Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 eagle_dnz said: soru faradayla penny nin kardeş olma ihtimali var mı? üvey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 richard john'un çocukluğuna gidip masaya o aparatları koydukdan snra john bıcağı seçmiyomuydu? richard'da this is not him !!! diye davos'a bidaha gelmem edalarıyla gitmiyomuydu? ozaman başka bi john locke daha var?!!?!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 adamınbiri said: richard john'un çocukluğuna gidip masaya o aparatları koydukdan snra john bıcağı seçmiyomuydu? richard'da this is not him !!! diye davos'a bidaha gelmem edalarıyla gitmiyomuydu? ozaman başka bi john locke daha var?!!?!??! gibi john richard a ben su tarihte doğucam git bi bak istersen diyor yani kendisi yolluyor adamı pusulayı seçmeyincede bozuluyo lan ada da kafayımı yedım olmadımı acaba böle bişiy diye bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 conlok 5.01 de veya 02 de ethan, locke'u bacağından vurdu. burda önemli bir ayrıntı var geçmiş sezonlarla bağlantılı. boone'la uçağın yanına geldiklerinde locke'ın bacakları tutmaz oluyordu. adanın zaman kavramı baya değişken böyle bişi okudum hoş bir tespitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yanlis mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Kinkaudonau said: 2. sezonda 1950'lerde Güney Pasifik'deki adalarda askerlik yapan ve kafayı sıyırmış bir karakter vardı. Hurley'le aynı akıl hastanesindeymişler (Hurley kazadan önce onun ailesini ziyarete gitmişti hatta) Sanırım Birkaç bölüme kadar onun da gençliğini göreceğiz. edit : anlam kayması o herifi görürsek rakamlarıda gösterirler rakamları açıklarlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 obsesifik said: o beyaz saçlı kadını nerden tanıyoruz biz yaa daha doğrusu tanıomuyuz gördük mü? daha önce gördük biryerlerde diye hatırlıorum ben o kadını. diziler mi karıştı acaba pööff bir de o burun kanaması olayı direkt şu locke un gördüğü kulubeyi yapan adamı hatırlattı bana aynı şekilde kanıodu onun da burnu cevaplandı mı bakmadım ama o beyaz saçlı kadın,desmond zamanda geri-ileri gidip dururken ona yüzüğü vermekte tereddüt ettiğinde o adaya gitmelisin!o yüzüğü vermelisin! diyen kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Eğer dizi bu şekilde devam ederse 6 sezon bittiğinde insanların elinde oturup taa en baştan izlediklerinde her bölümü birbirini tamamlayan mükemmel bir dizi olucak. John Locke'un bacak olayındaki detay aklımı aldı adeta. Önünde eğiliyorum senaristlerin ve bunu farkedenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 john'un da bacağına girmeyen şey kalmadı vesselam. bi de ben gircem 6. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Predator said: Eğer dizi bu şekilde devam ederse 6 sezon bittiğinde insanların elinde oturup taa en baştan izlediklerinde her bölümü birbirini tamamlayan mükemmel bir dizi olucak. John Locke'un bacak olayındaki detay aklımı aldı adeta. Önünde eğiliyorum senaristlerin ve bunu farkedenlerin. kesinlikle katılıorum bir de önceki sayfalarda şey demiş biri hatırlamıorum jack kate olayı sıktı diye adadaki olaylardan daha çok keyif almaya başladık çünkü sürekli birşeyler çıkıo yeni yeni.. buna bağlıyorum ada dışındaki olayların ve kişilerin sıkıcılığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Krusty said: lost: via domus - pusula pusula olayı lost'un oyununda da vardı sanırım. oynamadım ama bir yerde okumuştum. oynayan varsa ordaki olay neydi yazabilir mi? domus Locke u bi yerde takip edioruz. bi mağraya girdikten sonra yerde bi pusula buluoruz. onu Locke a vermek zorunda kalıoruz... oyunun sonunda bizi gemiye bindirior ve pusulayı bize verip kordinatları söölüo. bzde ona göre gidioruz... sonra adaya aynı karakterle yine düşüoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Faraday ve Blackrock Widmore'un Desmond'u uğurlarken "This goes back many many years" dediği acaba sadece 54 yıl civarı mı? Yoksa daha önce 4. Sezon'da söylediğim gibi, bu Blackrock'ın karaya oturmasına kadar geriye gidiyor mu? Ayrıca halen Faraday'ın, EP3 başında Orchid'e ekipman taşımasına bir açıklama getirilmedi. Bir daha geri dönecekleri kesin, 1980'li yıllara muhtemelen, Faraday bir şekilde Dharma ekibine katılacak, hatta onlarla birlikte Orchid'e girip, aşağı inebilecek seviyeye gelene kadar o "zaman"da kalıcak. Ayrıca, bu time travel muhabbeti, Blackrock'ın adaya nasıl çıktığı konusunu tamamen bertaraf etti. Ada "move" ettiğinde, gemi karaya çıktı diye düşünüyordum ben şahsen. Başka bir şekilde o geminin, karaya o şekilde (tamamen oturmuştu) çıkmasına imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Gangren said: Faraday ve Blackrock Widmore'un Desmond'u uğurlarken "This goes back many many years" dediği acaba sadece 54 yıl civarı mı? Yoksa daha önce 4. Sezon'da söylediğim gibi, bu Blackrock'ın karaya oturmasına kadar geriye gidiyor mu? Ayrıca halen Faraday'ın, EP3 başında Orchid'e ekipman taşımasına bir açıklama getirilmedi. Bir daha geri dönecekleri kesin, 1980'li yıllara muhtemelen, Faraday bir şekilde Dharma ekibine katılacak, hatta onlarla birlikte Orchid'e girip, aşağı inebilecek seviyeye gelene kadar o "zaman"da kalıcak. Ayrıca, bu time travel muhabbeti, Blackrock'ın adaya nasıl çıktığı konusunu tamamen bertaraf etti. Ada "move" ettiğinde, gemi karaya çıktı diye düşünüyordum ben şahsen. Başka bir şekilde o geminin, karaya o şekilde (tamamen oturmuştu) çıkmasına imkan yok. o zaman ada hem hareket ediyor, hemde zamanda yolculuk ediyor üstündekiler aynı anda? yani en başta zamanda geriye gidince adada o zamanki yerine gitti? ama bu seferde ada devamlı seferi gibi yer değiştirmiş olmalı. buna mani olmak içinde 118dk mı saniye mi ne geyiği buna mani oluyordu. mu oluyor? ama bu seferde ben neden o çarkı çevirdi olur. 2. bölümün sonundaki o yaşlı kadının araştırmasıda adanın zamanda ve dünyada nerde olduğu bulmaya çalışıyor, yerdeki çizgilerde yeri ile. mi acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ada o halde herkezin boğulması ile sona ercek salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bence jack ile ben aşık olcaklar birbirlerine öle bitçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hayır, jacob ile jack arasındaki aşk ben ve kate'i kıskandıracak. hugo herkese verecek, dizi bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bölumler turkiye saati ile kacta yayinlaniyo amerikada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Predator said: Eğer dizi bu şekilde devam ederse 6 sezon bittiğinde insanların elinde oturup taa en baştan izlediklerinde her bölümü birbirini tamamlayan mükemmel bir dizi olucak. John Locke'un bacak olayındaki detay aklımı aldı adeta. Önünde eğiliyorum senaristlerin ve bunu farkedenlerin. katildim cok feci +15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 John Locke'un bacak olayi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Korax said: bölumler turkiye saati ile kacta yayinlaniyo amerikada? 04.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 tenks sharky said: John Locke'un bacak olayi nedir ? sipoylir Sey vardi ya hani, so boonmu ne vardi ya hani, elemanla o sari ucagin oraya gidiyolardi, bi anda conlok'un dizler derman tutmaz oluyo oturuyodu yere, sonra bonibon ucaga tirmanip icine giriyodu conlok yuruyemeyince, sonra ucak dusunce boon öluyodu hani, o kisim iste.ayni noktada vurdu conloku eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 johnun bacak teorisi yanlış bence ben de öyle düşündüydüm ama ethan john locke'ı ağaca tırmanırken vurdu burda, john boone'un öldüğü bölümde tee o bölgeye girerken yere yapıştıydı. bu bakımdan saçma geldi bana, bi de o uçağın düşmesi yani locke'ın vurulması, boone ve locke ın oraya varmasından yıllar önceydi adamların sadece iskelet kalmasına bakarsak. bu bakımadan da hatalı bence. locke ın yere yığılmasının sebebi adanın ruhu, boone'un ölmesini istemesi falan filan olayıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 vardir bi baglanti belki? fdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 basladi yine eziyet hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bolum bugun yayinlaniyomu simdi sabah 4te amerikada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar