Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Dragonfire said: invariant dediğin olay constant işte. Desmondun değişik şekilde etkilenmesin sebebi bence 2. sezon sonunda hatch patladığında o enerji kaynağının içinde olması olabilir. Desmond'ı özel kılan başka nedenler olmalı. Tamam hatch patladığında enerji kaynağının içindeydi fakat John, Charlie ve Eko'da oradaydı. John böyle yetilere sahip değil bunu hatch patladığında yaşanan enerji salınımı ile ilişkilendirmek beni pek memnun etmiyor. O yüzden Desmond'ı özel kılan geçmişiyle ilgili bilmediğimiz farklı birşeylerin olduğunu düşünüyorum. Bu sorulara The Constant tarzı faraday ve desmondın merkezde olduğu bir bölüm ile cevap bulacağız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tahminlerim Bence Charlotte daha önce adadaydı 4. seoznda şöyle bir dilalog vardı hatta Miles: Daha önce burada olmadığına emin misin? Adada... Charlotte: Nassı yani? Miles: Yok bişi boşver ------------------ Bir de 5x01'in başında gördüğümüz bebek bence Miles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kinka zaten senin dediğin doğrulanıyordu bir yerde..Evet daha önce de oradaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sallamalarım abi dosmond anahtarı çevirdi ondandır. o burnu kanıyan hatunun belki babası bizimkilerin adada öldürdüğü biriydi ve hatun tarihten silinmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tarihi degistirmek diye birsey yok. o yuzden oyle silinmek, eklenmek vs olmayacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://darkufo.blogspot.com/2009/01/because-you-left-recap-and-analysis-by.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 charlotte muhtemelen dizinin başında çıkan bebek. belki faradayın geçmişe gitmesi bunla ilgilide olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kinkaudonau said: tahminlerim Bence Charlotte daha önce adadaydı 4. seoznda şöyle bir dilalog vardı hatta Miles: Daha önce burada olmadığına emin misin? Adada... Charlotte: Nassı yani? Miles: Yok bişi boşver ------------------ Bir de 5x01'in başında gördüğümüz bebek bence Miles Miles: I’m surprised you wanna leave. Charlotte: Sorry? Miles: It’s just weird. You know, after all that time you spent trying to get back here. Charlotte: What do you mean, get back here? Miles: Hmmm…What do I mean? http://www.youtube.com/watch?v=nO-Ao4DNV-0&eurl http://www.youtube.com/watch?v=8Vvcobm-tkU Faraday'ın ilk flashbacki (belkide bulunduğumuz zaman dilimine göre flashforward.. aşağıdaki yazıyla daha açık olacak.) Sahneyi hatırlamayanlar için yukarıya ekledim dikkatli izleyelim. Ağlıyor, ağlama sebebini açıklayamıyor ya da anımsayamıyordu. Ev işlerine bakan kişi ya da beraber yaşadığı kadın gibi görünen kişinin yüzünü göremiyoruz seside çok net gelmiyor bence bu bir tesadüf değil ve bu sahne çok özel. Sanki uçakta tanıdığı biri var gibi olanlara ağlıyor oysa uçakta bir yakını yok. Ağlama sebebini ve bu olayın neden onda böylesi iz bırakmış olabileceğini açıklamak için şöyle bir teori akıllara geliyor. Zamanda birşeyleri değiştirmek mümkün değildir kuralı çiğnenebiliyorsa (sawyera işe yaramaz dediği halde charlotte'un burnunu kanarken görüp şansını denemesi ve desmonda sen özelsin kurallar sana işlemiyor demesi) ve oceanic 815, faraday ya da diğerlerinin geçmişte yapacağı birşeyden ötürü (charlotte'un olası ölümünün önüne geçmek mesela.. ya da başka birşey..) gerçek zamanda oraya düşmüşse. Yanındaki kadın charlotte; ağlama sebebiyse açıklayamadığı halde zaman yolculukları esnasında anılarında adadakilerin yer etmesi ve bu sona kendisinin sebep olması olabilir. İlk bölüm bu teoriyi destekleyecek çok veri içeriyor. Ağlama sebebini açıklayacak başka birşey bulamıyorum ben, ya siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Krusty said: charlotte muhtemelen dizinin başında çıkan bebek. belki faradayın geçmişe gitmesi bunla ilgilide olabilir. charlotte olamaz erkek bebek olduğu bariz belli ve gözleri çok hafif çekik. miles olması daha büyük bir ihtimal bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Charlotte ve Danny arasında Luke ve Leia'yı aratmayacak olaylar yaşanıcak, demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bebek bariz kızıl, gözleride çekik değil. erkek olduğu nerden belli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 erkek oldugu onaylanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hadi ya. yazık o zaman faradaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Krusty said: bebek bariz kızıl, gözleride çekik değil. erkek olduğu nerden belli ? http://img259.imageshack.us/img259/2707/babypa1.png http://img253.imageshack.us/img253/4808/baby2zt4.png Bak 2 tane resim aldım an itibariyle inceleyecek olursan saçları kızıl değil perdenin rengi ve arkada güneşinde etkisiyle saçlarının üst kısmı kızıl gibi görünüyor oysa diğer fotoğrafda saç rengi açık şekilde belli ve siyah. Charlotte'un göz rengi yeşil bebeğin ise siyah. Yüzüne bakınca erkek olduğu belli oluyor. Gözlerinde hafif çekiklik var bunca etken biraraya gelince akıllara bebeğin Miles olabileceği geliyor, Charlotte olamaz. Çünkü Charlotte ile ilişkilendirilebileceği somut bir benzerlik yok. Charlotte adada doğdu birtek bunu biliyoruz ama ailesinin kim olduğunu bilmiyoruz. [hr] Ayrıca şu videonun üzerine yorum yapılmasını istedim arkada kaldığı için öne alıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=8Vvcobm-tkU Faraday'ın ilk flashbacki (belkide bulunduğumuz zaman dilimine göre flashforward.. aşağıdaki yazıyla daha açık olacak.) Sahneyi hatırlamayanlar için yukarıya ekledim dikkatli izleyelim. Ağlıyor, ağlama sebebini açıklayamıyor ya da anımsayamıyordu. Ev işlerine bakan kişi ya da beraber yaşadığı kadın gibi görünen kişinin yüzünü göremiyoruz seside çok net gelmiyor bence bu bir tesadüf değil ve bu sahne çok özel. Sanki uçakta tanıdığı biri var gibi olanlara ağlıyor oysa uçakta bir yakını yok. Ağlama sebebini ve bu olayın neden onda böylesi iz bırakmış olabileceğini açıklamak için şöyle bir teori akıllara geliyor. Zamanda birşeyleri değiştirmek mümkün değildir kuralı çiğnenebiliyorsa (sawyera işe yaramaz dediği halde charlotte'un burnunu kanarken görüp şansını denemesi ve desmonda sen özelsin kurallar sana işlemiyor demesi) ve oceanic 815, faraday ya da diğerlerinin geçmişte yapacağı birşeyden ötürü (charlotte'un olası ölümünün önüne geçmek mesela.. ya da başka birşey..) gerçek zamanda oraya düşmüşse. Yanındaki kadın charlotte; ağlama sebebiyse açıklayamadığı halde zaman yolculukları esnasında anılarında adadakilerin yer etmesi ve bu sona kendisinin sebep olması olabilir. İlk bölüm bu teoriyi destekleyecek çok veri içeriyor. Ağlama sebebini açıklayacak başka birşey bulamıyorum ben, ya siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tüm spoilerları otomatik açan bi tuş eklense sayfaya hoş olmazmı hepsini teker teker aç oku yaşlandım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bende de videolar açmıo ya full beyaz ekran gösterio nie böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Youtube görüntüleyemiyorsun o halde. C:WINDOWSsystem32driversetc klasöründe hosts dosyası var bunu notepad ile açıp 127.0.0.1 localhost satırının altına 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com bu satırları eklersen videoları görebilirsin. Gerekli bilgiyi verdim ancak yinede sorun varsa internet bölümünde arama yaparsan konuyu bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben youtube görüntüleyebiliorum da son gnderdiğin video açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gP9YMJKQ028 Ya bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yahu iki çekikten bırakın da çekik cocuk doğsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 MrLevie said: yahu iki çekikten bırakın da çekik cocuk doğsun evlatlık olma ihtimali üzerine yorumlandı sanırım. O da bir ihtimal nihayetinde fakat o ihtimali destekleyecek hiçbir somut delil yok dolayısıyla bebeğin, miles olma olasılığı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya ben lan neyse... o bebek miles olsa ne yazar? olmasa ne olur? bu kadar boş ayrıntılara takılıp "lost'u çözdüm lan! aohoaho..." demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 müdür ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 heyecan yapmış bırakın düzelir. lol sanki sadece tek birşey üzerine konuşuldu burada ne tipler var ya. birde spoiler koymuş. 100 tane içiçe spoiler yapmalıydın bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bu arada ilk teoriyi açıklarken video koymuştum kimse göremiyormuş halbuki ben görebiliyorum 2-3 mesaj üstte aynı videoyu farklı kaynaktan tekrar linkledim görebilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar