Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 0,35gblık link varsa öm atın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 usenet ftw. çatır çatır indi valla. gene 3-5 soruya cevap verdiler milyon tane soru çıkardılar. ulan kanser ediyorlar insanı. bizde müptelası olduk, bağımlısı olduk süründürüyorlar gene : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 eztv normal versiyonu yayınladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Lost.S05E05.HDTV.XviD-BitMeTV 350'lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi en azından bi ingilizce altyazı da mı yok şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bugün son bütüm var, 720psini çektim. akşam 6.30da izleyecem kısmetse! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 adam akıllı rapid varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yine bir tipik lost 5. sezon bölümü=) omg dan omg'a koştuk resmen. black smoke'un da nerden çıkmnış olduğunu gördük. ama en komedi kısmı "who's your son?" kısmıydı hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 off offff dr marvin candle'in o bebegi bizim denyo miles diyordum ama degil. 4. sezonda jin demisti sen korece anliyorsun biliyorum diye. simdi konusunca aklima geldi. marvin'in bebegi kesinlikle charlotte'tu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bu arada Jin suya atlayip kurtulmus sacmaliga gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 5. sezonda en beğendiğim bölüm gerçekten öyle ama. cidden heycanlanarak izledim. ama en koptuğum yer benjaminin artık patlaması oldu. yeter lan diye böyle hahaah faraday'ın annesi iyice kanıtlanmış oldu en azından. ama güzel bir sorum var. adamadan ayrılan herkes derken sun ve jin'in bebekleri acaba adadan ayrılan kişilerden olabilir mi? sonuçta o da bir can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Innuendo said: off offff dr marvin candle'in o bebegi bizim denyo miles diyordum ama degil. 4. sezonda jin demisti sen korece anliyorsun biliyorum diye. simdi konusunca aklima geldi. marvin'in bebegi kesinlikle charlotte'tu. evlatlık flandır o zaman ya o tipsiz heriften charlotte çıkamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Penthesilea said: Bu arada Jin suya atlayip kurtulmus sacmaliga gel bence patlarken tam ada kayboldu o da ışınlandı. ne bilyim olabilir aslında lost bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben bu sezon bir sonuc beklemiyorum acikcasi dahada karisacak nasil olsa bir sezon daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: Penthesilea said: Bu arada Jin suya atlayip kurtulmus sacmaliga gel bence patlarken tam ada kayboldu o da ışınlandı. ne bilyim olabilir aslında lost bu ama Geminin patladığı sahilden görülüyordu, ışık sonradan çıktı hatta helikopterle yol felan aldı bizimkiler. Ağır kolpa yapmışlar ama hakkaten Jin'in ordan çıkmasını. Büyük ihtimalle Micheal nasıl ölmediyse Jin de öyle ölmediye bağlayacaklar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 monster ya şimdi black smoke temple'ın güvenliği hede hödö diye geçiştirirlerse vallaha kan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: 5. sezonda en beğendiğim bölüm gerçekten öyle ama. cidden heycanlanarak izledim. ama en koptuğum yer benjaminin artık patlaması oldu. yeter lan diye böyle hahaah faraday'ın annesi iyice kanıtlanmış oldu en azından. ama güzel bir sorum var. adamadan ayrılan herkes derken sun ve jin'in bebekleri acaba adadan ayrılan kişilerden olabilir mi? sonuçta o da bir can. spo tam bu soruyo sormaya gelmiştim. Gerçektende aslında 6 deil 7 kişinin dönmesi geremiyor mu adaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 charlotte annesinden bahsediyor. o bebek sahnesinde anneyi goremiyoruz. buyuk ihtimalle ingiliz annedir. dr marvin de capkin adammis. asil bomba ise desmond ve ben birbirleri ile lost tarihinde ilk defa konusuyor. ufak ama sasirtici detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 black smoke French chickin hastalık deyip durduğu şeyi de öğrenmiş olduk böylece. Black smoke ölen kişilerin yerine geçiyor. Sahilde kocasının yerine geçti ve Daniel'i öldürüyordu adam nerdeyse. Benjamin'in duman hali gibi milleti birbirine düşürüyor. Hatta deliğe ilk düşen artist biladerin kolu koptu, adam hala aşağıdan "iyiyim, gelin yardım edin" felan diyordu. Diğerlerinin de düşmesi için oyun oynuyor black smoke. Ama black smoke'u mantık dahilinde nasıl bir bünyeye sahip olduğunu nasıl açıklayabilirler çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 benimen çok merak ettiğim black smoke ortaya çıkarken o manifaturacı sesi gibi çıkan seslerin yada mekanik seslerin nerden geldiği ha bide black smoke'un koruduğu tapınak maya tapınaklarına çok benzemiyormuydu ? hatta tam olarak şunlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 6. sezon en sonunda bağlıcaklar işte atlantisliler tapınaklarıyla, 4 parmaklı heykelleriyle(evrim hedesi), zamanla oynayan çarklarıyla bu adayı geleceğe yollamışlardı sonra black rock bu adayı buldu. Hanso dharma uçak kazası oldu bitti olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Quadrophenia said: BiTcH_oFBaT said: Penthesilea said: Bu arada Jin suya atlayip kurtulmus sacmaliga gel bence patlarken tam ada kayboldu o da ışınlandı. ne bilyim olabilir aslında lost bu ama Geminin patladığı sahilden görülüyordu, ışık sonradan çıktı hatta helikopterle yol felan aldı bizimkiler. Ağır kolpa yapmışlar ama hakkaten Jin'in ordan çıkmasını. Büyük ihtimalle Micheal nasıl ölmediyse Jin de öyle ölmediye bağlayacaklar bunu. ayrıca jin'in ağzı yüzü yara bere içindeydi patlamadan mutlaka etkilenmiş yani. aklıma gelen tek açıklama Micheala olan oluyo Quadrophenianın da dediği gibi, yoksa suya düştü deyip geçmeleri ancak ortaokul çocuğunu kandırır suya düşünce patlamadan etkilenmedi misali. umarım böyle gerizekalıca geçiştirmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 jin Jin'in kurtulmasi hicte sacma degil, naaptiniz. Adam guvertedeydi, atlamasi yeterli. Michael kurtulamazda Jin'in kurtulmasi olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 jin yüzündeki yaralar falan da güneşten falan olabilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 şimdi adaya daha önce gelenlerin burnun kanaması yaşıyor bu kesinleşti deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar