Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Vingthor said: birinci bölümü seyrettim. senaristlerin kafasına radyoaktif çubuk girmiş BÖYLE İŞ OLMAZ LAN! birincisi 2 tane daha böle bölüm yapsınlar bana hava hoş fakat reytingi yarıya iner dizinin. büsürü arkadaşla falan aynı anda seyretmeye başladık. kimse doğru dürüst birşey anlamamış. anlamakla anlamamak loopta dönüyor. tepindim izlerken. özlemişim lostu mk. spoilerada olayları falan yazmıyorum açıp bakıyosunuz sonra küfrediyosunuz sen yaz la ne küfrü.. bakmasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Pushercrew release sorunsuz evet. Birinci bölümü izledim gayet heyecanlıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İkisinde de sorun yok. (tu) İlk bölüm süper. İkinci bölüm ortalama ama onun da sonları güzel. Hikayeye yeni gizemler katıldı ama öncekilerin paralelinde ve güzel olacağa benziyor. 4x05 - The Constant gibi bölümler bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ilk bölüm süper. ağzım açık kaldı, 2. bölüm diğer bölümlere hazırlık gibi olmuş arcane kişisinin dediği gibi sonlara da doğru heycanlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 beyler link verebilcek var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Link vermek yassah. Public torrent sitelerinde bulabilirsin kolaylıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abi bazı sorulara cevap verseler artık. mesela ADA NASI KALORTPOR ÇEKTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 onun cevabını şmdi verseler diziyi daha izlemem :) 6. sezonda işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ya şimdi torrentlere bakıyorum 5x01 ve 5x02 gözüküyo ama bu siteden bakınca 5x00 diye bişey daha var. o yok torrentlerde. o ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 just play with this ada, bildigimiz ada degil, olamaz, bi bilinci var, bunu biliyoruz. ada tanrı bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Quel-Thul said: just play with this ada, bildigimiz ada degil, olamaz, bi bilinci var, bunu biliyoruz. ada tanrı bence sdf sonunu söledin pert oldu dizi izlenmez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 çok güzel başladı bence. özellikle ilk bölüm baya baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ilk bölüm tam bir erekte katalizörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 alt yazı çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Quel-Thul said: bölümlerin nete 2-1-0 sırasıyla düşmesi anca lost gibi bi diziye yakışırdı zaten. 0 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o ikinin sonundaki benin konuştuğu kadın kimdi lan çok tanıdık geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Llama said: alt yazı çıktımı? son 15 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 @Farinal desmond kafayı sıyırmadan önce Pen'i bırakıp adaya gitmesi için ikna eden kadın.the Constant bölümünde görünüodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Hakkaten 5.00 ı ben de merak ettim kaç dakikadır nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 moriQ said: Llama said: alt yazı çıktımı? son 15 dakika. nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ilk bölüm alt yazısı çıktı divxplanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 altyazi.indivx.net göçtü. açılmıyor site :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 divxplanete erişim çok zor. doktorun çevirisi rapid linki http://rapidshare.com/files/187755457/Lost_-_5x01_-_Because_You_Left.HDTV.pushercrew.srt.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 an itibariyle bitti. beklediğimi aldım.mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar