Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kaede said: irin said: 6*3 kordinat belirtiorm kim o? Bilmek istemezsin Boku no Pico dan Coco lan izledinmi yoksa Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Viktor said: lan izledinmi yoksa Oo TAMAMİYLE MERAK YÜZÜNDEN İLGİM YOK valla :/ Fresh out of 4chan, temiz liste 1st Row: 1a. Kei - Moyashimon | 1b. Mako-chan - Minami-ke | 1c. Jun - Happiness! | 1d. Bridget - Guilty Gear | 1e. Nadeshiko - Shugo Chara! | 1f. Piko - Boku no Piko 2nd row: 2a. Hayate - Hayate no Gotaku | 2b. Chiharu - They are my Noble Masters | 2c. Mizuho - Otoboku | 2d. Seiko - Lovely Complex | 2e. Peppo - Gankutsuou | 2f. Fujioka Ryoji - Ouran HSHC 3rd row: 3a. Tieria Erde -Gundam 00 | 3b. Ayumi Saitou - Shion no Ou | 3c. Dori & Gura - Utawarerumono | 3d. Hamaji - H2O Footprints | 3e. Haku - Naruto | 3f. Coco - Boku no Piko 4th row: 4.a Hibiki-chan - My Me Strawberry Eggs | 4b. Toru - Princess Princess | 4c. VV - Code Geass R2 | 4d. Aoi Futaba -You Are Under Arrest | 4e. Yujiro - Princess Princess | 4f. B.C- Vandread PS - Lan valla izlemedim VIKTOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sağ alttan 2. nin bikinisi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mizuho - Otoboku OTABOKA karışan bi adamın hikayesi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: Mizuho - Otoboku OTABOKA karışan bi adamın hikayesi asdasd haha tam ismi Otome wa Boku ni Koishiteru oyunun, animenin, romanların vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 muahahaaahah isin komigi bu listeyi tescilli yaoi fangirl e gozterdim "bunlari narasinda birkac ehrif var" dedi milletin tuzaga dusmesi normal yani sdafsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Viktor said: muahahaaahah isin komigi bu listeyi tescilli yaoi fangirl e gozterdim "bunlari narasinda birkac ehrif var" dedi milletin tuzaga dusmesi normal yani sdafsdfasdf haha hayallerini yıktınmı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kaede said: Viktor said: lan izledinmi yoksa Oo TAMAMİYLE MERAK YÜZÜNDEN İLGİM YOK valla :/ PS - Lan valla izlemedim VIKTOR cahilliğime vurun nası bi anime ki o böyle savunma mekanizmasına geçtirtmiş seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Tentaclelı gay hentaisi falandır. Kaedenin en sevdiği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yaoi fangirl animesi diyelim ordan anlayin cok sakincali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Boku no Piko özeti Anidb den "Summer vacation. Tamotsu meets a girl on the countryside, who was helping out on her grandpa's coffee shop. While on a trip, the girl's innocent and defenseless lips approach Tamotsu's. The girl is actually a boy. "I'm a boy" that's all he can say, but Tamotsu can't hold back anymore... A dangerous love between a boy and a young man starts." Lan izlemedim diyorum. Axedice senin de allah belanı verecek 9 gibi gel ordan fenrisi alıp nargileye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 boku no pico yu bilen adam ya izlemistir yada benim gibi dannychoo nun bir makalesinden gormustur :p edit: yanniz bi tentacle eksik kalmis harbiden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 B-4 diyorum o ne derseniz, soldan sağa 1234 aşağıdan yukarıya abcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kaede said: Boku no Piko özeti Anidb den "Summer vacation. Tamotsu meets a girl on the countryside, who was helping out on her grandpa's coffee shop. While on a trip, the girl's innocent and defenseless lips approach Tamotsu's. The girl is actually a boy. "I'm a boy" that's all he can say, but Tamotsu can't hold back anymore... A dangerous love between a boy and a young man starts." Lan izlemedim diyorum. Axedice senin de allah belanı verecek 9 gibi gel ordan fenrisi alıp nargileye Oha bu ne be lol Tam kabus animesi. Of of, kızların KashiMashi hakkında neler düşündüklerini daha iyi anlıyorum artık dfkjlghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kashimashi fena dgeildi sdfdsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahaha keşke açıklamasaydın konuyu seninle ilgili düşüncelerim kökten sarsıldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Aboo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ben Shizune istiyorum ama hadi o da olmadı Kurenai Sensei'nin de elmacık kemiklerinden öpüyorum sevgilyle(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Asteroth said: Aboo... OMFG! bu benim seçtiğim mi allah kahretsin.edit:yok bidaha baktım da değil o değil değil hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Zebilith said: OMFG! bu benim seçtiğim mi allah kahretsin. edit:yok bidaha baktım da değil o değil değil hayır. Evet o :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya bridgeta cok benzeyen bi karakter ful metal alchemistte yok muydu ya ala ala ben nerden taniyorum lan o kariyi izlemedim ki o animeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 BonePART said: ya bridgeta cok benzeyen bi karakter ful metal alchemistte yok muydu ya ala ala ben nerden taniyorum lan o kariyi izlemedim ki o animeyi Chrono Trigger olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 erkek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 chrono crusade'de var ona benzeyen karakter başrolde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar