Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ANANI! CHARLES WIDMORE!!@11111!1!1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Şşşş panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mantıken şimdi Sawyer ve o ekibin, geçmişteki kendileri ile karşılaşmaları gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abov lost vardı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Gangren said: Mantıken şimdi Sawyer ve o ekibin, geçmişteki kendileri ile karşılaşmaları gerekmez mi? evet teorik olarak mümkün fakat Sawyer sahile gitmek istediğinde Faraday'ın karşı çıkmasının sebebi böyle birşey yaparlar ve kendilerini görürlerse bunun time paradox'a sebep olacağı idi. neticede kurallar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben onu bunu bilmem de penthin bolumu izlerken mesaj atmasinin arkasindaki gizem perdesini aralamakta zorluk cekiyorum. :/ biz yapsak double post derler keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 NDA'yi bozan adami buralarda kaale almayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OHAAAA WIDMORE=?=!=!=!=! lan noldu bu diziye, of ülen ne bölümdü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Süper bölüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OHA WIDMORE !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Off ben de unuttum indirmeyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OHA WIDMORE !!11!bir11!bir geri kalmak istemedim :( Neyse yeni bölümü de çekeyim biri de şimdi izleyeyim sadfasdf biraz baktım da Faraday rlz diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 harbi Widmore .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o çocuktan bişey çıkıcağı belliydide bu kadarıda örhg yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nette sadece HD olan 1 gblık bölümler var normal bi torrent'i olan pmden ulaştırabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 3 widmore'un zaten adayla büyük bir ilişkisi olacağı da belliydi ama geçmişte ve genç,off 3 bölüm üst üste izledim,şimdi otur bekle off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ya ben bu diziden nefret ediyorum arkadaş. Bi dizi izleyiciyi bu kadar meraklandırmamalı :P Haftaya bütün bölümleri çıkarsınlar, hepsini izlemek istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben bunu fark etmemiştim izlerken http://zip.4chan.org/tv/src/1233215115841.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 fenris said: ben bunu fark etmemiştim izlerken http://zip.4chan.org/tv/src/1233215115841.jpg aaaaaA harbiden olabilir benimde aklıma gelmemişti.. spo Birde Desmond'un çocuğunun ismini Charlie koyması anlamlı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 harikaymış bölüm. öncelikle.. WIDMORE ?!! :P geçen hafta acaba o kuyumcu teyze mi faradayın annesi diye düşünürken bu hafta da widmore la'de diyince, büyük ihtimalle o çıkcak diye düşünüyorum. bi de yukarıdaki post da oldukça ilginç, faraday da seni bi yerden tanıyorum gibi şeyler söylemişti. çok heyecanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamınbiri said: nette sadece HD olan 1 gblık bölümler var normal bi torrent'i olan pmden ulaştırabilir mi? lütfeaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 fenris said: ben bunu fark etmemiştim izlerken http://zip.4chan.org/tv/src/1233215115841.jpg abooo bunu bende farketmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 charles widmore günümüzde 75 yaşında fln olması lazım hesaplarıma göre, öyle göstermiyo nedense:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yuhh diorum başka da bişey demiorum nasıl bi bölümdü bu yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 faraday'ın teorisi ee yalan oldu. gelceği değiştiremeyiz dedi ama bal gibide değişmiş yani. çünkü john'ı çocukken ziyarete gelmişti richard. bu arada bilmiyorum son geçişte kaç yıl geçti zaman ama ağaçların boyu aynı löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar