Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eregorn o çok basit olurdu.ben sanmıyorum yani.bildiğni ada işte.kayayla taşla falan alakası oldugunu sanmıyorum. yani ada altında kaya olmadıgı içni yüzüp falan cko saçma olur.ülke kadar ada anasını satim.valla bu zamanda yolculuga adanın hareketine falan dogru tahmini yapamicaz asla :).dizi bitince görücez artık blacksmoke a gelince,ortada ışınlanan ada ve zamanda yolculuk var.blacksmoke ufak bir ayrıntı olarak kalıo.yani adanın ne oldugunu ogrendiğimizde onuda onla beraber ögrenicez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bu arada bu zamanda ileri geri gitmenin belirli bi düzeni var diye düşünüyorum. Çünkü Richard Locke'un bacağından mermiyi çıkarıp pusulayı verdikten sonra beni bi daha gördüğünde ben seni tanımıycam dedi. Nereden biliyor bir daha gerçekleştiğinde geçmişe döneceğini ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Xaenin said: Bu arada bu zamanda ileri geri gitmenin belirli bi düzeni var diye düşünüyorum. Çünkü Richard Locke'un bacağından mermiyi çıkarıp pusulayı verdikten sonra beni bi daha gördüğünde ben seni tanımıycam dedi. Nereden biliyor bir daha gerçekleştiğinde geçmişe döneceğini ki? nolcak abi daha sonraki zaman değişimlerinden bi tanesinde adama gidip "bak ben vurulmuş olucam, yaramı sar, ve bana bunu ver senin geçmişteki halinin beni tanıyabilmesi için" der. adam da ok b@bs t3h k3nk der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oyunuyla alakalı oynayan varmı bilmioyurm ama oyunun sonunda karakterimiz tek başına adadan kaçar... o sırada bi ışın olur ve radyosu bozulur... bizim adam gemiden kafasını yukarı kaldırdığında adaya bi uçağın düştüğünü görür... ondan sonra adam adada uyanır... sanki bi alaka var gibin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oyunlar canon sayılmaz normalde benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yazarlar alakalı olcak diolardı... ben meraktan şeettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Jadelith said: Xaenin said: Bu arada bu zamanda ileri geri gitmenin belirli bi düzeni var diye düşünüyorum. Çünkü Richard Locke'un bacağından mermiyi çıkarıp pusulayı verdikten sonra beni bi daha gördüğünde ben seni tanımıycam dedi. Nereden biliyor bir daha gerçekleştiğinde geçmişe döneceğini ki? nolcak abi daha sonraki zaman değişimlerinden bi tanesinde adama gidip "bak ben vurulmuş olucam, yaramı sar, ve bana bunu ver senin geçmişteki halinin beni tanıyabilmesi için" der. adam da ok b@bs t3h k3nk der. O zaman geçmişte Richard'ın yarasını sarmış olmadığını varsaymamız lazım, o zaman da Locke'un ölmüş olduğunu varsaymamız lazım, çünkü Richard "you're bleeding to death" dedi adama. Hadi öyle olmasa bile Danny geçmişe dönsen bile geçmişte olan olayları değiştirebilme imkanın yok dedi. Of yine başladık brainstormlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Xaenin said: Jadelith said: Xaenin said: Bu arada bu zamanda ileri geri gitmenin belirli bi düzeni var diye düşünüyorum. Çünkü Richard Locke'un bacağından mermiyi çıkarıp pusulayı verdikten sonra beni bi daha gördüğünde ben seni tanımıycam dedi. Nereden biliyor bir daha gerçekleştiğinde geçmişe döneceğini ki? nolcak abi daha sonraki zaman değişimlerinden bi tanesinde adama gidip "bak ben vurulmuş olucam, yaramı sar, ve bana bunu ver senin geçmişteki halinin beni tanıyabilmesi için" der. adam da ok b@bs t3h k3nk der. O zaman geçmişte Richard'ın yarasını sarmış olmadığını varsaymamız lazım, o zaman da Locke'un ölmüş olduğunu varsaymamız lazım, çünkü Richard "you're bleeding to death" dedi adama. Hadi öyle olmasa bile Danny geçmişe dönsen bile geçmişte olan olayları değiştirebilme imkanın yok dedi. Of yine başladık brainstormlara Abi Richard her şeyi biliyor zaten hepsini yaşamış bir şekilde. Bir de ada zamanda yer değiştirmiyor, insanlar değiştiriyor diyelim. Ada nasıl kayboldu Oceanic6 helikopterdeyken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 richard'ın beni birdaha gördüğünde seni hatırlamayacağım dediği zaman muhtemelen daha zaman yolculuğunu öğrenmediği zaman olucak. sonuçta richard locke'un çocukluğunda bile vardı. bununda sebebi zaman yolculuğu yapabilmesi. of kafam karıştı şimdi birdaha düşününce. bu richard'ın locke'un çocukluğunda olduğu bölümde richard masaya bıçak, çizgiroman, kum birde "pusula" koyuyordu. locke bıçağı seçmişti. richard'ın dediği zaman budur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ohaaaa pusula o pusula evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oha spolier evet :D ayrıca evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Xaenin said: Jadelith said: Xaenin said: Bu arada bu zamanda ileri geri gitmenin belirli bi düzeni var diye düşünüyorum. Çünkü Richard Locke'un bacağından mermiyi çıkarıp pusulayı verdikten sonra beni bi daha gördüğünde ben seni tanımıycam dedi. Nereden biliyor bir daha gerçekleştiğinde geçmişe döneceğini ki? nolcak abi daha sonraki zaman değişimlerinden bi tanesinde adama gidip "bak ben vurulmuş olucam, yaramı sar, ve bana bunu ver senin geçmişteki halinin beni tanıyabilmesi için" der. adam da ok b@bs t3h k3nk der. O zaman geçmişte Richard'ın yarasını sarmış olmadığını varsaymamız lazım, o zaman da Locke'un ölmüş olduğunu varsaymamız lazım, çünkü Richard "you're bleeding to death" dedi adama. Hadi öyle olmasa bile Danny geçmişe dönsen bile geçmişte olan olayları değiştirebilme imkanın yok dedi. Of yine başladık brainstormlara iyi de şöyle birşey de var faraday sawyer a değiştiremezsin bişey yapamazsın dio ama kendi yapıo lütfen işe yarasın falan diye desmond'a gidip annemi bul oxford da dio.. demek ki bir şekilde geçmişte olan olaylara yön verebiliosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Onu yapmasının nedeni Desmond'ın diğerlerinden farklı olması. Geri dönecekti aslında hatch kapısından ancak Charlotte'ın burnu kanamaya başlayınca bir umut Desmond'a gitti sanki. Charlotte'a constant arıyor yani. Bu sezona damga vuracak kişi Daniel zaten. O beyaz saçlı kadının da Desmond'a git gör dediği annesi olma ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 o beyaz saçlı kadını nerden tanıyoruz biz yaa daha doğrusu tanıomuyuz gördük mü? daha önce gördük biryerlerde diye hatırlıorum ben o kadını. diziler mi karıştı acaba pööff bir de o burun kanaması olayı direkt şu locke un gördüğü kulubeyi yapan adamı hatırlattı bana aynı şekilde kanıodu onun da burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Krusty said: richard'ın beni birdaha gördüğünde seni hatırlamayacağım dediği zaman muhtemelen daha zaman yolculuğunu öğrenmediği zaman olucak. sonuçta richard locke'un çocukluğunda bile vardı. bununda sebebi zaman yolculuğu yapabilmesi. of kafam karıştı şimdi birdaha düşününce. bu richard'ın locke'un çocukluğunda olduğu bölümde richard masaya bıçak, çizgiroman, kum birde "pusula" koyuyordu. locke bıçağı seçmişti. richard'ın dediği zaman budur belki. hatta görüyorum ve arttırıyorum. bu bölümde locke'un çocukluğunu gördüğümüz zaman gelecek bile olabilir. geçen sezon hatırlarsanız genelde gelecek gösterildi. zaman olarak geçmiş olabilir ama bence dizi akışı bakımından gelecekti bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 desmond'ın time travelları sırasında bi bankta oturup konuştuğu kadın hatta kuyumcuydu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 adamınbiri said: desmond'ın time travelları sırasında bi bankta oturup konuştuğu kadın hatta kuyumcuydu sanırım ohh beee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 evet evet o ben şaşırmadım o kadın çıkınca hatta tahtaya bişey yazarken direk dedim o kadın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 jj abrams'ın yine büyük sıçış projesinden biriyle karşı karşıyayız... LOST'un 2. sezonunu bitirince "oha lan, diziye bak! senaryoya, oyunculuklara, zamanla dalga geçişe gel hele! süper süper." demiştim. 5. sezona geldik ve LOST hakkındaki tüm iyi niyetli fikirlerim 180 derece döndü. abrams amcanın ALIAS isimli bi dizisi vardı izleyen olmuştur. ALIAS'da da 5 sezon boyunca insanları ajanlarla, gizli projelerle, hayatın sırrıyla, sonsuz yaşamak gibi ütopik ve içi boş olaylarla kandırıp ALIAS'ın son bölümünü müthiş kolpa atraksiyonlarla noktalamıştı (hiçbi şeyin cevabını veremeyip, klasik hollywood filmlerindeki mutlu aile fotoğrafıyla bitirmişti). ve şu an LOST'u ayıla bayıla izleyen güruh abrams'a ve ALIAS ekibine ana avrat sövmüştü (bkz: imdb ve yabancı forumlar). karşımızda yine jj abrams'ın sıkmaca projeleri ve yine bad robot elemanlarının LOST ve FRINGE isimli müthiş kolpa, hiçbi zaman mantıklı bi sona varamayacak bilinç altı sanrıları. ha izlemeye devam edicek miyim? elbette edicem. 4 sezon ayakta zikmişler, 2 sezon daha domalalım ne yazar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Faraday Faraday adanın ilk yapılma zamanına nasıl döndü acep. Bak aklıma geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Flameoffear said: Faraday Faraday adanın ilk yapılma zamanına nasıl döndü acep. Bak aklıma geldi şimdi. faraday zaten o adadaydı ilk başlarda hatta o gemiyle gelen kişilerin hepsi bi zamanlar adadaymış geçen sezon öyle bişiler diyolardı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 adamınbiri said: Flameoffear said: Faraday Faraday adanın ilk yapılma zamanına nasıl döndü acep. Bak aklıma geldi şimdi. faraday zaten o adadaydı ilk başlarda hatta o gemiyle gelen kişilerin hepsi bi zamanlar adadaymış geçen sezon öyle bişiler diyolardı yani evet hatta şu kızılın adı neydi unuttum.. o kızla ilgili de daha önce burdaydı tarzı bişiler dönmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 spo o kızılın da beyninde tümör var herhalde bir anda ne oldu da cıktı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ki adada hastalanmıyo kimse nasıl olduysa o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 şimcik kafama bişi takıldı geçen sezon desmond geçmişe gitti faraday ın yanına ondan yardım istedi falan.. e o zaman şu istasyonun önünde neden tanımadı faraday'ı ? hadi bakalım buyrun çözün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar