Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

invariant dediğin olay constant işte. Desmondun değişik şekilde etkilenmesin sebebi bence 2. sezon sonunda hatch patladığında o enerji kaynağının içinde olması olabilir.

Desmond'ı özel kılan başka nedenler olmalı. Tamam hatch patladığında enerji kaynağının içindeydi fakat John, Charlie ve Eko'da oradaydı. John böyle yetilere sahip değil bunu hatch patladığında yaşanan enerji salınımı ile ilişkilendirmek beni pek memnun etmiyor. O yüzden Desmond'ı özel kılan geçmişiyle ilgili bilmediğimiz farklı birşeylerin olduğunu düşünüyorum.

Bu sorulara The Constant tarzı faraday ve desmondın merkezde olduğu bir bölüm ile cevap bulacağız sanırım.

Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:

tahminlerim

Bence Charlotte daha önce adadaydı

4. seoznda şöyle bir dilalog vardı hatta

Miles: Daha önce burada olmadığına emin misin? Adada...

Charlotte: Nassı yani?

Miles: Yok bişi boşver

------------------

Bir de 5x01'in başında gördüğümüz bebek bence Miles

Miles: I’m surprised you wanna leave.
Charlotte: Sorry?
Miles: It’s just weird. You know, after all that time you spent trying to get back here.
Charlotte: What do you mean, get back here?
Miles: Hmmm…What do I mean?

http://www.youtube.com/watch?v=nO-Ao4DNV-0&eurl

http://www.youtube.com/watch?v=8Vvcobm-tkU

Faraday'ın ilk flashbacki (belkide bulunduğumuz zaman dilimine göre flashforward.. aşağıdaki yazıyla daha açık olacak.) Sahneyi hatırlamayanlar için yukarıya ekledim dikkatli izleyelim.

Ağlıyor, ağlama sebebini açıklayamıyor ya da anımsayamıyordu. Ev işlerine bakan kişi ya da beraber yaşadığı kadın gibi görünen kişinin yüzünü göremiyoruz seside çok net gelmiyor bence bu bir tesadüf değil ve bu sahne çok özel. Sanki uçakta tanıdığı biri var gibi olanlara ağlıyor oysa uçakta bir yakını yok.

Ağlama sebebini ve bu olayın neden onda böylesi iz bırakmış olabileceğini açıklamak için şöyle bir teori akıllara geliyor.

Zamanda birşeyleri değiştirmek mümkün değildir kuralı çiğnenebiliyorsa (sawyera işe yaramaz dediği halde charlotte'un burnunu kanarken görüp şansını denemesi ve desmonda sen özelsin kurallar sana işlemiyor demesi) ve oceanic 815, faraday ya da diğerlerinin geçmişte yapacağı birşeyden ötürü (charlotte'un olası ölümünün önüne geçmek mesela.. ya da başka birşey..) gerçek zamanda oraya düşmüşse. Yanındaki kadın charlotte; ağlama sebebiyse açıklayamadığı halde zaman yolculukları esnasında anılarında adadakilerin yer etmesi ve bu sona kendisinin sebep olması olabilir. İlk bölüm bu teoriyi destekleyecek çok veri içeriyor. Ağlama sebebini açıklayacak başka birşey bulamıyorum ben, ya siz ?

Sosyal ağlarda paylaş

Krusty said:

bebek bariz kızıl, gözleride çekik değil. erkek olduğu nerden belli ?

http://img259.imageshack.us/img259/2707/babypa1.png

http://img253.imageshack.us/img253/4808/baby2zt4.png

Bak 2 tane resim aldım an itibariyle inceleyecek olursan saçları kızıl değil perdenin rengi ve arkada güneşinde etkisiyle saçlarının üst kısmı kızıl gibi görünüyor oysa diğer fotoğrafda saç rengi açık şekilde belli ve siyah.

Charlotte'un göz rengi yeşil bebeğin ise siyah. Yüzüne bakınca erkek olduğu belli oluyor. Gözlerinde hafif çekiklik var bunca etken biraraya gelince akıllara bebeğin Miles olabileceği geliyor, Charlotte olamaz. Çünkü Charlotte ile ilişkilendirilebileceği somut bir benzerlik yok. Charlotte adada doğdu birtek bunu biliyoruz ama ailesinin kim olduğunu bilmiyoruz.

[hr]

Ayrıca şu videonun üzerine yorum yapılmasını istedim arkada kaldığı için öne alıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=8Vvcobm-tkU

Faraday'ın ilk flashbacki (belkide bulunduğumuz zaman dilimine göre flashforward.. aşağıdaki yazıyla daha açık olacak.) Sahneyi hatırlamayanlar için yukarıya ekledim dikkatli izleyelim.

Ağlıyor, ağlama sebebini açıklayamıyor ya da anımsayamıyordu. Ev işlerine bakan kişi ya da beraber yaşadığı kadın gibi görünen kişinin yüzünü göremiyoruz seside çok net gelmiyor bence bu bir tesadüf değil ve bu sahne çok özel. Sanki uçakta tanıdığı biri var gibi olanlara ağlıyor oysa uçakta bir yakını yok.

Ağlama sebebini ve bu olayın neden onda böylesi iz bırakmış olabileceğini açıklamak için şöyle bir teori akıllara geliyor.

Zamanda birşeyleri değiştirmek mümkün değildir kuralı çiğnenebiliyorsa (sawyera işe yaramaz dediği halde charlotte'un burnunu kanarken görüp şansını denemesi ve desmonda sen özelsin kurallar sana işlemiyor demesi) ve oceanic 815, faraday ya da diğerlerinin geçmişte yapacağı birşeyden ötürü (charlotte'un olası ölümünün önüne geçmek mesela.. ya da başka birşey..) gerçek zamanda oraya düşmüşse. Yanındaki kadın charlotte; ağlama sebebiyse açıklayamadığı halde zaman yolculukları esnasında anılarında adadakilerin yer etmesi ve bu sona kendisinin sebep olması olabilir. İlk bölüm bu teoriyi destekleyecek çok veri içeriyor. Ağlama sebebini açıklayacak başka birşey bulamıyorum ben, ya siz ?

Sosyal ağlarda paylaş

Youtube görüntüleyemiyorsun o halde.

C:WINDOWSsystem32driversetc klasöründe hosts dosyası var bunu notepad ile açıp 127.0.0.1 localhost satırının altına

208.117.236.69 youtube.com
208.117.236.69 www.youtube.com

bu satırları eklersen videoları görebilirsin.

Gerekli bilgiyi verdim ancak yinede sorun varsa internet bölümünde arama yaparsan konuyu bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...