Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kaede said: irin said: 6*3 kordinat belirtiorm kim o? Bilmek istemezsin Boku no Pico dan Coco lan izledinmi yoksa Oo
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Viktor said: lan izledinmi yoksa Oo TAMAMİYLE MERAK YÜZÜNDEN İLGİM YOK valla :/ Fresh out of 4chan, temiz liste 1st Row: 1a. Kei - Moyashimon | 1b. Mako-chan - Minami-ke | 1c. Jun - Happiness! | 1d. Bridget - Guilty Gear | 1e. Nadeshiko - Shugo Chara! | 1f. Piko - Boku no Piko 2nd row: 2a. Hayate - Hayate no Gotaku | 2b. Chiharu - They are my Noble Masters | 2c. Mizuho - Otoboku | 2d. Seiko - Lovely Complex | 2e. Peppo - Gankutsuou | 2f. Fujioka Ryoji - Ouran HSHC 3rd row: 3a. Tieria Erde -Gundam 00 | 3b. Ayumi Saitou - Shion no Ou | 3c. Dori & Gura - Utawarerumono | 3d. Hamaji - H2O Footprints | 3e. Haku - Naruto | 3f. Coco - Boku no Piko 4th row: 4.a Hibiki-chan - My Me Strawberry Eggs | 4b. Toru - Princess Princess | 4c. VV - Code Geass R2 | 4d. Aoi Futaba -You Are Under Arrest | 4e. Yujiro - Princess Princess | 4f. B.C- Vandread PS - Lan valla izlemedim VIKTOR
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mizuho - Otoboku OTABOKA karışan bi adamın hikayesi asdasd
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: Mizuho - Otoboku OTABOKA karışan bi adamın hikayesi asdasd haha tam ismi Otome wa Boku ni Koishiteru oyunun, animenin, romanların vs
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 muahahaaahah isin komigi bu listeyi tescilli yaoi fangirl e gozterdim "bunlari narasinda birkac ehrif var" dedi milletin tuzaga dusmesi normal yani sdafsdfasdf
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Viktor said: muahahaaahah isin komigi bu listeyi tescilli yaoi fangirl e gozterdim "bunlari narasinda birkac ehrif var" dedi milletin tuzaga dusmesi normal yani sdafsdfasdf haha hayallerini yıktınmı peki ?
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kaede said: Viktor said: lan izledinmi yoksa Oo TAMAMİYLE MERAK YÜZÜNDEN İLGİM YOK valla :/ PS - Lan valla izlemedim VIKTOR cahilliğime vurun nası bi anime ki o böyle savunma mekanizmasına geçtirtmiş seni?
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Tentaclelı gay hentaisi falandır. Kaedenin en sevdiği :P
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yaoi fangirl animesi diyelim ordan anlayin cok sakincali
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Boku no Piko özeti Anidb den "Summer vacation. Tamotsu meets a girl on the countryside, who was helping out on her grandpa's coffee shop. While on a trip, the girl's innocent and defenseless lips approach Tamotsu's. The girl is actually a boy. "I'm a boy" that's all he can say, but Tamotsu can't hold back anymore... A dangerous love between a boy and a young man starts." Lan izlemedim diyorum. Axedice senin de allah belanı verecek 9 gibi gel ordan fenrisi alıp nargileye
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 boku no pico yu bilen adam ya izlemistir yada benim gibi dannychoo nun bir makalesinden gormustur :p edit: yanniz bi tentacle eksik kalmis harbiden :p
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 B-4 diyorum o ne derseniz, soldan sağa 1234 aşağıdan yukarıya abcd
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kaede said: Boku no Piko özeti Anidb den "Summer vacation. Tamotsu meets a girl on the countryside, who was helping out on her grandpa's coffee shop. While on a trip, the girl's innocent and defenseless lips approach Tamotsu's. The girl is actually a boy. "I'm a boy" that's all he can say, but Tamotsu can't hold back anymore... A dangerous love between a boy and a young man starts." Lan izlemedim diyorum. Axedice senin de allah belanı verecek 9 gibi gel ordan fenrisi alıp nargileye Oha bu ne be lol Tam kabus animesi. Of of, kızların KashiMashi hakkında neler düşündüklerini daha iyi anlıyorum artık dfkjlghf
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kashimashi fena dgeildi sdfdsfsdfsdf
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahaha keşke açıklamasaydın konuyu seninle ilgili düşüncelerim kökten sarsıldı :p
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ben Shizune istiyorum ama hadi o da olmadı Kurenai Sensei'nin de elmacık kemiklerinden öpüyorum sevgilyle(:P)
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Asteroth said: Aboo... OMFG! bu benim seçtiğim mi allah kahretsin.edit:yok bidaha baktım da değil o değil değil hayır.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Zebilith said: OMFG! bu benim seçtiğim mi allah kahretsin. edit:yok bidaha baktım da değil o değil değil hayır. Evet o :>
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya bridgeta cok benzeyen bi karakter ful metal alchemistte yok muydu ya ala ala ben nerden taniyorum lan o kariyi izlemedim ki o animeyi
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 BonePART said: ya bridgeta cok benzeyen bi karakter ful metal alchemistte yok muydu ya ala ala ben nerden taniyorum lan o kariyi izlemedim ki o animeyi Chrono Trigger olabilirmi ?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 chrono crusade'de var ona benzeyen karakter başrolde. :)
Öne çıkan mesajlar