Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

5. sezonda en beğendiğim bölüm

gerçekten öyle ama. cidden heycanlanarak izledim.

ama en koptuğum yer benjaminin artık patlaması oldu. yeter lan diye böyle hahaah

faraday'ın annesi iyice kanıtlanmış oldu en azından. ama güzel bir sorum var.

adamadan ayrılan herkes derken sun ve jin'in bebekleri acaba adadan ayrılan kişilerden olabilir mi? sonuçta o da bir can.

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Penthesilea said:

Bu arada Jin suya atlayip kurtulmus sacmaliga gel

bence

patlarken tam ada kayboldu o da ışınlandı. ne bilyim olabilir aslında lost bu

ama

Geminin patladığı sahilden görülüyordu, ışık sonradan çıktı hatta helikopterle yol felan aldı bizimkiler. Ağır kolpa yapmışlar ama hakkaten Jin'in ordan çıkmasını. Büyük ihtimalle Micheal nasıl ölmediyse Jin de öyle ölmediye bağlayacaklar bunu.

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

5. sezonda en beğendiğim bölüm

gerçekten öyle ama. cidden heycanlanarak izledim.

ama en koptuğum yer benjaminin artık patlaması oldu. yeter lan diye böyle hahaah

faraday'ın annesi iyice kanıtlanmış oldu en azından. ama güzel bir sorum var.

adamadan ayrılan herkes derken sun ve jin'in bebekleri acaba adadan ayrılan kişilerden olabilir mi? sonuçta o da bir can.

spo

tam bu soruyo sormaya gelmiştim. Gerçektende aslında 6 deil 7 kişinin dönmesi geremiyor mu adaya?

Sosyal ağlarda paylaş

black smoke

French chickin hastalık deyip durduğu şeyi de öğrenmiş olduk böylece. Black smoke ölen kişilerin yerine geçiyor. Sahilde kocasının yerine geçti ve Daniel'i öldürüyordu adam nerdeyse. Benjamin'in duman hali gibi milleti birbirine düşürüyor. Hatta deliğe ilk düşen artist biladerin kolu koptu, adam hala aşağıdan "iyiyim, gelin yardım edin" felan diyordu. Diğerlerinin de düşmesi için oyun oynuyor black smoke.

Ama black smoke'u mantık dahilinde nasıl bir bünyeye sahip olduğunu nasıl açıklayabilirler çok merak ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
BiTcH_oFBaT said:
Penthesilea said:

Bu arada Jin suya atlayip kurtulmus sacmaliga gel

bence

patlarken tam ada kayboldu o da ışınlandı. ne bilyim olabilir aslında lost bu

ama

Geminin patladığı sahilden görülüyordu, ışık sonradan çıktı hatta helikopterle yol felan aldı bizimkiler. Ağır kolpa yapmışlar ama hakkaten Jin'in ordan çıkmasını. Büyük ihtimalle Micheal nasıl ölmediyse Jin de öyle ölmediye bağlayacaklar bunu.

ayrıca

jin'in ağzı yüzü yara bere içindeydi patlamadan mutlaka etkilenmiş yani. aklıma gelen tek açıklama Micheala olan oluyo Quadrophenianın da dediği gibi, yoksa suya düştü deyip geçmeleri ancak ortaokul çocuğunu kandırır suya düşünce patlamadan etkilenmedi misali. umarım böyle gerizekalıca geçiştirmezler

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...