peki charlotte'un ölmeden önce d. faraday'e söyledikleri ? çok basit yine bi time travel sırasında onun çocuk olduğu zaman'a gidicekler faradayda bulucak onu söyliyecek? ya buna bende takıldım şimdi faraday'in kıza adaya bi daha gelmemesini sölememesinin bi anlamı kalmadı ki kızın öle dediği halde geleceğini biliyo çünkü neden küçüklüğüne gidip bi daha böle bişi desin?Bence şöyle olacak faraday charlotte in küçüklüğüne gittiğinde ortalık biraz karışacak faraday kıza başka bir anlamda(uzaklaş burdan gibisinden)git diyecek kızda bunu adayı tamamen terk et diye anlayacak.tabi işkembeden sallıyoda olabilirim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 askerden izne gelince 6 bölüm birden izlemek insanı çok rahatlatıyor :D süper gidiyor dizi 7. bölümde harika olcağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Imdbye göre bu sezonun 11. bölümünde bir Türk oynayacak.Bir Türk rolünde değil ama gene de sevindirici :)Denize'e başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kimmiş o ya hatırla sevgilide de oynamış ama fotoğraf bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar