Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatununuzu Seçin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:

lan izledinmi yoksa Oo

TAMAMİYLE MERAK YÜZÜNDEN İLGİM YOK
valla :/

Fresh out of 4chan, temiz liste

1st Row:
1a. Kei - Moyashimon | 1b. Mako-chan - Minami-ke | 1c. Jun - Happiness! | 1d. Bridget - Guilty Gear | 1e. Nadeshiko - Shugo Chara! | 1f. Piko - Boku no Piko

2nd row:
2a. Hayate - Hayate no Gotaku | 2b. Chiharu - They are my Noble Masters | 2c. Mizuho - Otoboku | 2d. Seiko - Lovely Complex | 2e. Peppo - Gankutsuou | 2f. Fujioka Ryoji - Ouran HSHC

3rd row:
3a. Tieria Erde -Gundam 00 | 3b. Ayumi Saitou - Shion no Ou | 3c. Dori & Gura - Utawarerumono | 3d. Hamaji - H2O Footprints | 3e. Haku - Naruto | 3f. Coco - Boku no Piko

4th row:
4.a Hibiki-chan - My Me Strawberry Eggs | 4b. Toru - Princess Princess | 4c. VV - Code Geass R2 | 4d. Aoi Futaba -You Are Under Arrest | 4e. Yujiro - Princess Princess | 4f. B.C- Vandread

PS - Lan valla izlemedim VIKTOR
Mesaj tarihi:
Viktor said:
muahahaaahah
isin komigi bu listeyi tescilli yaoi fangirl e gozterdim "bunlari narasinda birkac ehrif var" dedi

milletin tuzaga dusmesi normal yani sdafsdfasdf

haha hayallerini yıktınmı peki ?
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Viktor said:

lan izledinmi yoksa Oo

TAMAMİYLE MERAK YÜZÜNDEN İLGİM YOK
valla :/

PS - Lan valla izlemedim VIKTOR

cahilliğime vurun nası bi anime ki o böyle savunma mekanizmasına geçtirtmiş seni?
Mesaj tarihi:
Boku no Piko özeti Anidb den

"Summer vacation. Tamotsu meets a girl on the countryside, who was helping out on her grandpa's coffee shop. While on a trip, the girl's innocent and defenseless lips approach Tamotsu's. The girl is actually a boy. "I'm a boy" that's all he can say, but Tamotsu can't hold back anymore... A dangerous love between a boy and a young man starts."

Lan izlemedim diyorum. Axedice senin de allah belanı verecek 9 gibi gel ordan fenrisi alıp nargileye
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Boku no Piko özeti Anidb den

"Summer vacation. Tamotsu meets a girl on the countryside, who was helping out on her grandpa's coffee shop. While on a trip, the girl's innocent and defenseless lips approach Tamotsu's. The girl is actually a boy. "I'm a boy" that's all he can say, but Tamotsu can't hold back anymore... A dangerous love between a boy and a young man starts."

Lan izlemedim diyorum. Axedice senin de allah belanı verecek 9 gibi gel ordan fenrisi alıp nargileye

Oha bu ne be lol
Tam kabus animesi.
Of of, kızların KashiMashi hakkında neler düşündüklerini daha iyi anlıyorum artık dfkjlghf
Mesaj tarihi:
BonePART said:
ya bridgeta cok benzeyen bi karakter ful metal alchemistte yok muydu ya
ala ala ben nerden taniyorum lan o kariyi izlemedim ki o animeyi

Chrono Trigger olabilirmi ?
  • Yeni Oluştur...